Tältä Street Fighter hahmot näyttäisivät oikeassa elämässä tekoälyn mukaan Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä Street Fighter hahmot näyttäisivät oikeassa elämässä tekoälyn mukaan

Street Fighter V AI

Suositun taistelupelin V -hahmot ovat tunnettuja karikatyyrisistä piirteistään, mutta nyt niistä on saatu oikean elämän vastineet tekoälyn avulla.

StyleCLIP -niminen tekoäly voi vastaanottaa esimerkiksi kuvia kuvitteellisista hahmoista tai tässä tapauksessa tietokoneella luoduista pelihahmoista ja muuttamaan ne ”aidon” näköisiksi ihmisiksi.

Kommentoi

Syyskuun PS Plus -pelit selvillä – PUBG ja Street Fighter V Kommentit pois päältä artikkelissa Syyskuun PS Plus -pelit selvillä – PUBG ja Street Fighter V

PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG)

Taas on tullut se aika kuukaudesta kun seuraavan kuukauden ilmaispelit paljastetaan. Tällä kertaa vuorossa on battle royalen pioneeri PlayerUnknown’s Battlegrounds ja taistelupeli V.

Alunperin vuonna 2017 :lle ilmestynyt saapui 4 -konsolille vuonna 2018. Pelissä 100 pelaajaa laskeutuu kartalle keräämään aseita ja varusteita, sekä taistelemaan muita pelaajia vastaan alati pienentyvällä pelialueella.

puolestaan on pitkän linjan taistelupelisarjasta. Sivulta päin kuvatussa taistelupelissä on 16 pelattavaa hahmoa ja pelata voi joko yksin tai moninpelissä. Peli ilmestyi alunperin vuonna 2016.

Molemmat pelit tulevat ladattavaksi ensi viikon tiistaina syyskuun 1. päivä ja ovat saatavilla aina lokakuun 5. päivään asti.

Kommentoi

Street Fighter V: Champion Edition -taistelupeli tuo mätkinnän pelikoneille helmikuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter V: Champion Edition -taistelupeli tuo mätkinnän pelikoneille helmikuussa

Street Fighter V: Champion Edition

V: Champion Edition -taistelupeli sisältää lähes kaiken sisällön Street Fighter V- ja Street Fighter V: Edition -peleistä. Ainoat kokonaisuudesta puuttuvat poikkeukset ovat hahmojen tietyt turnausasusteet sekä Fighting Chance- ja brändiyhteistyöasut. Tämän myötä mukana on pelisarjan kattavin hahmo-, asu- ja kenttävalikoima. Yhteensä erilaisia hahmoja on peräti 40, tasoja 34 ja asuvaihtoehtoja yli 200. Pelimuotoja on tarjolla kaikille taitotasoille harjoituspelimuodoista monipuolisiin moninpelitiloihin sekä kiehtovaan tarinatilaan.

Kiinnostavin hahmolisäys on III -pelistä tuttu loppuvastus ja Secret Societyn johtaja Gill. Hänen erikoisvoimiaan ovat tulen ja jään hallinta ainutlaatuisella tavalla. Gill tulee osaksi Street Fighter V: Champion Edition -hahmovalikoimaa helmikuussa. Lisäksi hahmon saa ostettua käyttöönsä jo joulukuussa 5,99 euron tai 100 000 Fight Money -rahayksikön hintaan.

tulee myyntiin 29,99 euron hintaan 4 -pelikonsolille ja PC:lle 14. helmikuuta 2020. Aiemman V -pelin voi myös päivittää Champion Edition -versioon erillisellä päivityspaketilla 24,99 euron hintaan.

Kommentoi