Tarjoushaukat huomio! – kehuttua Star Warsia nyt pilkkahintaan Kommentit pois päältä artikkelissa Tarjoushaukat huomio! – kehuttua Star Warsia nyt pilkkahintaan

Star Wars Jedi: Fallen Order

-peli on Steamissa tarjola hurjalla 90 prosentin alennuksella. Hintaa punaisen alelapun kanssa pelille jäänee vaivattomat 4 euroa, joka on kyllä tällaisesta teoksesta varsin vaatimaton.

Star Wars Jedi: Fallen Order on vuonna 2019 ilmestynyt toimintaseikkailupeli, jossa seurataan Cal Kestiksen tarinaa. Pelissä Senaattori Palpatinen Order 66 vainoaa Jedejä ja pelaajien tehtävä on viimeisenä jäljellä olevina Jedi Padawaneina suorittaa koulutuksensa loppuun ja pelastaa Jedit. Peli on saanut ylistystä sekä kriitikoilta että pelisarjan faneiltakin.

Ostoksille pääset tämän linkin kautta

Kommentoi

Tell Me Why -seikkailupeli ladattavissa jälleen ilmaiseksi pride-kuukauden kunniaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Tell Me Why -seikkailupeli ladattavissa jälleen ilmaiseksi pride-kuukauden kunniaksi

Tell Me Why

Suositun -pelisarjan kehittäneen studion yliluonnollinen seikkailupeli on jälleen ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamin ja Microsoft Storesta kautta pride-kuukauden kunniaksi.

Vuonna 2020 ilmestyneessä pelissä on kolme osaa, joissa kaksoset Tyler ja Alyson kohtaavat uudelleen vuosien jälkeen ja kohtaavat menneisyyden traumat. Luvassa on hahmovetoista draamaa ja yliluonnollista mysteeriä.

Tell Me Why -pelin kaikki kolme osaa ovat ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Steamistä ja Microsoft Storesta aina heinäkuun 1. päivään asti.

Kommentoi

Erinomaisia metroidvania-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia metroidvania-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Blasphemous

Humble Bundlessa on parhaillaan tarjolla edullinen pelipaketti, joka sisältää erilaisia metroidvania-pelejä kuten , sekä .

Paketti maksaa yhteensä 13,96 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

Sekä nämä alennuskupongit:

  • Zapling Bygone -50%
  • Rain World: Downpour -20%

Peli ja lisäosat ovat -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös ja -alustoilla. Paketti on hankittavissa aina kesäkuun 21. päivä asti.

Kommentoi