Tältä näyttää uudelleenmasteroitu Command & Conquer Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää uudelleenmasteroitu Command & Conquer

Command & Conquer Remastered

Tällähetkellä vanhojen pelien uusiminen moderneille pelialustoille on muotia. Tästä kertovat hiljattain ilmestyneet ja MediEvil -uusinnat tai vaikkapa tuleva System Shock -pelin henkiinherätys. Myös strategiapelien aateli Command & Conquer on saamassa uudelleenkäsittelyn ja uusinnan kohteina ovat pelisarjan ensimmäinen osa Command & Conquer: Tiberian Dawn ja tämän esiosa Command & Conquer: Red Alert.

Pelin aitouden säilyttämiseksi uusintojen kehittäjät ja Lemon Sky Studios ovat vain päivittäneet bittikartat tarkemmiksi. Puristit voivat myös kääntää parannellut grafiikat pois päältä ja nauttia alkuperäisistä 320×200 resoluution grafiikoista. Parannetut grafiikat tukevat eli 3840×2160 resoluutiota. Uusintoversioissa on myös mahdollisuus zoomata pelikenttää.

Command & Conquer Remastered -paketin julkaisuajankohta ja mille alustoille se ilmestyy on vielä täysin pimennossa.

Kommentoi

Blade Runner -pelin uusinto ilmestyy huomenna PC:lle ja konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Blade Runner -pelin uusinto ilmestyy huomenna PC:lle ja konsoleille

Blade Runner 1997

Westwood Studiosin vuoden 1997 Blade Runner -kulttiklassikon uusinto Blade Runner: Enhanced Edition ilmestyy huomenna kesäkuun 23. päivä :lle ja konsoleille.

Kyseessä on pelin digitaalinen versio, mutta saatavilla tulee myös fyysinen versio Limited Run Gamesin toimesta. Fyysinen versio saapuu perjantaina ainoastaan Switch ja PlayStation 4 -konsoleille.

Pelin kehityksestä on vastannut klassikoiden henkiin herättämisessä kouliintunut Nightdive Studio ja fyysisen painoksen julkaisusta vastaa Limited Run Games.

Pelissä Roy McCoy metsästää omille teilleen päätyneitä androideja, haastatellen hahmoja ja tutkien ympäristöään. Pelissä nähdään tuttuja maisemia vuoden 1982 saman nimisestä elokuvasta. Pelin hahmomallinnukset on päivitetty tähän päivään, sekä välianimaatiot ovat saaneet piristysruiskeen. Pelissä on myös tuki laajakuvanäyttöille.

Alkuperäinen Westwoodin versio pelistä herätettiin henkiin viime joulukuussa kahdeksan vuotta kestäneen ScummVM -projektin avulla. Kyseinen versio on parhaillaan saatavilla GOG -palvelun kautta PC, Linux ja OSX -alustoille.

Blade Runner: Enhanced Edition ilmestyy kesäkuun 23. päivä Playstation 4, One ja Nintendo Switch -konsoleille sekä :lle Steamin kautta.

Kommentoi

Retromäiskintä Streets of Rage 4 ilmestyi mobiililaitteille – katso julkaisuvideo Kommentit pois päältä artikkelissa Retromäiskintä Streets of Rage 4 ilmestyi mobiililaitteille – katso julkaisuvideo

Streets of Rage 4

Segan klassikkosarjan paluu Streets of 4 on vihdoin saapunut ja iOS -laitteille. Voit katsoa pelin julkaisutrailerin alta.

Peli sisältää takaumia alkuperäisiin Sega Genesiksen peleihin ja siinä nähdään pikselöityjä klassikkohahmoja aiemmista peleistä sekä myös kuullaan Yuzo Koshiron käsialaa oleva 16-bittisen ääniraita.

Pelin mobiiliversiota on ollut tekemässä Playdigious, joka tunnetaan mm. Sparklite ja Evoland -peleistä.

Streets of 4 on nyt saatavilla ja iOS -laitteille. Peli on myös saatavilla Nintendo Switch, ja One -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi