Tänään ilmestynyt Monster Truck Championship -ajopeli sai julkaisutrailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Tänään ilmestynyt Monster Truck Championship -ajopeli sai julkaisutrailerin

Monster Truck Championship

PAN Visionin jakelema ja NACONin julkaisema -ajopeli on julkaistu. Peli tuo televisiosta ja areenoilta tutut jättimäiset monsteriautot pelikonsoleille ja tietokoneille.

Jättirenkailla varustetut ja isotehoiset monsteriautot ovat tuttu näky televisio-ohjelmista ja kisa-areenoiden hurjista ajokisoista. Kovaääniset ja voimaa uhkuvat monsteriautot ajavat kilpaa töyssyisillä radoilla toistensa kanssa ja hyppivät töyräiltä alas valtavien moottoreiden jyrähdellessä. Toisinaan ajokkien pelti rytisee rajusti näyttävissä tempuissa.

Monster Truck Championship on ajopeli, jossa perinteisen vauhtiajon sijasta pelaaja osallistuu astetta erikoisempiin ajokisoihin oikean hirviöauton ratissa. Kiikkerästi ohjautuvan auton hallinta tuo kisailuun omat haasteensa, sillä valtavat renkaat sekä realistinen ja tarkka fysiikanmallinnus tekevät autosta vaikeasti hallittavan. Isokokoisissa autoissa ja valtavassa maavarassa on myös hyvät puolensa, sillä pienet töyssyt eivät tunnu isojen renkaiden alla edes hidasteina.

Pelissä on 25 erilaista ajorataa ja ajoareenaa eri puolilla Yhdysvaltoja. Pelaaja saa haastaa muita kuljettajia monissa erilaisissa pelitiloissa. Näitä ovat freestyle-kisat, vauhdikkaat rallit, rajut tuhoajot ja hyvää ajotaitoa vaativat aika-ajot. Pelissä on myös jopa kahdeksan pelaajan verkkopelitila.

Peli sisältää myös kiehtovan urapelimuodon, jonka myötä pelaaja ottaa osaa erilaisiin ajotapahtumiin. Kisamenestyksen palkintorahoilla pelaaja voi tuunata ja räätälöidä autoaan lukemattomin eri tavoin. Pelaajan tulee myös huolehtia omasta tiimistään ja sen varallisuudesta. Lopullisena tavoitteena on mestaruussarjan voitto Monster Truck -finaaleissa.

Ajoneuvovalikoima koostuu 16 erilaisesta monsteriautosta. Näistä jokaista voi muokata erilaisin ominaisuuksin niin kiihtyvyyden, jousituksen, huippunopeuden kuin rengasvalintojenkin suhteen. Kaikkiaan mukana on 50 erilaista viritysosaa, joten vaihtoehtoja riittää myös vaativampaan makuun.

Kisatunnelmaa kohentavat aidot ajoympäristöt, kannustava yleisö ja autojen yksityiskohtainen vahingonmallinnus peltien kolistessa yhteen. Peli mallintaa aidontuntuisesti ärhäköiden monsteriautojen voimansiirron, jousituksen ja renkaiden reagoinnin vauhdikkaissa kisoissa.

Monster Truck Championship on nyt saatavilla sekä - ja -pelikonsoleille että :lle. Peli julkaistaan -pelikonsolille 19. marraskuuta 2020.

Kommentoi

Europa Universalis II ladattavissa ilmaiseksi GOGista Kommentit pois päältä artikkelissa Europa Universalis II ladattavissa ilmaiseksi GOGista

Europa Universalis II

Suurstrategiapeli Europa Universalis II on nyt ladattavissa ilmaiseksi GOG -kauppapaikalta.

Vuonna 2001 ilmestyneessä pelissä tehtävänäsi on päästä hallitsemaan maailmaa synkältä keskiajalta vuodesta 1419 aina Napoleonin aikakaudelle 1820 vuoteen.

Voit hallita maan sisäisiä ja ulkoisia poliittisia suhteita, uskontoja, sekä lähettää tutkimusmatkailijoita löytämään uutta maailmaa. Voi lähettää kaapparilaivat merille, palkkamurhaajat puolustamaan maatasi sekä lähetyssaarnaajat levittämään uskontoasi.

Europa Universalis II on ladattavissa ilmaiseksi GOG -kauppapaikalta :lle aina lokakuun 24. päivään asti.

Kommentoi

Uusi Xbox -sovellus mahdollistaa etäpelaamisen mobiililaitteilla Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Xbox -sovellus mahdollistaa etäpelaamisen mobiililaitteilla

Xbox Remote Play

Microsoft on päivittänyt Xbox -sovelluksen, joka mahdollistaa pelien etäpelaamisen Android ja iOS -laitteilla. Uuden sovelluksen myötä myös käyttöliittymä päivittyy elokuussa ilmoitettuun kuosiin.

Xbox Remote Play toimii Sonyn vastaavaan tapaan eli voit pelata -konsolin pelejä mobiililaitteellasi langattoman verkkoyhteyden avulla. Microsoft xCloud -pilvipelipalvusta se poikkeaa siinä määrin, että pelaajan täytyy omistaa -konsoli.

Pelien etäpelaamisen lisäksi uudella sovelluksella voi asentaa uuden konsolin sekä jonottaa pelejä lataukseen. Voit myös katsoa sekä jakaa pelivideoita ja kuvankaappauksia. Sovellus mahdollistaa myös chattailyn kavereiden kanssa.

Päivitetty sovellus on saatavilla Androidille Play Storen kautta ja iOS:lle App Storen kautta.

Kommentoi