Tässä 6 peliä ladattavissa ilmaiseksi Steamistä Kommentit pois päältä artikkelissa Tässä 6 peliä ladattavissa ilmaiseksi Steamistä

Hellion

Ilmaispelejä satelee nyt enemmän kuin koskaan sillä pelaamiseen riittää nyt enemmän aikaa, kiitos koronaviruksen aiheuttamien rajoitusten. Nyt Steamiin on ilmestynyt ladattavaksi kuusi peliä ilmaiseksi – , , , , ja Simple Story – Alex. Monet peleistä ovat ladattavissa ainoastaan alkuviikkon asti, joten toimi pian!

Hellion

Hellion on avaruuteen sijoittuva moninpeliselviytyminen. Pelaajat heräävät vuosisadan jälkeen syväjäädytetystä unesta ja joutuvat selviytymään keräämällä resursseja kuten ilmaa, polttoainetta ja muita tarvikkeita. Pelin kehittäjä on ajautunut konkurssiin, joten peliä ei tämän ilmaisjakson jälkeen saa enää ostettua. Peli on ladattavissa ilmaiseksi huomiseen maaliskuun 30. päivään asti.

UNI

UNI on kokoelma, joka koostuu 40 minipelistä, joita voit pelata yhdessä kaverisi kanssa. Luvassa on urheilua, toimintaa, taistelua, arcadea, kilpa-ajoa ja roolipeliä. Kokoelma on ladattavissa ilmaiseksi tiistaihin maaliskuun 31. päivä asti.

The Deed

The Deed on seikkailuroolipeli, jossa sinun täytyy murhata jäämättä kiinni. Olet Arran Bruce ja sinun täytyy poistaa häiriintynyt siskosi kuvioista saadaksesi sinulle kuuluvan perinnön itsellesi – älä jää kiinni! Peli on ladattavissa ilmaiseksi aina maanantaina maaliskuun 30. päivään asti.

Martian Law

Martian Law on rento ja retroileva räiskintäpeli, jossa Marsiin hyökätään. Sinun täytyy tuhota putoavat pommit ja pelastaa pienet vihreät kaverisi. Peli on ladattavissa ilmaiseksi aina huhtikuun 10. päivään asti.

Barro

Barro on ajopeli, jossa miniatyyriautot ja haastavat radat kohtaavat. Pelissä on kolme pelitilaa: Arcade, Time Trial ja Multiplayer. Voit ladata pelin ilmaiseksi aina huhtikuun 3. päivään asti.

Simple Story – Alex

Simple Story – Alex on interaktiivinen tarina Alexista, joka on alkoholisti. Tylsää elämää kärsivä Alex on kuitenkin toisessa ulottuvuudessa sankari. Voit ladata pelin ilmaiseksi aina maanantaihin maaliskuun 30. päivään asti.

Assassin’s Creed Shadows herättää henkiin poistetun Assassin’s Creed 3 -animaation Kommentit pois päältä artikkelissa Assassin’s Creed Shadows herättää henkiin poistetun Assassin’s Creed 3 -animaation

Ubisoft on herättänyt henkiin viime näkemättömästä Assassin's Creed 3 -esittelyversiosta tutun eliminointianimaation tulevaa Japanissa sijoittuvaa Assassin's Creed Shadowsia varten.

Tämän yksityiskohdan havaitsi Reddit-käyttäjä BrunoHM, joka huomasi vastaavan liikkeen Shadows-pelin tuoreessa trailerissa verrattuna vuoden 2012 PAX East -messuilla esiteltyyn Assassin's Creed 3 -esittelyversioon. Animaatiossa hahmo hyppää vihollisen selkään, iskee tätä ja kierähtää sitten eteenpäin säilyttääkseen vauhtinsa.

Tätä Assassin's Creed 3 -animaatiota ei koskaan julkaistu yleisölle, vaan sitä näytettiin vain lehdistölle ja alan sisäpiirille PAX East -messuilla. YouTube-kanava Kuriatsu julkaisi kuitenkin videota, jossa nähtiin tämä animaatio.

Vaikka kyseessä ei teknisesti ole uudelleenkäytetty animaatio, koska sitä ei ollut lopullisessa Assassin's Creed 3 -pelissä, fanit ovat silti innoissaan nähdessään tämän poistetun liikkeen palaavan Assassin's Creed Shadowsiin, joka sijoittuu Japaniin.

Assassin's Creed Shadowsin pääosissa nähdään kaksi hahmoa: hiivittelevä shinobi Naoe ja historiallinen hahmo Yasuke, joka oli tosielämän afrikkalainen soturi japanilaisen sotaherran palveluksessa. Peli on määrä julkaista 12. marraskuuta 2024 erikoisversiot ostaneille, ja perusversio seuraa perässä 15. marraskuuta Peli saapuu , , Xbox Series ja alustoille.

Dead Rising tekee paluun upeampana kuin koskaan – Deluxe Remaster saapuu syyskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Dead Rising tekee paluun upeampana kuin koskaan – Deluxe Remaster saapuu syyskuussa

Huomio kaikille intohimoisille zombienmetsästäjille! Valmistaudu palaamaan Willamette Parkview -ostoskeskukseen uskomattomalla tarkalla kuvalla. on virallisesti paljastanut Deluxe Remasterin julkaisupäivämäärän ja ominaisuudet.

Yllätysteaserin jälkeen viime viikolla Capcom kertoi lisää rakastetun zombienmässymisklassikon remasteroidusta versiosta. Pelin on määrä ilmestyä syyskuun 18. päivänä 2024.

Kyseessä ei ole pelkkä graafinen päivitys. Kehittäjä Rysosuke Murai lupaa lähes uusintavertamuksen. Dead Rising Deluxe Remasteria pyörittää RE Engine, jonka ansiosta peli toimii sulavalla 4K-resoluutiolla ja 60 kuvalla sekunnissa.

Remasterointi tuo mukanaan myös useita pelattavuusparannuksia. Pelaajat voivat nyt liikkua tähdatessaan, mikä ei ollut mahdollista alkuperäisessä julkaisussa. Myös NPC-hahmojen käyttäytymistä on viritetty mukaansatempaavampaa kokemusta varten.

Elämänlaatua parantaviin ominaisuuksiin kuuluu parannettu käyttöliittymä ja autotallennuksen lisääminen. Tarina äänitetään kokonaan yhdeksällä kielellä, mikä rikastuttaa entisestään kerrontaa.

Niille, jotka kaipaavat lisää sisältöä, Capcom tarjoaa digitaalisen deluxe-version, joka sisältää bonusasuja ja uutta taustamusiikkia ostoskeskukseen. Fyysinen julkaisu on suunniteltu marraskuulle 2024.

Ilmoitus merkitsee tervetullutta paluuta Dead Rising -sarjalle. Vaikka useita vuosia on kulunut viimeisestä alkuperäisestä pelistä, faneja ei ole unohdettu. Aiemmin tänä vuonna Capcom sisälsi Dead Risingin franchise revival survey -kyselyyn vihjaillen mahdollisista tulevista projekteista.

Vuonna 2006 julkaistu Dead Rising sai nopeasti omistautuneen seuraajakunnan, erityisesti Xbox 360 -omistajien keskuudessa. Pelistä syntyi menestyksekäs sarja Capcomille, ja kolme jatko-osaa julkaistiin 2000-luvun lopulla ja 2010-luvun alussa.

Viimeisin osa, Dead Rising 4, julkaistiin vuonna 2016 Xbox Onelle ja :lle. PlayStation 4 -versio nimeltä Frank's Big Package seurasi vuotta myöhemmin. Dead Rising 4 sai kuitenkin ristiriitaisia arvosteluja ja menestyi kaupallisesti heikosti.

Pettymyttävät myynnit johtivat uuden Dead Rising -pelin peruuntumiseen ja Dead Rising -pelejä vuodesta 2010 lähtien kehittäneen studion Capcom Vancouverin sulkemiseen.

Dead Rising Deluxe Remasterin avulla fanit voivat elää uudelleen alkuperäisen zombienmässäämisen kaaoksen modernilla uudelleentekemisellä. Toivottavasti tämä onnistunut remasterointi raivaa tietä tuleville seikkailuille Dead Risingin hullussa maailmassa!