Tältä näyttävät tulevat Samsung Galaxy S24-sarjan puhelimet Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttävät tulevat Samsung Galaxy S24-sarjan puhelimet

Olemme juuri saaneet ensi silmäyksen Galaxy S24:n mahdollisesta muotoilusta. Eihän tässä kerennyt edes paikalleen istua, kun myös + -mallin suunnittelu vuoti internetin ihmeelliseen maailmaan. Kuten Galaxy S24, myös S24+ näyttää hyvin samankaltaiselta kuin Samsungin nykyinen Galaxy S -sarjan puhelimet, mutta yhdellä suurella erolla.

Vuodetut Galaxy S24+ -kuvat esittelevät litteät sivut suurimpana muotoilumuutoksena. GizNextin vuotamien kuvien ansiosta Galaxy S24+:n suunnittelu on nyt paljastettu. Raportin mukaan Galaxy S24+:ssa on 6,7 tuuman näyttö, joka on vain 0,1 tuumaa pienempi kuin huhuttu Galaxy S24 Ultra -mallin näytön koko. Suurin muutos on kuitenkin sen litteät sivut. Kuvissa Galaxy S24+ näyttää olevan metallikehys, lasinen etu- ja takaosa sekä kaarevat kulmat. Vertailun vuoksi sekä Galaxy S23:ssa että Galaxy S23+:ssa on hieman kaarevat sivut.

Näytön koko saattaa kasvaa hieman, ollen 6,17 tuumaa verrattuna S23:n 6,1 tuumaan. Uuden mallin ulottuvuudet saattavat olla 147 x 70.5 x 7.6 mm.

Samsung saattaa julkistaa uuden malliston jo 18. tammikuuta 2024. Kamera-asetukset näyttäisivät pysyvän samoina, mutta sisällä sykkii nopeampi siru ja parannettu kuvaprosessori.

Mielenkiinnolla odottaen!

Ouran kilpailijan saapuminen markkinoille tulee viivästymään Kommentit pois päältä artikkelissa Ouran kilpailijan saapuminen markkinoille tulee viivästymään

Samsungin tuorein teknologinen innovaatio, älysormus , joka lupaa älykellon kaltaisia ominaisuuksia kompaktissa ja näyttövapaassa muodossa, saattaa tulla kuluttajien ulottuville myöhemmin kuin alkuperäisesti suunniteltiin.

Huhut ovat liikkuneet yrityksen ympärillä sen jälkeen, kun se esitteli taitettavia laitteita Galaxy Unpacked -tapahtumassaan, mutta viimeisimpien raporttien mukaan odotettu älysormus saattaa saapua markkinoille vasta vuoden 2024 lopussa tai jopa 2025 alussa.

Galaxy Ringin odotetaan sisältävän useita fitness-seurantalaitteiden ja älykellojen ominaisuuksia, kuten sykkeen ja unen seurantaa sekä askelmittaria, kaikki paketoituna hienovaraiseen, näyttöön kytkemättömään designiin. Tämän innovatiivisen laitteen kerrotaan olevan saatavilla neljässä eri koossa, jotta se sopii mahdollisimman monen sormeen mukavasti. Japanilaisen Meikon piirilevyjen huhutaan olevan keskeinen osa laitteen teknologiaa.

Vaikka Samsungin älyrengas on edennyt kehityksessään huomattavasti, kuluttajien odotukset joutuvat nyt koetukselle, kun lanseeraus viivästyy. Syytä viivästymiseen ei ole vielä jaettu julkisuuteen, mutta se tarjoaa sekä Samsungille että sen kilpailijoille lisäaikaa valmistella strategioitaan seuraavaa suurta askelta varten älylaitemarkkinoilla.

Samsungin tulevassa S24 Ultrassa tullaan tyytymään pienempään optiseen zoomiin? Kommentit pois päältä artikkelissa Samsungin tulevassa S24 Ultrassa tullaan tyytymään pienempään optiseen zoomiin?

Huhut maailmalla kertovat, että Samsungin odotettu Ultra -malli saattaa kokea yllättävän muutoksen kameran zoom-ominaisuudessa. Vaikka on tunnettu Galaxy S -sarjan Ultra-malleissaan tarjoamastaan 10x optisesta zoomista, uusimpien tietojen mukaan tuleva S24 Ultra saattaisi tyytyä vain 5x optiseen zoomiin.

Tietolähteenämme toimii tunnettu vuotaja Ice universe. Hänen mukaansa vaikka S24 Ultran toisen telekameran zoom-ominaisuus heikentyisi, Samsung aikoo paikata tilanteen tarjoamalla korkeamman resoluution kameran. Uuden 5x-telekameran odotetaan sisältävän 50 megapikselin kennon. Tämä asettaa S24 Ultran kilpailemaan ominaisuuksiltaan mm. jo aikaisemmin julkistetun Xiaomi 13 Ultran kanssa.

On mielenkiintoista nähdä, miten markkinat ja kuluttajat reagoivat tähän mahdolliseen muutokseen. Jäämme odottamaan lisätietoja ja virallista julkistusta pelkkien kylähuhujen sijaan. Pysykäämme siis kuulolla.