Tältä näyttää Red Dead Redemption 2 alhaisimmilla asetuksilla PC:llä Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää Red Dead Redemption 2 alhaisimmilla asetuksilla PC:llä

Red Dead Redemption 2 Low Settings

pelaajien odotus palkittiin hiljattain kun he pääsivät vihdoin pelaamaan Rockstarin Red Dead Redemption 2 -villilännen simulaatiota.

Vaikka peli näyttää konsolillakin aivan hyvältä, tarjoaa PC -versio enemmän mahdollisuuksia asetuksien puolesta. Siinä missä useimmat pelaajat haluavat pelinsä näyttävän parhaalta mahdolliselta laitteistollaan, eräs YouTube -kanava keskittyy päinvastaiseen.

LowSpecGamer nimittäin keskittyy siihen miltä pelit näyttävät alhaisimmilla mahdollisilla grafiikka-asetuksilla. Usein pelit eivät muutu radikaalisti vaikka asetuksia huononnetaan, mutta on tässä tapauksessa poikkeus.

Kaikki videolla nähtävä ei tosin onnistu pelkkiä asetuksia säätämällä, vaan vaatii hieman koodimuutoksia. Pelaajat voivat kuitenkin säätää esimerkiksi ruudupäivitysnopeutta ja tekstuurien tarkkuutta.

on parhaillaan saatavilla 4 ja One -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

ilmestyy tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi