Tässä kuva joka johti alkuperäisen Grand Theft Auto -pelin luomiseen Kommentit pois päältä artikkelissa Tässä kuva joka johti alkuperäisen Grand Theft Auto -pelin luomiseen

Pelinkehittäjä Mike Dailly on julkaissut Twitter -tilillään kuvan, joka johti alkuperäisen Grand Theft Auto -pelin luomiseen. ja Grand Theft Auto -pelien parissa työskennellyt Dailly teki kuvan vuonna 1994 ja se oli yksi niistä joka inspiroi legendaarisen pelin pelimoottorin suunnittelun.

Ensimmäisen Grand Theft Auto pelin tuotanto alkoi vuonna 1995 skotlantilaisen DMA Design -firman toimesta. Itse peli ilmestyi vuonna 1997 ja sen saavuttaman suuren suosion jälkeen myytiin Take-Two Interactivelle. Nykyään Grand Theft Auto -peleistä tuttu yritys tunnetaan nimellä ja on osa Rockstar Gamesiä.

Kommentoi

Kerbal Space Program 2 -peli ilmestyy helmikuussa 2023 PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Kerbal Space Program 2 -peli ilmestyy helmikuussa 2023 PC:lle

Moneen otteeseen viivästynyt Kerbal Space Program 2 -peli saapuu vihdoin Early Accessiin :llä helmikuun 23. päivä 2023.

Nyt pelin julkaisua on viivästetty jälleen ja pelin pitäisi ilmestyä vuoden 2023 alussa :lle ja myöhemmin konsoleille.

Peli oli tarkoitus ilmestyä alunperin jo vuonna 2020, mutta julkaisua siirrettiin useampaan otteeseen. Aikataulumuutosten ohessa pelin kehitys siirtyi useiden vaiheiden kautta Take-Two:n alaisuuteen, kun tämä samalla rekrytoi Star Theoryn työntekijöitä riveihinsä.

Peli on odotettua jatkoa vuonna 2011 ilmestyneelle Kerbal Space Program -pelille. Uudessa pelissä on paremmat opastukset aloittelijoille, parannellut grafiikat sekä satoja uusia osia avaruusaluksiin. Pelissä pääsee myös matkustamaan pidemmälle aikahyppyjen ansiosta.

Kerbal Space Program 2 -peli ilmestyy Early Access tilassa :lle helmikuun 23. päivä 2023. Pelin ja Series X sekä S -versiot ilmestyvät Early Access jakson jälkeen.

Kommentoi

Blade Runner -pelin uusinto ilmestyy huomenna PC:lle ja konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Blade Runner -pelin uusinto ilmestyy huomenna PC:lle ja konsoleille

Blade Runner 1997

Westwood Studiosin vuoden 1997 Blade Runner -kulttiklassikon uusinto Blade Runner: Enhanced Edition ilmestyy huomenna kesäkuun 23. päivä PC:lle ja konsoleille.

Kyseessä on pelin digitaalinen versio, mutta saatavilla tulee myös fyysinen versio Limited Run Gamesin toimesta. Fyysinen versio saapuu perjantaina ainoastaan Switch ja PlayStation 4 -konsoleille.

Pelin kehityksestä on vastannut klassikoiden henkiin herättämisessä kouliintunut Nightdive Studio ja fyysisen painoksen julkaisusta vastaa Limited Run Games.

Pelissä Roy McCoy metsästää omille teilleen päätyneitä androideja, haastatellen hahmoja ja tutkien ympäristöään. Pelissä nähdään tuttuja maisemia vuoden 1982 saman nimisestä elokuvasta. Pelin hahmomallinnukset on päivitetty tähän päivään, sekä välianimaatiot ovat saaneet piristysruiskeen. Pelissä on myös tuki laajakuvanäyttöille.

Alkuperäinen Westwoodin versio pelistä herätettiin henkiin viime joulukuussa kahdeksan vuotta kestäneen ScummVM -projektin avulla. Kyseinen versio on parhaillaan saatavilla GOG -palvelun kautta PC, Linux ja OSX -alustoille.

Blade Runner: Enhanced Edition ilmestyy kesäkuun 23. päivä Playstation 4, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille sekä PC:lle Steamin kautta.

Kommentoi