Tanssipeli juhlistaa pyöreitä vuosia – Just Dance 2020 ilmestyy marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Tanssipeli juhlistaa pyöreitä vuosia – Just Dance 2020 ilmestyy marraskuussa

Just Dance 2020

2020 -pelin myötä juhlitaan pelisarjan kymmenvuotisjuhlia. Tämän ansiosta pelissä päästään nauttimaan uudesta All-Star-pelitilasta, joka tanssittaa pelaajaa kymmenen ikonisen tanssiraidan parissa. Jokainen näistä kappaleista on poimittu pelisarjan aiemmista peleistä kuluneen kymmenen vuoden ajalta ja tuovat näin mukanaan historian havinaa. Kappaleet saa käyttöönsä yksi kerrallaan. Kappaleen onnistuneesti tanssiliikkeillä läpäistessään avautuu käyttöön seuraava kappale.

Juhlaa vietetään myös 2019 -tanssipelissä. Sen Just Dance Unlimited -palvelussa on viikoittain vaihtuva kappale, josta pääsee nauttimaan viikon ajan. Ensimmäisenä vuorossa on Ariana Granden 7 Rings -hitti, joka tullaan näkemään myös Just Dance 2020 -pelissä. Kappale on saatavilla 17.-23. lokakuuta välisen ajan. Sen jälkeen luvassa on seuraavalle viikolle oma kappaleensa. Juhlinta jatkuu pitkälle marraskuun puolelle. Just Dance Unlimited -palvelu vaatii toimiakseen internet-yhteyden.

2020 -tanssipeli sisältää 40 uutta tanssikappaletta, jotka on valittu listahiteistä, perheiden suosikeista ja erilaisista viraali-ilmiöistä tuomaan iloa monenlaiseen musiikkimakuun. Mukana on valtava kirjasto erilaisia virtuaalisia Just Dance -tarroja kerättäväksi vuosien varrelta. Ne heijastavat Just Dancen kymmenvuotista uraa eri kuvineen ja aiheineen. Just Dance 2020 julkaistaan sekä Switch-, Nintendo Wii-, 4- ja One -pelikonsoleille että Stadia -pelipalvelulle 5. marraskuuta 2019.

Kommentoi

Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri

Far Cry 6 - Lost Between Worlds

Nyt julkaistu 6 -toimintapelin Lost Between Worlds -lisäosa laajentaa pelin tarjontaa fysiikan lakeja uhmaaviin vaihtoehtoisiin todellisuuksiin. Pelilaajennus tarjoaa mahdollisuuden palata Dani Rojasin hahmolla Yaran valtioon, mutta uudella tavalla. Nyt edessä on ainutlaatuinen ja todellisuuden rajoja venyttävä kokemus. Luvassa on poikkeuksellisia peliympäristöjä, uudenlaisia vihollisia ja mielet vinksauttavia kokemuksia.

6 on saatavilla sekä Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. 6: Lost Between Worlds -lisäosa julkaistaan 6. joulukuuta kaikille edellä mainituille pelialustoille.

Lisäosan myötä 6 on alennusmyynnissä jopa 67 prosentin alennuksella. Lisätietoa alennuskampanjasta löytyy täältä.

Kommentoi

Assassin’s Creed Valhalla saa viimeisen sisältöpäivityksen – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Assassin’s Creed Valhalla saa viimeisen sisältöpäivityksen – katso traileri

Assassin's Creed Valhalla

Toimintaseikkailua, eeppisiä taisteluita ja roolipeliominaisuuksia toisiinsa yhdistävä Assassin’s Creed Valhalla saapuu päätepisteeseen The Last Chapter -lisäosan myötä. Se paitsi päättää pelin kahden vuoden mittaisen tarinasaagan viimeisellä luvullaan, myös päivittää peliä uusin ominaisuuksin. Lisäksi peli tekee yhteistyötä suositun Destiny 2 -pelin kanssa yhdistämällä kahden eri pelimaailman teemoja toisiinsa.

Rakastetun viikinkisoturi Eivorin tarina saa arvoisensa päätöksen, kun viimeiset juonilangat punotaan toisiinsa. Tarina tuo mukanaan sekä vanhoja tuttuja, niin vihollisia kuin ystäviäkin, sekä historiallisia hahmoja osaksi Eivorin eeppistä tarinaa. Samalla Eivor oppii Odinin muistoista lisää itsestään. Tarinan lopetus palkitsee pitkän matkan kokeneet pelaajat vaikuttavalla päätöksellään.

Pelipäivitys sisältää myös jaetun historian yhteisen tehtävän tulevasta Assassin’s Creed Mirage -pelistä. Sen päähahmo Roshan huomaa, että hänellä ja Eivorilla on yhteinen vihollinen ja näin kahden assassiinin tiet kohtaavat ainutlaatuisella tavalla.

Päivitys tuo Eivorille myös pari uutta taitoa, jotka voi napata omaan valikoimaansa kokemuspisteitä käyttäen. Lisäksi hahmoilla on vihdoin mahdollisuus pitää aina huppu päässään pelaajan näin halutessa. Pelaaja pääsee myös lunastamaan viikon ilmaisen esineen pelin sisäisestä kaupasta. Tämä ominaisuus sisältyy peliin 6. joulukuuta alkaen.

Erikoisin lisäys päivityksessä on Assassin’s Creed Valhalla- ja Destiny 2 -pelien yhteistyö, jonka myötä Destiny-teemaiset varusteet saapuvat osaksi Assasssin’s Creed Valhallan pelimaailmaa. Tämä sisältää uudenlaisen haarniskakokonaisuuden, miekkoja ja sekä hahmo- että ratsuskinit. Mukana on myös ainutlaatuinen asepaketti täynnä Destiny-tunnelmaa. Vastaavasti Destiny 2 -pelaajat pääsevät nauttimaan Assassin’s Creed -teemaisista asuista pelissään.

Joulukuun 21. päivänä muistellaan pelitarinassa itseään uhrannutta Desmond Milesia, joka pelasti maailman henkensä kustannuksella. Tänä vuonna tämä tarkoittaa nuoren Ezio-assassiinin asun tuomista osaksi Assassin’s Creed Valhalla -pelin valikoimaa.

Päivityskokonaisuus on viimeistelty ilmaisella peliviikonlopulla. 15.-19. joulukuuta välisenä aikana Assassin’s Creed Valhalla on koettavana ilmaiseksi. Näin uudetkin pelaajat voivat päästä osaksi pelin maailmaa ja upeaa tarinaa.

Assassin’s Creed Valhalla on saatavilla PlayStation 5, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta :llä.

Kommentoi