Tänään julkaistu Farming Simulator Kids on lapsille suunnattu maanviljelypeli Kommentit pois päältä artikkelissa Tänään julkaistu Farming Simulator Kids on lapsille suunnattu maanviljelypeli

PAN Vision Finlandin jakama ja GIANTS Softwaren julkaisema on tuore lisäys suositulle -pelisarjalle, tarjoten lapsiystävällisen tavan tutustua maanviljelyn ja maatilan elämään.

Vaikka Farming Simulator -pelit ovat viihdyttäneet miljoonia pelaajia ympäri maailmaa, ne ovat usein monimutkaisia ja vaativat syvällistä ymmärrystä maanviljelystä ja sen prosesseista. Farming Simulator Kids tarjoaa helpommin lähestyttävän vaihtoehdon, erityisesti nuoremmille pelaajille. Pelin värikäs ja hauska grafiikka opettaa perusteet eläimistä, työkoneista ja kasveista leikkisällä tavalla.

Pelaajat voivat istuttaa ja kasvattaa viljelykasveja, hoitaa maatilan eläimiä kuten lehmiä sekä kerätä ja myydä satoa. Pelissä on mukana tuttuja traktoreita ja työkoneita, joita pelaajat pääsevät ohjaamaan. Lisäksi peli tarjoaa mahdollisuuden huolehtia omasta kodistaan ja kerätä erilaisia esineitä.

-pelikonsolille julkaistun pelin mukana tulee 12-sivuinen värityskirja, jonka aiheina ovat traktorit, tilan eläimet ja pelissä esiintyvät hahmot.

Farming Simulator Kids julkaistiin tänään Nintendo Switch -pelikonsolille, ja sen PEGI-ikäraja on 3.

Nintendo Switch Online + Expansion Pack saa vauhtia kahdesta uudesta N64-kilpapelistä Kommentit pois päältä artikkelissa Nintendo Switch Online + Expansion Pack saa vauhtia kahdesta uudesta N64-kilpapelistä

Nintendo Switch

Huomio kaikille Online + Expansion Pack -tilaajille! Valmistaudu kiihdyttämään moottoreita, sillä Nintendo tuo palvelua piristämään kaksi uutta -peliä: ja Iggy's Reckin' Balls.

Nämä nostalgiset ajopelit, jotka julkaisi alun perin vuonna 1997 ja 1998, tuovat Switchille futuristisen kilpailun jännityksen ja hullun pallorullailun meininkiä.

Extreme-G heittää pelaajat vauhdikkaille, looppeja täynnä oleville radoille huipputunelluilla kyberpyörillä. Nämä eivät ole pelkkiä kilpa-autoja, vaan aseistettuja petoja! Räyhää ohi vastustajien, kerää Power-Up:seja ja hallitse tulostaulukkoa välttääksesi avaruusromuksi muuttumisen. Enintään neljä pelaajaa voi testata taitojaan paikallisesti tai online-moninpelissä todellisessa g-voimien kestävyystestissä.

Iggy's Reckin' Balls lähestyy kilpailemista erilaisella konseptilla. Heivaa ajoneuvot pois, sillä tässä pelissä sinä olet ajoneuvo! Palloile, pompi ja keinu pystyratojen läpi Iggyn ja hänen tiiminsä kanssa. Selätä oikotiet, navigoi looppien läpi ja päihitä vastustajasi tässä kaoottisessa nousussa huipulle. aivan kuten Extreme-G, myös Iggy's Reckin' Balls tukee jopa neljän pelaajan yhteispeluuta sekä paikallisesti että online-moninpelissä, tarjoillen kunnon annoksen vanhanaikaista (tai ei-niin-vanhanaikaista) kaverillista (tai ei-niin-kaverillista) kilpailua.

Switch Online N64 Games
Switch Online N64 Games
Switch Online N64 Games
Switch Online N64 Games

Samaan aikaan Nintendo -tilaajat Japanissa saivat tällä viikolla erilaisen herkun. Blast Dozer, Raren ( nykyään osa Microsoftia) kehittämä demolition derby -ilo, lisättiin heidän paikalliseen N64-pelikirjastoon. Vaikka se ei ole vielä saatavilla Japanin ulkopuolisille pelaajille, se saattaa olla ennusmerkki tulevasta!

Lähde

Modaajat saivat GTA 5:n toimimaan Nintendo Switchillä Kommentit pois päältä artikkelissa Modaajat saivat GTA 5:n toimimaan Nintendo Switchillä

Nintendo Switch

Ryhmä nimeltä Superstar South julkaisi kuvamateriaalia Grand Theft Auto V:stä pyörimässä Nintendo Switchillä.

Vuoden takainen lähdekoodin vuoto mahdollisti tämän lähes ”uskomattoman” suorituksen. Videolla näkyy pelin toimivan, mutta siinä on merkittävää viivettä ja sen ruudunpäivitystiheys laskee kiitettävästi. Switchin rauta ei näytä selviytyvän pelistä huolimatta sen iästä.

Alla olevasta videosta voit tarkistaa, minkälaista laatua modaajat ovat saaneet aikaan. Mikäli upotus ei näy, otahan video haltuun tämän linkin takaa.