Tältä näyttää vuokraisäntä simulaattori Landlord’s Super Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää vuokraisäntä simulaattori Landlord’s Super 95

Landlord’s Super on brittiläisen indiepelifirma Minskworksin uusin projekti. Yhden miehen firman aiempiin teoksiin kuuluu mm. – tuo jakautuneen Saksan aikakauteen sijoittuva ajosimulaattori.

Landlord’s Super puolestaan ei ole ihan sieltä tyypillisimmästä päästä rakennussimulaattoreita. Peli sijoittuu 80-luvun Britanniaan ja siinä pelaaja ottaa kyseenalaisen lainan korjatakseen ränsistyneitä asuntoja asumiskuntoon pahaa-aavistamattomia vuokralaisia varten.

Rakentamisen lomassa voi piipahtaa vaikka läheiseen pubiin.

Pelissä voi tietenkin hankkiutua känniin läheisessä pubissa, sekoittaa sementtiä ja ladota tiiliä tai ladota kattoa pala kerrallaan. Perinteisten rakennushommien lisäksi peliin vaikuttaa myös vuorokausirytmi, sää, maailman tapahtumat, ammattiliitto sekä pelaajan oma hyvinvointi.

Vähintäänkin mielenkiintoiselta vaikuttava paketti on kehittäjän ja pelin -sivun mukaan tulossa piakkoin.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Kotimaisen Trials Rising -pelin neljäs kausi vie pelaajat pohjoisnavalle Kommentit pois päältä artikkelissa Kotimaisen Trials Rising -pelin neljäs kausi vie pelaajat pohjoisnavalle 24

Trials Rising

Suomalainen Trials Rising -taitopeli on julkaissut neljännen pelikautensa, joka käynnistyy tulevana torstaina 12. joulukuuta. Tällä kaudella pelaajat matkustavat pohjoisnavalle kokemaan nipun uusia ratoja, neljä uutta asua, kymmenen uutta kypärätarraa ja paljon muuta! Mukana on myös lumiolosuhteisiin sopiva uusi Scarab-moottoripyörä.

Trials Rising on pelisarjan tähän asti suurin ja kokonaisvaltaisin pelikokemus. Siinä yhdistyvät Trials-pelisarjan klassinen taitopelaaminen, uudistunut ulkoasu ja monipuoliset moninpeliominaisuudet toisiinsa. Kokonaisuus on kruunattu sopivasti äärimmäisyyksiin menevällä hauskalla toiminnalla ja täysin uusin ominaisuuksin.

Trials Rising on saatavana sekä PlayStation 4-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että :lle.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Zombie Driver HD ladattavissa ilmaiseksi Steamistä Kommentit pois päältä artikkelissa Zombie Driver HD ladattavissa ilmaiseksi Steamistä 51

Zombie Driver HD

Zombieajopeli Zombie Driver HD on nyt ladattavissa täysin ilmaiseksi -palvelusta. Pelin voi ladata aina tämän päivän iltaan klo 20:00 asti.

Erittäin myönteiset arvostelut Steamissä saanut peli sisältää auto, vauhtia, räjähdyksiä ja tietenkin verta ja zombeja. Pelissä on pelattavana tarinatila, Slaughter -selviytymistila sekä Blood Race -turnauksia. Taistele loppuvastustajia vastaan, pelasta selviytyjiä ja käytä ajoneuvoja kuten puskutraktoreita, paloautoja ja jopa tankkeja.

Zombie Driver HD on ladattavissa ilmaiseksi :lle Steam -palvelusta.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

CD Projekt Red lopettaa Gwent -korttipelin tuen konsoleilla Kommentit pois päältä artikkelissa CD Projekt Red lopettaa Gwent -korttipelin tuen konsoleilla 48

Gwent

The Witcher -aiheinen ilmaispelattava Gwent -korttipeli ei tule saamaan enää päivityksiä Playstation 4 ja Xbox One -konsoleilla ensi viikona maanantaista 9. joulukuuta lähtien.

Konsoleilla peliä pelaavat voivat kuitenkin siirtää edistymisensä, korttipakkansa ja muut saavutukset :lle tai mobiiliversioille. Peli tulee olemaan edelleen pelattavissa :llä sekä iOS ja Android -laitteilla.

Syyksi tuen loppumiselle CD Projekt Red on kertonut vaikeudet ylläpitää yhdenvertaisuutta eri pelialustojen välillä.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi