Tanssipeli juhlistaa pyöreitä vuosia – Just Dance 2020 ilmestyy marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Tanssipeli juhlistaa pyöreitä vuosia – Just Dance 2020 ilmestyy marraskuussa

Just Dance 2020

Just Dance 2020 -pelin myötä juhlitaan pelisarjan kymmenvuotisjuhlia. Tämän ansiosta pelissä päästään nauttimaan uudesta All-Star-pelitilasta, joka tanssittaa pelaajaa kymmenen ikonisen tanssiraidan parissa. Jokainen näistä kappaleista on poimittu pelisarjan aiemmista peleistä kuluneen kymmenen vuoden ajalta ja tuovat näin mukanaan historian havinaa. Kappaleet saa käyttöönsä yksi kerrallaan. Kappaleen onnistuneesti tanssiliikkeillä läpäistessään avautuu käyttöön seuraava kappale.

Juhlaa vietetään myös Just Dance 2019 -tanssipelissä. Sen Just Dance Unlimited -palvelussa on viikoittain vaihtuva kappale, josta pääsee nauttimaan viikon ajan. Ensimmäisenä vuorossa on Ariana Granden 7 Rings -hitti, joka tullaan näkemään myös Just Dance 2020 -pelissä. Kappale on saatavilla 17.-23. lokakuuta välisen ajan. Sen jälkeen luvassa on seuraavalle viikolle oma kappaleensa. Juhlinta jatkuu pitkälle marraskuun puolelle. Just Dance Unlimited -palvelu vaatii toimiakseen internet-yhteyden.

Just Dance 2020 -tanssipeli sisältää 40 uutta tanssikappaletta, jotka on valittu listahiteistä, perheiden suosikeista ja erilaisista viraali-ilmiöistä tuomaan iloa monenlaiseen musiikkimakuun. Mukana on valtava kirjasto erilaisia virtuaalisia Just Dance -tarroja kerättäväksi vuosien varrelta. Ne heijastavat Just Dancen kymmenvuotista uraa eri kuvineen ja aiheineen. Just Dance 2020 julkaistaan sekä Nintendo Switch-, Nintendo Wii-, PlayStation 4- ja One -pelikonsoleille että Google Stadia -pelipalvelulle 5. marraskuuta 2019.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja jättivät Blizzardin.

ilmestyy tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä :lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä 4, PlayStation 5, Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi