Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset -sarjasta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset -sarjasta saatiin uusi traileri

Taru Sormusten Herrasta: Mahtisormukset

Prime Video on julkaissut Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset -sarjan uuden ja samalla viimeinen trailerin ennen ensi-iltaa.

Kaksi minuuttia ja 36 sekuntia kestävä esittelee Keski-Maan Toisen Aikakauden eeppisiä mittasuhteita ja paljastaa, miten Tolkienin legendaariset ja rakastetut hahmot pitkistä välimatkoista huolimatta taistelevat yhdessä suojatakseen Keski-Maata pelätyltä pahuudelta. Trailerissa nähdään vilkaisu siitä, miten näiden kiehtovien hahmojen kohtalot kietoutuvat toisiinsa ja kuinka he joutuvat koetukselle uhkaavan pahuuden edessä.

Trailerissa nähdään arvostettuja näyttelijöitä, kuten Galadriel (Morfydd Clark), Elrond (Robert Aramayo), High Gil-galad (Benjamin Walker), Celebrimbor (Charles Edwards), Harfoots Elanor “Nori” Brandyfoot (Markella Kavenagh), Largo Brandyfoot (Dylan Smith), The Stranger (Daniel Weyman), Númenóreans Isildur (Maxim Baldry), Eärien (Ema Horvath), Elendil (Lloyd Owen), Pharazôn (Trystan Gravelle), Queen Regent Míriel (Cynthia Addai-Robinson), Dwarves King Durin III (Peter Mullan), Prince Durin IV (Owain Arthur), Princess Disa (Sophia Nomvete), Southlanders Halbrand (Charlie Vickers), Bronwyn (Nazanin Boniadi) sekä Silvan-elf Arondir (Ismael Cruz Córdova).

Monesta tuotantokaudesta koostuvan draamasarjan kaksi ensimmäistä jaksoa julkaistaan Prime Videolla 2. syyskuuta yli 240 alueella eri puolilla maailmaa. Uusia jaksoja ilmestyy palveluun viikoittain.

Prime Videon Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset -sarja tuo näytöille ensimmäistä kertaa sankarillisia legendoja Keskimaan historian satumaiselta Toiselta Aikakaudelta. Tämä eeppinen draama sijoittuu aikakauteen ennen J.R.R. Tolkienin Hobitin ja Taru sormusten herrasta -kirjojen tapahtumia.

Sarjan mukana katsojat palaavat aikaan, jolloin suurvallat petettiin, valtakunnat nousivat loistoon ja romahtivat, epätodennäköisiä sankareita testattiin, toivo roikkui ohuesta langasta ja yksi suurimmista ja mahtavimmista Tolkienin luomista vihollisista uhkasi peittää koko maailman pimeydellä.

Rauhallisen alun jälkeen sarjassa päästään seuraamaan, miten tutut ja uudet hahmot kohtaavat pitkään pelätyn pahuuden ilmestymisen Keskimaahan. Sarjassa liikutaan Mistyn vuorien synkimmistä kohdista tonttupääkaupunki Lindonin majesteettisiin metsiin ja siitä henkeäsalpaavan Númenor -saarivaltakunnan kautta aina kartan kaukaisimmille alueille. Nämä valtakunnat ja hahmot tulevat luomaan perintöjä, jotka elävät pitkään.

Sarjaa johtavat showrunnerit ja johtavat tuottajat J.D. Payne ja Patrick McKay. Pääosissa näyttelevät maailmalla arvostetut Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman sekä  Sara Zwangobani.

Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset saa ensi-iltansa maailmanlaajuisesti Prime Videolla 2. syyskuuta 2022.

Kommentoi

Nämä leffat ja sarjat saapuvat Prime Video palveluun lokakuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Nämä leffat ja sarjat saapuvat Prime Video palveluun lokakuussa

Time

Amazonin Prime Video -suoratoistopalvelu on saamassa uutta sisältöä jälleen syyskuussa. Luvassa on mm. keskiaikaan sijoittuva komedialeffa Catherine Called Birdy, Sean Beanin tähdittävä vankidraama Time sekä tositapahtumiin perustuva Argentina, 1985.

Catherine Called Birdy

7. lokakuuta 2022

On vuosi 1290 Stonebridgen keskiaikaisessa englantilaiskylässä. Lady Catherine, joka tunnetaan nimellä Birdy, on Lordi Rollon ja Lady Aislinnin nuorin lapsi, ja hänen leikkipaikkansa on Stonebridge Manor, joka perheen tavoin on nähnyt myös parempia päiviä. Taloudellisesti vaikeuksissa oleva mutta äärimmäisen ahne Rollo näkee tyttärensä ratkaisuna kurimukseensa. Hänet on määrä saattaa naimisiin rikkaan miehen kanssa rahaa ja maata vastaan.

Mutta Birdy, kuten kaikki suuret teinisankarittaret, on innokas, fiksu ja seikkailunhaluinen – ja valmis hyllyttämään kaikki sulhasehdokkaat, jotka tulevat tapaamaan häntä toinen toistaan kekseliäämmillä keinoilla. Hänen mielikuvituksensa, uhmakkuutensa ja syvä usko omiin oikeuksiinsa saa hänet törmäyskurssille vanhempiensa kanssa. Viimein kun kaikkein iljettävin kosija saapuu paikalle, joutuvat vanhemmat arvioimaan rakkauttaan tyttäreensä uudelleen.

Time

7. lokakuuta 2022

Time on syvä, emotionaalinen ja kovilla panoksilla ladattu kuvaus brittivankilan elämästä. Mark Cobden (Sean Bean) potee syyllisyyttä tapettuaan vahingossa viattoman miehen ja kärsii tästä neljän vuoden tuomiotaan. Vankilassa hän tapaa Eric McNallyn (Stephen Graham), huolehtivan vanginvartijan, joka tekee parhaansa suojellakseen vastuullaan olevia vankeja.

Kun yksi vaarallisimmista vangeista huomaa Ericin heikkouden, joutuu hän mahdottoman moraalisen valinnan eteen periaatteidensa ja perheensä välillä. Tarina kertoo syyllisyydestä ja anteeksiannosta, rangaistuksesta ja katumuksesta. Sekä Eric että Mark ovat ansassa menneisyytensä takia ja tulevaisuus on epävarma. Löytävätkö he tarpeeksi voimaa kohdatakseen edessään olevat haasteet?

Argentina, 1985

21. lokakuuta 2022

Argentina, 1985 on saanut inspiraationsa tositarinasta, kun julkiset syyttäjät Julio Strassera ja Luis Moreno Ocampo nostivat syytteen Argentiinan verisintä sotilasdiktatuuria vastaan vuonna 1985. Strassera ja Moreno Ocampo uskalsivat uhmata armeijan huomattavaa vaikutusvaltaa uudessa hauraassa demokratiassa. He kokosivat epätodennäköisistä sankareista koostuvan juristien joukon Daavid ja Goljat -tyyppiseen oikeustaisteluun. Kun he etsivät oikeutta sotilasjuntan uhreille, kilpailivat he samalla myös aikaa vastaan ja laittoivat itsensä sekä perheensä alttiiksi suurelle vaaralle. .

The Peripheral

21. lokakuuta 2022

Flynne Fisher ( Grace Moretz) asuu maaseudulla Etelä-Amerikassa ja työskentelee paikallisessa 3D-tulostuslaitoksessa. Hän ansaitsee lisärahaa pelaamalla VR-pelejä rikkaiden ihmisten kanssa. Eräänä iltana hän pukee kuulokkeet päähänsä ja löytää itsensä futuristisesta Lontoosta, sulavalinjaisesta ja salaperäisestä maailmasta, joka on kaikkea muuta kuin hänen omansa.

Peli ei ole kuitenkaan samanlainen, kuin aiemmat: Flynne tajuaa, ettei kyse ole virtuaalitodellisuudesta… vaan se on totta. Joku Lontoossa seitsemänkymmenen vuoden kuluttua on löytänyt tavan avata oven Flynnen maailmaan. Ja niin äärimmäisen lumoava kuin Lontoo onkin, on se myös vaarallinen. Samalla kun Flynne etsii vastauksia siihen, kuka maailmat on yhdistänyt ja mitä tarkoitusta varten, saa hänen läsnäolonsa liikkeelle vaaralliset voimat, jotka yrittävät tuhota Flynnen ja hänen perheensä. The Peripheral on mestaritarinankertoja William Gibsonin häikäisevä kertomus, joka on kuin välähdys ihmiskunnan kohtalosta ja siitä, mitä sen takana oikeasti on.

The Devil’s Hour

22. lokakuuta 2022

Sarja kertoo tarinan Jessica Rainen näyttelemästä Lucysta, joka herää joka yö kauhistuttaviin näkyihin tarkalleen klo 3.33 aamuyöstä – paholaisen tuntina. Hänen kahdeksanvuotias poikansa on sulkeutunut ja tunteeton. Hänen äitinsä puhuu tyhjille tuoleille. Talossa kuuluu kaikuja, joka eivät ole ääniä hänen omasta menneisyydestään. Kun Lucyn nimi yhdistyy alueella tapahtuviin julmien murhien sarjaan, nousevat esiin vastaukset, joita hän on vuosien ajan etsinyt. Peter Capaldi esittää yksinäistä kulkuria, jota ajaa murhanhimoinen pakkomielle. Hänestä tulee Nikesh Patelin näyttelemän myötätuntoisen etsivän, Ravi Dhillonin pääkohde.

Kommentoi

Grand Tour saapuu seuraavaksi Skandeihin – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Grand Tour saapuu seuraavaksi Skandeihin – katso traileri

The Grand Tour Presents: A Scandi Flick

Entisten juontajien tähdittämä autosarja saapuu seuraavaksi Skandinaviaan ja myös Suomeen kun uusi A Scandi Flick -kausi starttaa syyskuun 16. päivä.

Meno on totuttuun tapaan varsin vauhdikasta ja jos tuottajan Andy Willmanin kommentteihin on uskominen, tekivät Jeremy Clarkson, James May ja Richard Hammond autojensa suhteen nappivalinnat Suomen lumi-ralleihin.

Viides kausi vie kolmikon napapiirin jäisille erämaille, jossa he joutuvat raahaamaan suosikkiralliautojensa perässä itse kyhäämiään majoituksia aina Norjan rannikoilta Venäjän rajalle.

Presents: A Scandi Flick käynnistyy Prime Video -palvelussa ensi viikon perjantaina syyskuun 16. päivä.

Kommentoi