Tältä näyttää Crysis -uusinto 8K-laadulla – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää Crysis -uusinto 8K-laadulla – katso traileri

Crysis Remastered

Perjantaina ilmestyvä -uusinnon säteenseurantaa on jo nähty aiemmin, mutta nyt pelistä on julkaistu uusi traileri 8K-laadulla.

Videolla nähdään miltä peli näyttää koko komeudessaan 8K-laadulla ja sitä verrataan myös alkuperäiseen vuoden 2007 peliin. Luonnollisesti trailerista kaiken irti halutakseen täytyy omistaa 8K-laatua tukeva näyttö.

Karun polun kulkenut uusinto piti ilmestyä jo heinäkuun lopulla, mutta fanit eivät pitäneet siitä mitä näkivät pelin trailerilla, joten sen julkaisua päätettiin viivästyttää syyskuulle.

Crysis Remastered ilmestyy ja -konsoleille sekä :lle Epic Games Storen kautta tänä perjantaina syyskuun 18. päivä. Peli on jo saatavilla -konsolille.

Kommentoi

Deep Rock Galactic -moninpeli laajenee uuden päivityksen myötä Kommentit pois päältä artikkelissa Deep Rock Galactic -moninpeli laajenee uuden päivityksen myötä

Deep Rock Galactic

Avaruuskääpiöitä vilisevä Deep Rock Galactic on saamassa päivityksen, jonka myötä peli laajenee kahden uuden alueen sekä uusien tehtävien ja vihollisten kautta.

Uusina alueina ovat neonvärien kyllästämä Azure Weald ja vehreä Hollow Bough. Uutta tekemistä peliin tuovat Elimination -tehtävät, joissa pelaajat saavat vastaansa kaksi erilaista Dreadnoughtia. Salvage -tehtävissä puolestaan saatavilla on uudenlainen työkalu, jolla löydät M.U.L.E.n kadonneet jalat helpommin.

Deep Rock Galactic päivitys 33 saapuu peliin helmikuun 4. päivä. Peli on saatavilla :lle Steam -palvelun kautta sekä Xbox -konsoleille. Muista myös lukea Errorin arvostelu pelistä.

Kommentoi

Blizzard julkaisi selkeämmän ja saavutettavamman Battle.net -sovelluksen Kommentit pois päältä artikkelissa Blizzard julkaisi selkeämmän ja saavutettavamman Battle.net -sovelluksen

Battle.net 2.0

Blizzard on uudistanut Battle.net -sovelluksensa 2.0 -versioon. Uudistunut versio tuo mukanaan päivityksiä sovelluksen ulkoasuun ja mm. navigointia on paranneltu ja saavutettavuutta lisätty.

Battle.net 2.0

Myös sosiaalisia ominaisuuksia on lisätty, joten näet paremmin kaverisi ja mitä nämä pelaavat. Sovellus on myös saanut täysin uuden ilmoitusnäkymän, josta voi nähdä erilaisia viestejä ja esimerkiksi latausten tilat.

Saavutettavuuden osalta sovellusta voi käyttää helpommin näppäimistön ja näytönlukijoiden avulla. Myös yleistä kontrastia ja luettavuutta on paranneltu.

Uusi Battle.net sovellus on ladattavissa toistaiseksi ainoastaan Pohjois-Amerikassa, mutta se ilmestyy piakkoin myös muille alueille.

Kommentoi