Tältä näyttää tuleva Frostpunk 2 – katso uusi pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää tuleva Frostpunk 2 – katso uusi pelivideo

Frostpunk 2

Kovasti odotetusta -kaupunginrakentelupelistä on saatu uusi pelivideo. Peli ilmestyy vuoden 2024 alkupuolella.

Peli tulee olemaan heti saatavilla Game Passilla, mikä tarkoittaa, että palvelun tilaajat voivat pelata peliä sen julkaisupäivänä ilman erillistä maksua. 2 tulee myös saataville myöhemmin Xbox Game Passilla, sekä julkaisun yhteydessä Xbox Series X ja S -konsoleille.

Frostpunk 2:ssa pelaajat ottavat hoitaakseen Stewardin roolin, jonka tehtävänä on valvoa kasvavaa metropolia armottoman hyytävässä maailmassa. Heidän on harkittava tarkkaan yhteiskunnan tarpeita ja vaatimuksia, varmistettava ruoka ja suojapaikat kansalleen, sekä käsiteltävä kansalaisten huolenaiheita ja katujen rikollisuutta.

Peli sisältää uuden poliittisen järjestelmän, jossa valtuutetut voivat äänestää, vakuuttuneina tai ilman, lakien hyväksymiseksi kansan tahdon mukaisesti ja ohjata koko kaupunki useisiin mahdollisiin tulevaisuuksiin.

”Olemme uskomattoman ylpeitä siitä, että voimme tuoda Frostpunk 2:n PC Game Passiin heti ensimmäisenä päivänä. Uskomme, että Game Pass on loistava tapa esitellä uusille pelaajille pelejämme, ja odotamme innolla, että voimme jakaa Frostpunk 2:n laajemmalle yleisölle.”

sanoi Jakub Stokalski, 11 bit studiosin luova johtaja.

Frostpunk 2 julkaistaan vuoden 2024 ensimmäisellä puoliskolla. Peli on saatavilla heti PC Game Passilla ja tulee myöhemmin saataville Xbox Game Passilla Xbox Series X sekä S -konsoleille.

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä - ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.