Tammikuun PS Plus pelit selvillä – Axiom Verge 2, Fallout 76 ja Jedi: Fallen Order Kommentit pois päältä artikkelissa Tammikuun PS Plus pelit selvillä – Axiom Verge 2, Fallout 76 ja Jedi: Fallen Order

Star Wars Jedi: Fallen Order

Sony on paljastanut vuoden 2023 ensimmäiset ilmaiset pelit PS Plus Essential -tilaajille. Mukana on metroidvania 2, post-apokalyptinen roolipeli sekä Jedi: Fallen Order -toimintaseikkailupeli.

2

2 on vuonna 2021 ilmestynyt metroidvania tyylinen peli, jossa pelaajat seikkailevat kahdessa toisiinsa yhteydessä olevissa maailmoissa. Käytä muinaista teknologiaa, uusia hahmoja sekä uusia taitoja. Peli tulee olemaan ladattavissa PS4 ja PS5 konsoleille.

on puolestaan vuonna 2019 ilmestynyt toimintaroolipeli, jossa pelaajat pääsevät jälleen seikkailemaan post-apokalyptiseen Appalachian alueelle Yhdysvalloissa. Pelata voi joko yksin tai yhdessä muiden pelaajien kanssa. Peli tulee olemaan ladattavissa PS4 konsoleille.

Jedi: Fallen Order

Jedi: Fallen Order on vuonna 2019 ilmestynyt toimintaseikkailupeli, jossa seurataan Cal Kestiksen tarinaa. Pelissä Senaattori Palpatinen Order 66 vainoaa Jedejä ja pelaajien tehtävä on viimeisenä jäljellä olevina Jedi Padawaneina suorittaa koulutuksensa loppuun ja pelastaa Jedit. Peli tulee olemaan ladattavissa PS4 ja PS5 konsoleille.

Pelit tulevat ladattavaksi tiistaina 3. tammikuuta.

Kommentoi

The Last of Us -sarja tulee saamaan toisen kauden Kommentit pois päältä artikkelissa The Last of Us -sarja tulee saamaan toisen kauden

The Last of Us

:n The Last of Us -peleihin perustuva alkuvuodesta käynnistynyt on saamassa virallisesti jatkoa toisen kauden myötä. Aiheesta kertoi ensimmäisen Bloody Disgusting sivusto.

Sarjan ensimmäinen kausi perustuu pitkälti pelisarjan ensimmäisen osaan ja oletettavasti toinen kausi tulee keskittymään tarinaltaan jatko-osaan.

Pelisarjan ensimmäinen osa ilmestyi vuonna 2013 ja odotettu jatko-osa The Last of Us Part II saapui 4 -konsolille kesäkuun 19. päivä.

The Last of Us -sarja on katsottavissa Max -suoratoistopalvelusta.

  • Jaksot 1-3: Katsottavissa nyt
  • Jakso 4: Sunnuntai Helmikuu 5
  • Jakso 5: Sunnuntai Helmikuu 12
  • Jakso 6: Sunnuntai Helmikuu 19
  • Jakso 7: Sunnuntai Helmikuu 26
  • Jakso 8: Sunnuntai Maaliskuu 5
  • Jakso 9: Sunnuntai Maaliskuu 12

Kommentoi

Brawlhalla -taistelupelin uuden kauden seikkailuissa tutustutaan roolipelien maailmaan Kommentit pois päältä artikkelissa Brawlhalla -taistelupelin uuden kauden seikkailuissa tutustutaan roolipelien maailmaan

Brawlhalla

Perinteiset pöytäroolipelit rakentuvat usein eeppisten seikkailujen, jännittävien taisteluiden ja elämää suurempien hahmojen ympärille. Näistä on haettu innoitusta myös Brawlhallan uusiin hahmoihin ja pelimuotoon, jonka lisäksi pelin seitsemäs kausi saa täytettäväksi uuden Battle Pass -etenemismittarin.

Uusi Battle Pass on 85-portainen ja tarjoaa kerättäväksi kiehtovia palkintoja. Näitä ovat sekä kosmeettiset päivitykset että ilmaiseksi pelattavat lisätehtävät omine käänteineen. Etenemisessä auttavat sekä päivittäisten että viikoittaisten taisteluhaasteiden suorittaminen, joista palkintoina saatavilla jalokivillä Battle Pass edistyy. Halutessaan käyttöön voi ostaa myös maksullisen premium-radan, jonka myötä tarjolla on entistä enemmän kiehtovia palkintoja.

Uuden pelikauden Battle Pass -kausi kestää kaikkiaan 12 viikkoa. Lisätietoa seikkailullisen ja roolipelimäisen tarinan edistysaskeleista voi lukea täällä.

Peli on ladattavissa ilmaiseksi sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One ja Switch -konsoleille että PC:lle. Lisäksi peli on saatavilla mobiililaitteille.

Kommentoi