Tältä näyttää tulevaisuuden pelituoli Razerin tyyliin Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää tulevaisuuden pelituoli Razerin tyyliin

Razer Project Brooklyn

on julkaissut tulevaisuuden pelituolin konseptin 2021 -tapahtuman yhteydessä. Project Brooklyn -konseptiin kuuluu hiilikuituinen tuoli, eteen aukeavalla 60-tuumaisella kaarevalla näyttöllä ja haptisella tuella.

Tuolin 60 tuuman OLED näyttö kattaisi 180-astetta ja se avautuisi nappia painamalla pelaajan eteen.

Itse pöytätaso olisi piilotettuna tuolin käsinojiin ja siitä löytyisi tilaa hiirelle ja näppäimistölle. Konsoleilla pelatessa pöydän voi piilottaa takaisin käsinojaan.

Tuoliin olisi sisäärakennettu haptiset moduulit, jotka saisivat sen värisemään pelien tapahtumien mukaisesti. Esimerkiksi ajopeleihin saisi parhaimmillaan mukavan aidon tuntuman.

Materiaaleiltaan tuoli olisi nahkaa ja hiilikuitua, kaapeleiden piilottuessa siististi selkänojan suojiin. Luonnollisesti tuolissa olisi myös Chroma -valaistus, jota tukee yli 150 peliä.

Toistaiseksi tuoli on vain konseptitasolla, mutta esimerkiksi julkaisi hiljattain napista kaarevoituvan näytön. Myös läpinäkyviä näyttöteknologioita on jo käytössä.

Kommentoi

Sony paljasti tulevien PS5-pelien julkaisuajankohtia – mukana mm. Returnal, Pragmata ja Project Athia Kommentit pois päältä artikkelissa Sony paljasti tulevien PS5-pelien julkaisuajankohtia – mukana mm. Returnal, Pragmata ja Project Athia

Returnal

Sony on paljastanut 2021 -tapahtumassa tulevien Playstation 5 -pelien julkaisuajankohtia.

Mukana on sekä tarkkoja ja suuntaa antavia päivämääriä. Pelien joukossa on mm. kotimaisen Housemarquen scifikauhu Returnal, Capcomin avaruusseikkailu Pragmata sekä Square Enixin Project Athia. Voit katsoa tarkan listan alta:

  • Hitman III – January 2021
  • Returnal – 19.3.2021
  • Kena: Bridge of Spirits – Maaliskuu 2021
  • Solar Ash – Kesäkuu 2021
  • Little Devil inside – Heinäkuu 2021
  • Stray – Lokakuu 2021
  • Ghostwire Tokyo – Lokakuu 2021
  • Project Athia – Tammikuu 2022
  • Pragmata – 2023

Kommentoi

LG esitteli uuden taipuvan OLED -pelinäytön Kommentit pois päältä artikkelissa LG esitteli uuden taipuvan OLED -pelinäytön

LG Display Curved OLED

Display on lanseerannut uuden 48 tuuman OLED pelinäytön, jonka erikoisuutena on sen kyky muuttua tasaisesta kaarevaksi napin painalluksesta.

Näyttöä voi käyttää tasaisena esimerkiksi TV:n ja muun medioiden katseluun ja kääntää kaarevaksi pelaamista varten napin painalluksellla.

Näyttö pystyy enintään 120 Hz:n virkistystaajuuteen ja tukee 40-120 Hz:n vaihtelevaa virkistystaajuutta. Kaarevuus on puolestaan 1000mm ja vasteaika 0.1 millisekuntia. Näytöstä löytyy myös LG:n Cinematic Sound OLED -teknologia, jossa koko näyttö toimii kaiuttimena.

Vielä ei ole varmaa milloin kyseinen näyttö saapuu markkinoille.

Kommentoi