Tässä kuva joka johti alkuperäisen Grand Theft Auto -pelin luomiseen Kommentit pois päältä artikkelissa Tässä kuva joka johti alkuperäisen Grand Theft Auto -pelin luomiseen 249

Pelinkehittäjä Mike Dailly on julkaissut Twitter -tilillään kuvan, joka johti alkuperäisen -pelin luomiseen. ja -pelien parissa työskennellyt Dailly teki kuvan vuonna 1994 ja se oli yksi niistä joka inspiroi legendaarisen pelin pelimoottorin suunnittelun.

Ensimmäisen Grand Theft Auto pelin tuotanto alkoi vuonna 1995 skotlantilaisen -firman toimesta. Itse peli ilmestyi vuonna 1997 ja sen saavuttaman suuren suosion jälkeen myytiin Take-Two Interactivelle. Nykyään Grand Theft Auto -peleistä tuttu yritys tunnetaan nimellä ja on osa Rockstar Gamesiä.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

GTA ja Red Dead -pelien käsikirjoittaja jättää Rockstarin Kommentit pois päältä artikkelissa GTA ja Red Dead -pelien käsikirjoittaja jättää Rockstarin 131

Grand Theft Auto V

Rockstar Gamesin kanssaperustaja ja pelien kuten ja Red Dead Redemption käsikirjoittajana toiminut Dan Houser on päättänyt jättää yhtiön.

Uutisen seurauksena Rockstarin emoyhtiö Take-Two Interactiven osake on lähtenyt laskuun. Osake laski yhden päivän aikana 5%, 126,93 dollarista 120,76 dollariin.

Virallista syytä yhtiö ei ole paljastanut, mutta yhtiön mukaan Houser oli ollut tauolla yrityksestä keväästä 2019 lähtien. Syynä tähän oli Red Dead Redemption 2 -pelin kehityksestä johtuneet suuret työmäärät.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Klassiset pelit päätyivät postimerkkeihin Briteissä Kommentit pois päältä artikkelissa Klassiset pelit päätyivät postimerkkeihin Briteissä 82

Tomb Raider

Ikoniset brittiläiset videopelit kuten , Worms, Wipeout, Populous, Sensible Soccer ja Tomb Raider ovat päätyneet postimerkeiksi paikallisen Royal Mailin toimesta.

Pelipostimerkit

Syy miksi pelit ovat päätyneet postimerkeiksi on Royal Mailin tahto juhlistaa brittiläistä pelisuunnittelun historiaa 80 ja 90 -luvuilta.

Luonnollisesti postimerkit ovat myynnissä vain Britteinsaarilla.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Nyt se on varmaa – Red Dead Redemption 2 saapuu Steamiin ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Nyt se on varmaa – Red Dead Redemption 2 saapuu Steamiin ensi viikolla 127

Red Dead Redemption 2

PC pelaajat pääsivät huokaisemaan helpotuksesta kun Red Dead Redemption 2 -pelin PC versio vihdoin ilmestyi marraskuun alussa. Toki alku ei PC:llä ihan ruusuinen ollut ja osa jäi kaipaamaan Steam -versiota ilman tarkkaa julkaisuajankohtaa. Nyt tuo ajankohta on selvillä, peli saapuu Steam -palveluun joulukuun 5. päivä.

PC versio toi paljon uusia ominaisuuksia ja säädettävyyttä grafiikoihin kuten: paremman piirtoetäisyyden, paremmat varjot ja valaistuksen, täysin uuden ruohon ja turkin mallinnuksen sekä paljon muuta. Myös pelin tarina sai lisää sisältöä.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi