”Tärkeintä on se, että elämässä ei tee lainkaan virheitä” – Legendaarinen Kummeli-progeilu sai oman 8-bittisen käsittelynsä Kommentit pois päältä artikkelissa ”Tärkeintä on se, että elämässä ei tee lainkaan virheitä” – Legendaarinen Kummeli-progeilu sai oman 8-bittisen käsittelynsä

Legendaarinen Kummelin Musacornerista tuttu ”The Spirit Of The New Age” on jo lähes kulttimainetta nauttiva musiikillinen ilotulitus, jota taannoin coveroitiin varsin näyttävästi myös Ylellä esitettävässä Elämäni Biisi-ohjelmassa. Tätä päivää emme kuitenkaan osanneet ihan heti odottaa, että tuo kulttiklassikko tulisi saamaan myös oman 8-bittisen käsittelynsä. Tuo päivä on kuitenkin nyt koittanut, eikä laatu ole lainkaan hassumpi.

Kyseessä on Werc85-niminen kanava, jonka käsialaan mahtuu monia muitakin 8-bittisiä väännöksiä mm. klassisista heavy-sävellyksistä. Alta voit kuitenkin tarkistaa, kuinka hyvin Kummeleiden progeilu taipuu -muottiin.

Nintendo jättää väliin Gamescomin – huhut Switch 2:sta kiihtyvät Kommentit pois päältä artikkelissa Nintendo jättää väliin Gamescomin – huhut Switch 2:sta kiihtyvät

Nintendo Switch

on ilmoittanut jättävänsä väliin 2024-tapahtuman, joka on merkittävä eurooppalainen pelitilaisuus. Poisjäänti ruokkii huhuja viivästyneestä Switch 2 -julkaisusta ja vuoden 2024 loppupuoliskon vaisusta pelivalikoimasta.

”Gamescom on meille tärkeä tapahtuma, mutta tänä vuonna päätimme olla osallistumatta,” kertoi Nintendon edustaja GamesIndustry.bizille. Yhtiö aikoo tarjota Switch-pelejä kokeiltavaksi muissa saksalaisissa tapahtumissa.

Vaikka Nintendo ei ole vahvistannut julkaisuaikatauluaan vuoden 2024 jälkimmäiselle puoliskolle, Gamescomista poisjäänti vahvistaa huhuja, joiden mukaan Switch 2:n julkaisua on lykätty vuoteen 2025. Tällä hetkellä Nintendon suurin tuleva julkaisu vaikuttaa olevan vuonna 2017 julkistettu Metroid Prime 4.

John Cena vihjailee Instagramissa olevansa osana tulevaa The Legend Of Zelda -elokuvaa? Kommentit pois päältä artikkelissa John Cena vihjailee Instagramissa olevansa osana tulevaa The Legend Of Zelda -elokuvaa?

WWE-tähti John Cena on sytyttänyt fanien keskuudessa spekulaatioita jakaessaan The Legend Of Zeldan Linkistä vuoden 1986 alkuperäisessä muodossaan omalla Instagram-tilillään.

Vaikka julkaisu ei tarjoa mitään selitystä, fanit villitsevät mahdollisuudesta, että Cena liittyisi mukaan Picturesin tulevaan Zelda-live-action-elokuvaan.

Innostuksesta huolimatta luotettavat lähteet eivät ole vahvistaneet elokuvan näyttelijävalintoja. Ohjaaja Wes Ball on kyllä kiinnitetty projektiin, mutta näyttelijäkaarti pysyy mysteerinä.

Mikä hahmo mielestäsi sopisi erinomaisesti John Cenalle?