Tältä Super Mario Bros. näyttää Minecraft -maailmaan rakennettuna Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä Super Mario Bros. näyttää Minecraft -maailmaan rakennettuna

on varmasti yksi kaikkien aikojen luovimpia pelejä ja on antanut mahdollisuuden pelaajille luoda mitä uskomattomimpia teoksia.
Nyt -käyttäjä on aloittanut todella kunnianhimoisen projektin ja luonut tarkan 1:1 kentän pelistä. Kyseessä on uskomattoman hieno rakennelma, joka on varmasti vienyt tekijältään reilusti aikaa.

Video kentästä jaettiin Reddittiin ja tekijä ”TheBestTomatoKing” on suunnitellut rakentavansa kaikki pelin 32 kenttää Minecraft -maailmassa.
Rakennelma on täydellinen kunnianosoitus 35 -vuotiaalle Super Mario Bros. pelille.

Kommentoi

Minecraftin uusin päivitys tuo peliin jalometalleja ja bugikorjauksia Kommentit pois päältä artikkelissa Minecraftin uusin päivitys tuo peliin jalometalleja ja bugikorjauksia

Minecraft

on taas viimeaikoina nostanut suosiotaan ja hidastumista ei ole näkyvillä vielä ainakaan hetkeen. Striimaajista aina peruspelaajiin asti peli on miljoonien rakastama vielä tänäkin päivänä. Tänä vuonna selviytymispeli onkin saamassa reilusti uutta sisältöä. Paljon puhuttu Caves and Cliffs -päivitys on tarkoitus julkaista vielä myöhemmin tänä vuonna. Päivitys tuo tullessaan esimerkiksi uusia luolia, vuoria sekä muutaman uuden hahmonkin. Caves and Cliffs -julkaisu on vielä tovin päässä mutta Mojang Studios on julkaissut jo tiettyjä ominaisuuksia pikapäivityksissään.

Minecraft Snapshot 21w14a on nyt julkaistu ja se on pelaajien ladattavissa. Listan kaikesta mitä päivitys tuo tullessaan voit lukea täältä.

Kommentoi

Super Mario Bros. -pelin täydellisenä pidetty speed run -suoritus lyötiin Kommentit pois päältä artikkelissa Super Mario Bros. -pelin täydellisenä pidetty speed run -suoritus lyötiin

Muutaman vuoden ajan netissä on ihasteltu -pelin täydellisenä suorituksena pidettyä speed runia. Nintendon klassikkopeli lyötiin kyseisessä suorituksessa aikaan 4:55, joka on huikea suoritus. Tietokoneelta pelin suorittaminen tapahtui ajassa 4:54:26.

Nyt näyttäisi siltä, että ihmisen tekemä speed run -ennätys on lyöty. Nyt Twitch-striimaaja Niftski on lyönyt pelin ajassa 4:54:97, joka on uusi ennätys ihmiseltä.

Nähtäväksi jää, tullaanko vielä tämäkin ennätys rikkomaan.

Kommentoi