Talviriennot saapuvat jälleen Rainbow Six Siege -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Talviriennot saapuvat jälleen Rainbow Six Siege -peliin

Rainbow Six Siege

Brawl on rajoitetun ajan pelitapahtuma, jossa pelaajat päästetään nauttimaan lumisista kentistä lipunryöstön parissa. Kolmen viikon mittaisessa talviriehassa pelaajat pyrkivät nappaamaan haltuunsa vastapuolen lipun ja tuomaan sen omaan tukikohtaansa. Onnistuneesta yrityksestä palkitaan pisteellä ja eniten pisteitä viiden minuutin erässä kerännyt tiimi voittaa.

Pelimuodon erikoisuutena on ykkösaseena toimiva loputon lumipallovarasto. Lisävarusteena on juhlateemainen väline, jolla voidaan luoda arvaamattomia tilanteita lumisodan tiimellykseen. Taistelukenttänä toimii Chaletin kartta yöaikaan. Kannetun lipun voi pudottaa ja sen voi myös napata kaadetulta vastapelaajalta. Vapaana olevan lipun voi poimia kuka tahansa pelaajista.

Pelaajien nujertaminen vaatii kolme osumaa lumipallosta, jolloin pelaaja palaa jälleensyntymispisteelle. Tässä pelimuodossa jälleensyntymien määrää ei ole rajoitettu, joten takaisin kentälle pääsee koko pelin keston ajan. Kentältä löytyy myös poimittavia tehosteita, kuten lisänopeus, parempi tulinopeus, erikoisammukset ja terveyttä palauttava paketti. Tällä kertaa Brawl -pelimuodossa on mukana 12 eri operaattoria, joita ovat Dokkaebi, Grim, Sens, Rook, Vigil, Frost, Castle, Thorn, Ash, Blackbeard, Montagne ja Osa.

Erilaisia Brawl -keräilyesineitä on mukana kaikkiaan 45 erilaista. Valikoimaan kuuluvat erilaiset univormut, päähineet ja asepinnoitteet sekä erilaiset operaattorikuvakkeet. Lisäksi pelimuoto tuo tarjolle Snowflake Bundle -paketin, joka sisältää nimikkoasepinnoitteen, yleisen kiinnityspinnoitteen, asekoristeen ja taustakuvan. Kaikki Snow Brawl -varusteet ovat ostettavissa pelin sisäisestä verkkokaupasta. Peliin tapahtuman aikana kirjautuneet saavat yhden ilmaisen keräilypaketin, jonka lisäksi lisäpaketteja on saatavilla viikkohaasteita suorittamalla.

Operation Solar Raid julkaistaan kaikille pelialustoille 6. joulukuuta. Siege on saatavilla 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

For Honor päivittyi uudella pelihahmolla – pelattavissa ilmaiseksi viikon verran Kommentit pois päältä artikkelissa For Honor päivittyi uudella pelihahmolla – pelattavissa ilmaiseksi viikon verran

For Honor

tuo For Honorin vuoden ensimmäisen päivityksen täynnä kiehtovia uudistuksia kuten uusi taisteluhahmo Afeera sekä ilmaisjakson.

Tasaiseen tahtiin uudistuva ja alati päivittyvä on yli 25 miljoonan pelaajan suosiosta nauttiva verkkopeli. Siinä toinen toistaan mahtavammat taisteluhahmot ottavat mittaa toisistaan. Lähitaistelun saloihin perehdyttävä peli on vuosien saatossa tuonut mukaan eri kulttuureista innoitusta saaneita soturiluokkia sekä päivittynyt erilaisin pelimuodoin. Huomenna peli saa jälleen uuden soturihahmon eli akrobaattisen Afeeran.

Samalla peli tulee ilmaispelattavaksi kokonaisen viikon ajaksi. Pelin ilmaisversion voi jo nyt ladata valmiiksi odottamaan ilmaistapahtuman alkua.

Title Update 2 -päivitys on parhaillaan saatavilla ja sen tärkein lisäys on gasellimaisen akrobaattisoturi Afeeran mukaantulo. Nämä akateemisesti koulutetut taistelijat ovat erikoistuneita nopeisiin liikkeisiin, ketteriin hyppyihin ja yllätyksellisiin asentoihin. Sulttaanin poismenon myötä Afeera-taistelijoiden tehtävät ovat vaihtuneet johtajan suojelemisesta Heathmoorin tulevaisuuden muovaamiseen.

Afeera-soturiluokka tulee saataville kahtena eri versiona 7,99 euron hintaisena pakettina. Se sisältää sankarin lisäksi yhden koristeen, elite-asusteen, seitsemän päivän champion-arvon ja kolme saalislaatikkoa. Hahmo on 16. helmikuuta lähtien ostettavissa myös pelin sisäisellä valuutalla 15 000 steel-yksikön hintaan.

Hahmolisäyksen myötä peliin tulee teeman mukainen Twilight of the Afeera -tapahtumakortti, joka on voimassa 23. helmikuuta saakka. Tämän rajoitetun ajan voimassa oleva kortti antaa suorituksia keränneelle pelaajalle ainutlaatuisia palkintoja, kuten koristeita, hahmoefektejä ja muita kosmeettisia lisäyksiä.

Lisäksi 23. helmikuuta alkaen pelissä on Hero Fest -tapahtuma Kyoshin-soturille. Lisää uudistuksia ja päivityksiä on luvassa myös maaliskuussa.

on saatavilla 5, PlayStation 4, ja S sekä One -konsoleille, että PC:lle. Lisäksi peli on saatavilla Stadia- ja UPLAY+ -tilauspalveluista. Peli on parhaillaan pelattavissa ilmaiseksi helmikuun 9. päivään asti.

Kommentoi

Atomic Heart -pelistä saatiin kattava pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Atomic Heart -pelistä saatiin kattava pelivideo

Atomic Heart

PAN Finlandin jakelemasta ja Focus Entertainmentin julkaisemasta Atomic Heart -toimintapelistä on julkaistu pelattavuutta ja tapahtumia esittelevä video. Toisen maailmansodan jälkeiseen, mutta vaihtoehtoiseen historiaan sijoittuva tarina syöksee pelaajan keskelle sotaisaa painajaista. Kun murhanhimoiset koneet ja tuhoisat robotit ottavat pelaajan ohjaaman hahmon kohteeksi, ei pelkällä puheilla ja nopeilla jaloilla selvitä. On aika tarttua aseisin ja taistella itsensä ulos dystopiasta.

Elokuvamaiset kohtaamiset, nopeatempoinen toiminta ja vimmaisa räiske ovat kaikki keskeisessä osassa räiskintäpelin maailmaa. Robottien ja tappokoneiden ohella toimintaa värittävät hirviömäiset mutantit ja muut uhat, jotka pitävät pelaajan varpaillaan ja adrenaliinin virtaamassa. Apuna pelaajalla ovat aseet ja varusteet päivitysosineen.

Pelissä on kolme vaikeustasoa, joten sen tapahtumat sopivat yhtäältä uusille pelaajille kuin kaiken kokeneille veteraanipelaajillekin. Kokipa pelin kiehtovan tarinan tai räväkän toiminnan kautta, tarjoaa täysilaidallisen unohtumattomia hetkiä.

julkaistaan 21. helmikuuta 2023 sekä PlayStation 5, Xbox Series X ja S, PlayStation 4 ja Xbox One -pelikonsoleille että PC:lle.

Kommentoi