Tänään ilmestyvästä Atomic Heart -pelistä saatiin julkaisuvideo Kommentit pois päältä artikkelissa Tänään ilmestyvästä Atomic Heart -pelistä saatiin julkaisuvideo

Atomic Heart

Tänään ilmestyvässä -toimintapelissä taistellaan tuomiopäivän koneita vastaan. Peli yhdistelee toimintaa, kevyttä roolipelaamista ja menneiden vuosikymmenten tuhoon tuomittua utopiaa. Voit katsoa uuden julkaisutrailerin alta.

Agentti P-3 käy epätoivoista taistelua robotteja, mutantteja ja tuhoamishaluisia koneita vastaan. On selvää, ettei eilispäivän ihanteellista tulevaisuusnäkymää ole tulossa, vaan edessä on vääjäämätön selviytymistaistelu tekoälyn ohjaamia joukkoja ja erilaisia hirvityksiä vastaan. Laitos 3826 on täynnä vaaroja, joiden ainoana tehtävänä tuntuu olevan ihmiskunnan pysäyttäminen.

Atomic Heart esittää näkemyksen menneiden päivien utopiasta, jolloin suurvaltojen voittama maailmasota on kaukana takanapäin ja uusi, parempi tulevaisuus on ottanut sen paikan. Yhdessä tieteellisten läpimurtojen kanssa on ihmiskunta kukoistanut ja vienyt maailmaa kohti parempaa tulevaisuutta tekoälyn kanssa. Kehittyneet robotit ja muut koneet ovat toimineet keihäänkärkenä kuvitteellisen, paremman Neuvostoliiton nimissä. Näin asiat olivatkin Atomic Heartin retrofuturistisessa maailmankuvassa ennen kuin kaikki meni pieleen.

Pelaajan ohjastama agentti P-3 joutuu epätoivoiseen taisteluun ihmiskunnan ja paremman huomisen puolesta. Selviytyäkseen hengissä hänen täytyy kyetä taistelemaan läpi helvetillisten robottiarmeijoiden ja nujertamaan vihamieliset koneet, mutantit ja muut epätodelliset vastustajat. Apunaan hänellä on vaikuttava arsenaali erilaisia aseita ja apuvälineitä. Lisäksi hahmokehityksen myötä avautuvat lisäominaisuudet auttavat pelaajaa selviytymään uusista haasteista. Peli yhdistääkin toisiinsa kevyttä roolipelikehitystä ja vimmaisaa toimintaa.

Upealla grafiikalla, vaikuttavalla äänimaailmalla ja kiehtovalla tarinalla rakennettu peli tarjoaa pelaajalle kolme eriasteista vaikeustasoa, joista voi valita omansa sopivan haastavuuden nimissä.

Atomic Heart ilmestyy tänään 21. helmikuuta , ja S, ja -pelikonsoleille että :lle. Uuden sukupolven pelikoneiden lisäksi peli on optimoitu toimimaan myös PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleilla ja kannettavalla Steam Deck -pelilaitteella.

Monster Hunter Stories -klassikkopelit nyt saatavana PlayStationille remasteroituna Kommentit pois päältä artikkelissa Monster Hunter Stories -klassikkopelit nyt saatavana PlayStationille remasteroituna

Monster Hunter Stories

PAN Visionin jakelema ja Capcomin julkaisema ja ovat nyt saatavilla :lle remasteroituna yhdessä ja samassa paketissa.

Monster Hunter Stories vie pelaajan värikkääseen maailmaan, jossa ratsastajahahmot muodostavat yhteyden villiin Monsties-hirviöihin metsästämisen sijaan. Tämä ensimmäinen Monster Hunter -pelimaailmaan sijoittuva roolipeli on nyt paranneltu uusilla jännittävillä ominaisuuksilla, jotka takaavat entistä jännittävämmän ja mukaansatempaavamman seikkailun.

Pelaajat voivat nyt uppoutua klassiseen toimintaan päivitetyillä grafiikoilla, jotka sisältävät parannettuja mallinnuksia, tekstuureja ja valaistuksia suuremmilla näytöillä. Tarinasta voi nauttia uudella tavalla uusien englannin- ja japaninkielisten ääninäyttelijöiden ansiosta. Mukana on myös museotila, jossa voi tutustua yli 200 konseptitaideteokseen, taustamusiikkiin ja erityisiin kehittäjäpiirroksiin. Pelaajat saavat myös pääsyn aiemmin yksinomaan Japanissa saatavilla olleeseen sisältöön, kuten versiopäivitykset 1.20 ja 1.30.

Tarinaa voi jatkaa Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin -jatko-osan parissa. Pelaaja seuraa legendaarisen Redin perintöä ja liittyy Ena-nimisen Wyverian-tytön kanssa suojelemaan Rathalosin munaa, josta voi kuoriutua valtavan voiman omaava hirviö. Tässä jatko-osassa pelaajat voivat tutkia entistä laajempaa ja dynaamisempaa maailmaa uusien Monsties-hirviöiden ystävinä. Mukaansatempaava vuoropohjainen taistelu mahdollistaa tutustumisen kiehtovaan tarinaan, joka syventyy muinaisiin legendoihin.

Monster Hunter Stories ja Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin ovat nyt saatavilla PlayStation 4:lle yhdessä ja samassa paketissa. Monster Hunter Stories toimitetaan levynä ja Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin on mukana latauskoodina. Pelien ikäraja on PEGI 7.

Vauhdikas scifikilpapeli Redout 2 ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Vauhdikas scifikilpapeli Redout 2 ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Redout 2

tarjoaa tällä viikolla ilmaiseksi sci-fi-ajopeliä . Kyseessä on jatko-osa suositulle anti-gravitaatiokilpapelille, joka tarjoaa vauhdikasta menoa neonvaloilla hehkuvilla radoilla.

Vuonna 2022 ilmestyneessä pelissä pelaajat kisaamaan ohjaamaan rakettikäyttöisillä ajoneuvoilla, jotka uhmaavat painovoimaa ja liitävät uskomattomilla nopeuksilla. Ratojen suunnittelu on armoton – jyrkkiä mutkia, huimapäisiä hyppyreitä ja salamannopeita suoria, jotka vaativat pelaajalta täydellistä reagointikykyä ja ajotaitoa.

Vauhdin hurmaa täydentää syvä kustomointijärjestelmä. Voit muokata ajokkiasi niin ulkonäöllisesti kuin teknisten ominaisuuksienkin puolesta. Viimeistele unelmiesi kilpa-auto ja koe anti-gravitaatiokilpailun todellinen voima.

Redout 2 on ladattavissa ilmaiseksi :lle aina ensi viikon torstaihin 20. kesäkuuta asti. Pelin lunastaminen on helppoa: luo ilmainen Epic Games Store -tili, jos sinulla ei vielä sellaista ole, kirjaudu sisään ja lisää peli kirjastoosi.