Taru sormusten herrasta: Valtasormukset -sarjan jaksojen aikataulut on nyt julkaistu Kommentit pois päältä artikkelissa Taru sormusten herrasta: Valtasormukset -sarjan jaksojen aikataulut on nyt julkaistu

Taru sormusten herrasta: Valtasormukset / Rings of Power

on vahvistanut tulevan Taru sormusten herrasta: Valtasormukset -sarjan kahden ensimmäisen jakson saavan ensi-iltansa perjantaina 2. syyskuuta.

Loput jaksot ilmestyvät yksitellen palveluun kerran viikossa joka perjantai. Kaikki sarjan jaksot julkaistaan samaan aikaan ympäri maailmaa ja fanit pääsevät kokemaan uudet julkaisut samanaikaisesti. Kahdeksasta jaksosta koostuvan ensimmäisen kauden loppuhuipennus esitetään 14. lokakuuta.

Ensimmäisen kahden jakson julkaisupäivä:
Klo 04:00 (EEST) Perjantai, 2.syyskuuta.

Muut jaksot:
Klo 7:00 (EEST) Perjantaisin

Kommentoi

Nämä leffat ja sarjat saapuvat Prime Video palveluun lokakuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Nämä leffat ja sarjat saapuvat Prime Video palveluun lokakuussa

Time

Amazonin Prime Video -suoratoistopalvelu on saamassa uutta sisältöä jälleen syyskuussa. Luvassa on mm. keskiaikaan sijoittuva komedialeffa Catherine Called Birdy, Sean Beanin tähdittävä vankidraama Time sekä tositapahtumiin perustuva Argentina, 1985.

Catherine Called Birdy

7. lokakuuta 2022

On vuosi 1290 Stonebridgen keskiaikaisessa englantilaiskylässä. Lady Catherine, joka tunnetaan nimellä Birdy, on Lordi Rollon ja Lady Aislinnin nuorin lapsi, ja hänen leikkipaikkansa on Stonebridge Manor, joka perheen tavoin on nähnyt myös parempia päiviä. Taloudellisesti vaikeuksissa oleva mutta äärimmäisen ahne Rollo näkee tyttärensä ratkaisuna kurimukseensa. Hänet on määrä saattaa naimisiin rikkaan miehen kanssa rahaa ja maata vastaan.

Mutta Birdy, kuten kaikki suuret teinisankarittaret, on innokas, fiksu ja seikkailunhaluinen – ja valmis hyllyttämään kaikki sulhasehdokkaat, jotka tulevat tapaamaan häntä toinen toistaan kekseliäämmillä keinoilla. Hänen mielikuvituksensa, uhmakkuutensa ja syvä usko omiin oikeuksiinsa saa hänet törmäyskurssille vanhempiensa kanssa. Viimein kun kaikkein iljettävin kosija saapuu paikalle, joutuvat vanhemmat arvioimaan rakkauttaan tyttäreensä uudelleen.

Time

7. lokakuuta 2022

Time on syvä, emotionaalinen ja kovilla panoksilla ladattu kuvaus brittivankilan elämästä. Mark Cobden (Sean Bean) potee syyllisyyttä tapettuaan vahingossa viattoman miehen ja kärsii tästä neljän vuoden tuomiotaan. Vankilassa hän tapaa Eric McNallyn (Stephen Graham), huolehtivan vanginvartijan, joka tekee parhaansa suojellakseen vastuullaan olevia vankeja.

Kun yksi vaarallisimmista vangeista huomaa Ericin heikkouden, joutuu hän mahdottoman moraalisen valinnan eteen periaatteidensa ja perheensä välillä. Tarina kertoo syyllisyydestä ja anteeksiannosta, rangaistuksesta ja katumuksesta. Sekä Eric että Mark ovat ansassa menneisyytensä takia ja tulevaisuus on epävarma. Löytävätkö he tarpeeksi voimaa kohdatakseen edessään olevat haasteet?

Argentina, 1985

21. lokakuuta 2022

Argentina, 1985 on saanut inspiraationsa tositarinasta, kun julkiset syyttäjät Julio Strassera ja Luis Moreno Ocampo nostivat syytteen Argentiinan verisintä sotilasdiktatuuria vastaan vuonna 1985. Strassera ja Moreno Ocampo uskalsivat uhmata armeijan huomattavaa vaikutusvaltaa uudessa hauraassa demokratiassa. He kokosivat epätodennäköisistä sankareista koostuvan juristien joukon Daavid ja Goljat -tyyppiseen oikeustaisteluun. Kun he etsivät oikeutta sotilasjuntan uhreille, kilpailivat he samalla myös aikaa vastaan ja laittoivat itsensä sekä perheensä alttiiksi suurelle vaaralle. .

The Peripheral

21. lokakuuta 2022

Flynne Fisher (Chloe Grace Moretz) asuu maaseudulla Etelä-Amerikassa ja työskentelee paikallisessa 3D-tulostuslaitoksessa. Hän ansaitsee lisärahaa pelaamalla -pelejä rikkaiden ihmisten kanssa. Eräänä iltana hän pukee kuulokkeet päähänsä ja löytää itsensä futuristisesta Lontoosta, sulavalinjaisesta ja salaperäisestä maailmasta, joka on kaikkea muuta kuin hänen omansa.

Peli ei ole kuitenkaan samanlainen, kuin aiemmat: Flynne tajuaa, ettei kyse ole virtuaalitodellisuudesta… vaan se on totta. Joku Lontoossa seitsemänkymmenen vuoden kuluttua on löytänyt tavan avata oven Flynnen maailmaan. Ja niin äärimmäisen lumoava kuin Lontoo onkin, on se myös vaarallinen. Samalla kun Flynne etsii vastauksia siihen, kuka maailmat on yhdistänyt ja mitä tarkoitusta varten, saa hänen läsnäolonsa liikkeelle vaaralliset voimat, jotka yrittävät tuhota Flynnen ja hänen perheensä. The Peripheral on mestaritarinankertoja William Gibsonin häikäisevä kertomus, joka on kuin välähdys ihmiskunnan kohtalosta ja siitä, mitä sen takana oikeasti on.

The Devil’s Hour

22. lokakuuta 2022

Sarja kertoo tarinan Jessica Rainen näyttelemästä Lucysta, joka herää joka yö kauhistuttaviin näkyihin tarkalleen klo 3.33 aamuyöstä – paholaisen tuntina. Hänen kahdeksanvuotias poikansa on sulkeutunut ja tunteeton. Hänen äitinsä puhuu tyhjille tuoleille. Talossa kuuluu kaikuja, joka eivät ole ääniä hänen omasta menneisyydestään. Kun Lucyn nimi yhdistyy alueella tapahtuviin julmien murhien sarjaan, nousevat esiin vastaukset, joita hän on vuosien ajan etsinyt. Peter Capaldi esittää yksinäistä kulkuria, jota ajaa murhanhimoinen pakkomielle. Hänestä tulee Nikesh Patelin näyttelemän myötätuntoisen etsivän, Ravi Dhillonin pääkohde.

Kommentoi

Grand Tour saapuu seuraavaksi Skandeihin – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Grand Tour saapuu seuraavaksi Skandeihin – katso traileri

The Grand Tour Presents: A Scandi Flick

Entisten juontajien tähdittämä autosarja saapuu seuraavaksi Skandinaviaan ja myös Suomeen kun uusi A Scandi Flick -kausi starttaa syyskuun 16. päivä.

Meno on totuttuun tapaan varsin vauhdikasta ja jos tuottajan Andy Willmanin kommentteihin on uskominen, tekivät Jeremy Clarkson, James May ja Richard Hammond autojensa suhteen nappivalinnat Suomen lumi-ralleihin.

Viides kausi vie kolmikon napapiirin jäisille erämaille, jossa he joutuvat raahaamaan suosikkiralliautojensa perässä itse kyhäämiään majoituksia aina Norjan rannikoilta Venäjän rajalle.

Presents: A Scandi Flick käynnistyy Prime Video -palvelussa ensi viikon perjantaina syyskuun 16. päivä.

Kommentoi