Tältä näyttää uudelleenmasteroitu Command & Conquer Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää uudelleenmasteroitu Command & Conquer

Command & Conquer Remastered

Tällähetkellä vanhojen pelien uusiminen moderneille pelialustoille on muotia. Tästä kertovat hiljattain ilmestyneet Link’s Awakening ja MediEvil -uusinnat tai vaikkapa tuleva System Shock -pelin henkiinherätys. Myös strategiapelien aateli Command & Conquer on saamassa uudelleenkäsittelyn ja uusinnan kohteina ovat pelisarjan ensimmäinen osa Command & Conquer: Tiberian Dawn ja tämän esiosa Command & Conquer: Red Alert.

Pelin aitouden säilyttämiseksi uusintojen kehittäjät Petroglyph Games ja Lemon Studios ovat vain päivittäneet bittikartat tarkemmiksi. Puristit voivat myös kääntää parannellut grafiikat pois päältä ja nauttia alkuperäisistä 320×200 resoluution grafiikoista. Parannetut grafiikat tukevat 4K eli 3840×2160 resoluutiota. Uusintoversioissa on myös mahdollisuus zoomata pelikenttää.

Command & Conquer Remastered -paketin julkaisuajankohta ja mille alustoille se ilmestyy on vielä täysin pimennossa.

Kommentoi

Uusi Command & Conquer -peli Tempest Rising tulossa PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Command & Conquer -peli Tempest Rising tulossa PC:lle

Tempest Rising

on julkaisemassa uutta Command & Conquer -peliä nimeltään myöhemmin tänä vuonna :lle. Voit katsoa pelin ensimmäisen trailerin alta.

pyrkii tuomaan klassisen reaaliaikaisen strategian tähän päivään modernimman tuotannon myötä. Pelissä tulee olemaan myös tukikohdan rakennusta.

Peli sijoittuu ydinsodan jälkeiseen maailmaan, jossa kamppaillaan resursseista. Valittavana on kolme eri ryhmittymää, jolla pelaajat voivat pelata.

ilmestynee tämän vuoden lopulla :lle.

Kommentoi

Blade Runner -pelin uusinto ilmestyy huomenna PC:lle ja konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Blade Runner -pelin uusinto ilmestyy huomenna PC:lle ja konsoleille

Blade Runner 1997

Westwood Studiosin vuoden 1997 Runner -kulttiklassikon uusinto ilmestyy huomenna kesäkuun 23. päivä PC:lle ja konsoleille.

Kyseessä on pelin digitaalinen versio, mutta saatavilla tulee myös fyysinen versio Limited Run Gamesin toimesta. Fyysinen versio saapuu perjantaina ainoastaan ja PlayStation 4 -konsoleille.

Pelin kehityksestä on vastannut klassikoiden henkiin herättämisessä kouliintunut Nightdive Studio ja fyysisen painoksen julkaisusta vastaa Limited Run Games.

Pelissä Roy McCoy metsästää omille teilleen päätyneitä androideja, haastatellen hahmoja ja tutkien ympäristöään. Pelissä nähdään tuttuja maisemia vuoden 1982 saman nimisestä elokuvasta. Pelin hahmomallinnukset on päivitetty tähän päivään, sekä välianimaatiot ovat saaneet piristysruiskeen. Pelissä on myös tuki laajakuvanäyttöille.

Alkuperäinen Westwoodin versio pelistä herätettiin henkiin viime joulukuussa kahdeksan vuotta kestäneen ScummVM -projektin avulla. Kyseinen versio on parhaillaan saatavilla GOG -palvelun kautta PC, ja OSX -alustoille.

ilmestyy kesäkuun 23. päivä Playstation 4, ja Switch -konsoleille sekä PC:lle Steamin kautta.

Kommentoi