Tänään ilmestyvä Aliens: Fireteam Elite -toimintapeli sai julkaisutrailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Tänään ilmestyvä Aliens: Fireteam Elite -toimintapeli sai julkaisutrailerin

Aliens: Fireteam Elite

Ylistetyt Alien-elokuvat muodostavat Aliens: Fireteam Elite -toimintapelin taustatarinan hahmoineen, avaruushirviöineen ja tapahtumapaikkoineen. Kymmeniä vuosia laajentuneen elokuvauniversumin hurjat ksenomorfiolennot ovat mukana lukemattomissa eri muodoissa, joita vastaan ihmiskunta käy epätoivoista selviytymistaistelua adrenaliinia pumppaavissa toimintatehtävissä. Mukana menossa ovat myös ihmisenkaltaiset androidit, jotka tuovat oman yllätyksensä korkeaoktaaniseen toimintaan.

Pelaajan ohjauksessa on kokenut avaruusjalkaväen sotilas, joka yhdessä muun ryhmän kanssa valmistautuu nujertamaan vihamielisen uhan keinoilla millä hyvänsä. Taistelut ovat ryhmävetoisia ja ryhmät voivat koostua joko pelkästään ihmispelaajista tai vaihtoehtoisesti myös tekoälyohjatuista sotilaista. Ryhmän menestys on pitkälti kiinni taktikoinnista, kommunikaatiosta ja yhteistyötoiminnasta, sillä yksittäisen sotilaan mahdollisuudet ylivoimaiselta vaikuttavaa vihollista vastaan ovat vähäiset.

Koskia ihmissotilaista koostuvat tulitiimit ovat määrältään alivoimaisia vihollisia vastaan, myös erilaisten aseiden ja lisävarusteiden käyttö on äärimmäisen tärkeää. Nopea reagointikyky, toimivien taktiikoiden noudattaminen ja muuttuviin tilanteisiin sopeutuminen ovat tärkeitä tekijöitä taistelun tiimellyksessä. Peli sisältää neljä ainutlaatuista ja tarinavetoista kampanjaa Alien-universumissa. Upea peligrafiikka tuo elokuvista tutun maailman eloon näyttävällä tavalla. Tätä täydentävät elokuvista tutut hahmot, äänet, viholliset ja tapahtumaympäristöt. Elokuvasarjasta tuttu kauhun ilmapiiri on vahvasti läsnä ja se tuo pelille ainutlaatuisen jännityksentäyteisen tunnelman.

Mukana on yli 20 erilaista vihollistyyppiä, joiden rivit koostuvat niin ksenomorfeista kuin androideistakin. Näiden uhat vaihtelevat pienistä kasvoille loikkivista facehuggereista hurjiin ja nopealiikkeisiin praetorianeihin. Vihollistyypit eroavat toisistaan käyttäytymismalliensa ja taistelutyyliensä osalta, joiden oppiminen on osa peliin viehätystä. Lisäksi erilaiset hahmoluokat teknikoista tiedustelijoihin ja raskaan aseistuksen taistelijoihin tarjoavat oman pelityylinsä. Hahmoja voidaan myös varustella yli 30 erilaisen aseen ja yli 70 lisävarusteen valikoimalla.

Aliens: Fireteam Elite julkaistaan PlayStation 4, PlayStation 5, ja Xbox Series X sekä S -konsoleille että :lle 24. elokuuta 2021.

Kommentoi

FIFA 22 -pelin ensimmäisen 22 päivän tilastot julkistettiin – suosituin tuuletus ja 5 miljardia maalia Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 22 -pelin ensimmäisen 22 päivän tilastot julkistettiin – suosituin tuuletus ja 5 miljardia maalia

Fifa 22

on julkaissut uusimman FIFA 22 -jalkapallopelin ensimmäisen 22 päivän tilastoja, joissa on mm. pelatut minuutit, tehdyt maalit sekä suosituin tuuletus.

Pelin virtuaalikentillä tehtiin yhteensä 5,005,872,060 kappaletta maaleja yhteensä 2,1 miljardissa ottelussa. Yhteensä peliminuutteja on kertynyt 46 biljoonaa. Suosituin tuuletus on puolestaan ollut ”Knee slide”.

Season ja Kick-off -pelitilojen suosituin joukkue on puolestaan ollut Paris Saint-Germain F.C. Voit katsoa tarkemmat tilastost alla olevista kuvista.

on saatavilla 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, :lle että Google Stadia -pelipalvelun kautta.

Kommentoi

Synkkätunnelmainen toimintaroolipeli Vampyr sai ilmaisen grafiikkapäivityksen Kommentit pois päältä artikkelissa Synkkätunnelmainen toimintaroolipeli Vampyr sai ilmaisen grafiikkapäivityksen

Vampyr

DONTNOD-pelistudion synkkätunnelmainen toimintaroolipeli on saanut ilmaisen grafiikkapäivityksen. Sen ansiosta pelin PlayStation 4- ja One -versiot toimivat uuden sukupolven PlayStation 5- ja Xbox Series X -pelikonsoleilla 60 kuvan sekuntinopeudella korkealla 1440p-tarkkuudella. Lisäksi pelin 1440p-tarkkuus on koettavissa myös PlayStation 4 Pro- ja Xbox Series S -pelikonsoleilla.

-toimintaroolipelissä pelaajan ohjastama päähahmo on kaksoiselämää elävä tohtori Jonathan Reid, jonka toisena puolena on kaupungin flunssaepidemiaa hoitava lääkäri. Hänen synkempi puolensa sen sijaan on verta janoava vampyyri, joka suorastaan janoaa apua tarvitsevien ihmisten verta. Eräänlaisena modernina Tohtori Jekyll ja Mr. Hyde -tarinana Vampyr on synkkä ja verinen kamppailu kahden eri osapuolen kesken yhdessä ja samassa ihmiskehossa.

Siinä missä tohtori Reid pyrkii auttamaan kaupungin sairaita ja kärsiviä, hänen vampyyripuolensa jano tulee tyydyttää, ettei hirviö ottaisi Jonathania haltuunsa hyvinkin kohtalokkain seurauksin. Pelaajaa ympäröivä vuoden 1918 Lontoo reagoi pelaajan valintoihin, joten kaikilla teoilla ja päätöksillä on seurauksensa. onkin ainutlaatuinen pelikokemus, jossa toimintaosuudet linkittyvät saumattomasti roolipelimäisiin valintoihin ja kahden keskushahmon välillä tasapainotteluun.

on saatavilla sekä PlayStation 4, One ja Switch -pelikonsoleille että PC:lle. Lisäksi peli on yhteensopiva PlayStation 5 ja sekä S -pelikonsolien kanssa.

Kommentoi