Tänään ilmestyvä Overpass-ajopeli sai vielä yhden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Tänään ilmestyvä Overpass-ajopeli sai vielä yhden trailerin

Overpass

PAN Vision Finlandin jakelema ja NACONin julkaisema -ajopeli ilmestyy kauppoihin tänään ja vie pelaajan ajamaan radoilla, joissa vaaditaan yhtäältä taituruutta, ohjauskykyä kuin kaasujalkaakin.

Pelin radat koostuvat sekä luonnon omista että ihmisten rakentamista esteistä. Kaasupoljinta tärkeämpää on ymmärtää erilaisten maastoesteiden haasteet, pyörälukitusten oikeanlainen käyttö ja tietenkin saapua maaliin muita pelaajia nopeammin. Esteinä pelissä ovat jyrkät rinteet, korkeat kivet, puunrungot ja monet muut luonnon omat haasteet. Näiden lisäksi kapuloita rattaisiin laittavat monet rakennetut esteet, kuten esimerkiksi erilaiset betoni- ja puurakenteet, jotka vaativat kuljettajalta tasapainonhallintaa ja maltillista kaasujalan käyttöä. Jarrun ja vetopyörästön oikeanlainen hallinta ovat yhtäältä tärkeitä esteitä suoritettaessa. Nopeuden ja voimantuoton suhteen voi olla merkittävä ero yrittääkö voittaa esteitä nelivedolla vai ilman.

Ajamisen hauskuus ja osin myös haasteellisuus tulee tarkasta fysiikanmallinnuksesta. Sen ansiosta erilaiset ajoneuvot käyttäytyvät realistisesti ja tarkasti. Näin ajamisesta tulee luontevaa.

Pelissä on 25 erilaisen ajoneuvon valikoima, joka koostuu monenlaisista mönkijöistä, maastoajoneuvoista ja muista hankaliin paikkoihin sopivista ajokeista. Oikein valitulla ajoneuvolla on myös paljon merkitystä radan suorittamiseen. Valittavissa on legendaarisia ajoneuvomerkkejä, kuten Arctic Cat, Yamaha, Polaris ja Suzuki, jotka tuovat mukaan aitoa kisatunnelmaa. Lisäksi ajopyörien erilaiset lukitukset sekä kaksi- ja nelivetoisten moottorien sekä vaihdelaatikkojen erot tuovat ainutlaatuista dynamiikkaa ajotuntumaan.

Yksin pelattavan urapelin lisäksi maastokisoja voi koettaa jopa kahdeksan pelaajan moninpelinä verkossa tai hot seat -pelimuodossa vuorotellen. Lisäksi Overpass sisältää perinteisen jaetun näytön pelitilan.

Overpass julkaistaan sekä - ja -pelikonsoleille että :lle 27. helmikuuta 2020. -versio julkaistaan 12. maaliskuuta 2020.

Kommentoi

Killing Floor 2, Lifeless Planet ja The Escapist 2 ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Killing Floor 2, Lifeless Planet ja The Escapist 2 ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta

Killing Floor 2

Epic Games Store on jälleen laittanut uuden erän ilmaispelejä jakoon kauppapaikallaan. Tällä kertaa vuorossa ovat räiskintäpeli Killing Floor 2, pulmanratkonta Lifeless Planet sekä roolipeli The Escapist 2.

Killing Floor 2

Killing Floor 2 pelissä enintään kuusi pelaaja saavat vastaansa loputtomia määriä zombeja Euroopassa. Peli ilmestyi alunperin Early Accessiin vuonna 2015 ja on saanut tasaiseen tahtiin uusia aseita, vihollisia ja karttoja. Peli tukee myös ristiinpelaamista Steamin kanssa.

Lifeless Planet

Lifeless Planet on puolestaan pulmanratkontaa, tutkimista ja seikkailua yhdistävä peli. Siinä kansainvälinen astronauttiryhmä haaksirikkoutuu kaukaiselle planeetalle, josta löytyy pieni venäläinen kaupunki.

The Escapist 2

Yläkulmasta kuvatussa pikseligrafiikkaisessa The Escapist 2 -pelissä puolestaan tarkoitus on paeta yhdestä ankarammista vankiloista maailmassa.

Pelit ovat ladattavissa Epic Games Storesta aina ensi viikon torstaihin heinäkuun 16. päivä asti.

Kommentoi

Superhot jatko-osa ei vaadi VR-laitteita – ilmestyy ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Superhot jatko-osa ei vaadi VR-laitteita – ilmestyy ensi viikolla

Superhot: Mind Control Delete

Suositun Superhot VR-pelin jatko-osa Superhot: Mind Control Delete ilmestyy ensi viikolla heinäkuun 16. päivä konsoleille ja :lle.

Edeltäjästään poiketen se ei vaadi lainkaan VR-laitteistoa ja tulee olemaan täysin ilmainen niille, jotka jo omistavat Superhot -pelin entuudestaan.

Superhot: Mind Control Delete on neljä kertaa laajempi kuin edeltäjänsä ja siitä löytyy tutut ajantaivutusominaisuudet ja hidastetut taistelut. Keräät matkallasi tiedonrippeitä tarkoituksestasi ja kasvat edetessäsi vahvemmaksi.

Superhot: Mind Control Delete heinäkuun 16. päivä ja -konsoleille ja PC:lle.

Kommentoi