Tältä näyttää Starfield -pelin kolme kohdetta – katso vuotaneet videot Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää Starfield -pelin kolme kohdetta – katso vuotaneet videot

Starfield

Bethesdan kovasti odotetusta Starfield -avaruusroolipelistä on vuotanut kolme videota, joilla nähdään konseptitaidetta pelin sisäisistä sijainnesta. Peli ilmestyy yksinoikeudella ja S -konsoleille sekä :lle marraskuun 11. päivä 2022.

Luvassa on suurkaupunki New Atlantis, joka on United Coloniesin pääkaupunki. United Colonies on pelin voimakkain poliittinen ja sotilaallinen taho.

New Atlantis

Akila City on puolestaan Free Star Collectiven pääkaupunki. Free Star Collective on kolmen tähtiryhmän liitto ja edustaa henkilökohtaista vapautta avaruudessa.

Akila

Neon on puolestaan ZenoFresh Corporation -yrityksen hallitsema paheiden pesäke, jossa pään saa sekaisin psykotrooppinen kalan avulla.

Neon

Vaikka videot ovat lyhyitä, niistä saadaan kutkuttavat katsaukset minkälaisia maisemia pelissä tullaan näkemään.

Microsoft osti Bethesdan omistavan ZeniMaxin viime syksynä ja perusti myös hiljattain uuden Vault -studion.

Starfield ilmestyy yksinoikeudella ja S -konsoleille sekä :lle marraskuun 11. päivä 2022.

Kommentoi

Riders Republic -urheilupelin viikon ilmaiskokeilu alkaa torstaina Kommentit pois päältä artikkelissa Riders Republic -urheilupelin viikon ilmaiskokeilu alkaa torstaina

Riders Republic

Ubisoftin lokakuun lopulla julkaistava extreme-urheilupeli tarjoaa ilmaisen tutustumisjakson jo ennen pelin julkaisua. 21.-27. lokakuuta pelattava kokeilujakso tulee saataville sekä konsoleille, että PC:lle ja -pelitilauspalveluun.

Kokeilujakson aikana pelaajat voivat tutustua pelin antimiin usean eri pelimuodon myötä. Näitä ovat jopa yli 50 pelaajan kesken ajettavat massakisat, kuusi vastaan kuusi -tiimeillä pelattavat tempputaistot, enimmillään 12 pelaajan kesken koettava free for all -pelitila ja kuuden pelaajan versus-kisamuoto. Lisäksi pelaajat voivat osallistua moninpelimuotoiseen Mad Challenge -haastekisaan, johon osallistumalla pelaajalla on mahdollisuus voittaa upea kisapalkinto. Massakisan kymmenen parhaan joukkoon osallistuneet pelaajat osallistuvat peliarvontaan.

julkaistaan 28. lokakuuta 2021 sekä 5, PlayStation 4, X ja S sekä One -konsoleille että PC:lle ja Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli tulee saataville Stadia- ja Ubisoft+ pelitilauspalveluihin.

Kommentoi

HyperX on julkaissut aloitteleville striimaajille suunnatun tuotepaketin Kommentit pois päältä artikkelissa HyperX on julkaissut aloitteleville striimaajille suunnatun tuotepaketin

HyperX Streamer Starter Pack

:n omistama pelioheislaitteesiin keskittynyt HyperX on julkaissut erityisesti aloitteleville striimaajille suunnatun HyperX Streamer Starter Pack -tuotepaketin. Pakettiin kuuluu HyperX SoloCast USB -mikrofoni sekä Cloud Core -headsetti.

HyperX SoloCast

SoloCastin mikrofoni on kardioidi mallia, eli se taltioi parhaiten suoraan edestä tulevat äänet. Mikrofonissa on myös painike mykistykselle, sekä jalusta, jonka avulla mikrofonin saa asetettua haluamaansa asentoon.

HyperX Cloud Core

Cloud Core -kuulokkeet puolestaan tukee DTS Headphone:X1 Spatial Audio -ominaisuutta, joka emuloi samaa tilakokemusta minkä saa aikaan useamman kaiuttimen järjestelmällä. Kuulokkeissa on myös alumiininen rakenne sekä keinonahkaiset pehmusteet. Kuulokkeet ovat yhteensopivia kaikkien konsolien sekä PC:n kanssa.

”HyperX etsii aina uusia tapoja tarjota hämmästyttävä käyttäjäkokemus. Olemme ylpeitä voidessamme esitellä striimauspaketin striimereille, jotka etsivät kätevää tapaa aloittaa sisällön luominen. Striimaajaksi tuleminen ei ole koskaan ollut helpompaa, ja HyperX SoloCast -mikrofoni ja Cloud Core -kuulokemikrofoni ovat loistava yhdistelmä päästä alkuun.”

liiketoimintapäällikkö Bianca Walter, HyperX EMEA

HyperX Streamer Starter Pack on parhaillaan saatavilla Euroopassa 139,99 euron hintaan.

Kommentoi