Tässä kuva joka johti alkuperäisen Grand Theft Auto -pelin luomiseen Kommentit pois päältä artikkelissa Tässä kuva joka johti alkuperäisen Grand Theft Auto -pelin luomiseen 144

Pelinkehittäjä Mike Dailly on julkaissut Twitter -tilillään kuvan, joka johti alkuperäisen -pelin luomiseen. ja -pelien parissa työskennellyt Dailly teki kuvan vuonna 1994 ja se oli yksi niistä joka inspiroi legendaarisen pelin pelimoottorin suunnittelun.

Ensimmäisen Grand Theft Auto pelin tuotanto alkoi vuonna 1995 skotlantilaisen -firman toimesta. Itse peli ilmestyi vuonna 1997 ja sen saavuttaman suuren suosion jälkeen myytiin Take-Two Interactivelle. Nykyään Grand Theft Auto -peleistä tuttu yritys tunnetaan nimellä ja on osa Rockstar Gamesiä.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Rockstar Games julkaisi oman kauppaohjelman – jakaa GTA: San Andreas -peliä ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa Rockstar Games julkaisi oman kauppaohjelman – jakaa GTA: San Andreas -peliä ilmaiseksi 1289

Grand Theft Auto: San Andreas

on julkaissut oman käynnistysohjelmansa PC:lle ja tarjoaa samalla sen lataajille : San Andreas -pelin täysin ilmaiseksi.

Tältä näyttää Rockstar Gamesin oma käynnistysohjelma.
Tältä näyttää Rockstar Gamesin oma käynnistysohjelma.

Rockstar liittyy ohjelmallaan pelifirmojen kuten Blizzard ja Bethesdan joukkoon, jotka tarjoavat omia pelejään oman ohjelman kautta. Ohjelman kautta voi luonnollisesti ostaa firman pelejä ja katalogista löytyy tutut Grand Theft Auto -pelit, L.A. Noire sekä Bully.

Syy ohjelman julkaisuun piilee todennäköisesti pelejä jälleenmyyvien alustojen kuten Steam ja Epic Games Storen välistä vetämät summat. Oman alustan kautta myydessä pelifirma saa kaiken tuoton itselleen.

Nähtäväksi jää myös julkaiseeko Rockstar Games oman ohjelmansa kautta myös mahdollisen Red Dead Redemption 2 -pelin PC -version.

Voit ladata Rockstar Games Launcher -ohjelma täältä.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Scifirope The Outer Worlds sai 20-minuuttisen uuden pelivideon Kommentit pois päältä artikkelissa Scifirope The Outer Worlds sai 20-minuuttisen uuden pelivideon 45

The Outer Worlds

Lokakuussa ilmestyvä scifi toimintaroolipeli The Outer Worlds on saanut 20-minuuttisen uuden pelivideon Tokion pelimessuilla kuluneen viikonlopun aikana.

Videolla pureudutaan varsinkin pelin alkuvaiheisiin ja taistelutilanteeseen. Videolla pelin käyttöliittymä ja tekstit ovat japaniksi, mutta dialogit on englanniksi puhuttuja.

Pelin on kehittänyt Obsidian Entertainment ja sen julkaisijana toimii Take-Two Interactiven alaisuudessa oleva Private Division. Obisidian ja pelin kehittäjät ovat tuttuja muun muassa Fallout: New Vegas ja Neverwinter Nights 2 -peleistä.

The Outer Worlds ilmestyy lokakuun 25. päivä Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle. Nintendo Switch version julkaisuajankohta ei ole vielä selvillä.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Streets of SimCity on täällä taas – halusit tai et Kommentit pois päältä artikkelissa Streets of SimCity on täällä taas – halusit tai et 25

Streets of SimCity, tuo vuosituhannen vaihteen inhotus tai ihastus on täällä taas – kiitos aktiivisten fanien peli on taas pelattavissa SimStreetsX -päivityksen myötä. Samainen poppoo on aiemmin päivittänyt myös SimCopterin pelattavaksi moderneilla PC:illä.

Streets of SimCity syntyi vuonna 1997 kun pelifirma Maxista patistettiin tekemään enemmän voittoa. Siinä pelaaja pääsi kaahailemaan SimCity -pelissä luotujen karttojen lomaan aseilla varustetulla autolla, koska miksi ei? Peli julkaistiin raakileena ja kärsi monista bugeista ja ongelmista.

Streets of SimCityn grafiikka hivelee edelleen näköhermoja.
Streets of SimCityn grafiikka hivelee edelleen näköhermoja.

Nyt tätä kärsimystä pääsee kokemaan jälleen. Mikäli sinulta löytyy alkuperäiset pelit, voit ladata SimStreetX ja SimCopterX -päivitykset täältä.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi