Tässä kuva joka johti alkuperäisen Grand Theft Auto -pelin luomiseen Kommentit pois päältä artikkelissa Tässä kuva joka johti alkuperäisen Grand Theft Auto -pelin luomiseen

Pelinkehittäjä Mike Dailly on julkaissut Twitter -tilillään kuvan, joka johti alkuperäisen -pelin luomiseen. ja Grand Theft Auto -pelien parissa työskennellyt Dailly teki kuvan vuonna 1994 ja se oli yksi niistä joka inspiroi legendaarisen pelin pelimoottorin suunnittelun.

Ensimmäisen Grand Theft Auto pelin tuotanto alkoi vuonna 1995 skotlantilaisen -firman toimesta. Itse peli ilmestyi vuonna 1997 ja sen saavuttaman suuren suosion jälkeen DMA Design myytiin Take-Two Interactivelle. Nykyään Grand Theft Auto -peleistä tuttu yritys tunnetaan nimellä ja on osa Rockstar Gamesiä.

Mikä peli ansaitsisi mielestäsi uusioversion? – Osallistu keskusteluun Errorin sosiaalisessa mediassa Kommentit pois päältä artikkelissa Mikä peli ansaitsisi mielestäsi uusioversion? – Osallistu keskusteluun Errorin sosiaalisessa mediassa

Nyt kun elämme maailmassa, joka kuhisee pelien uusintaversioita toisensa perään, tahdomme tietää kansan mielipidettä asiaan liittyen. Mikä olisi sinun mielestäsi sellainen peli, ihan miltä tahansa aikakaudelta, joka ansaitsisi viimeisen päälle kunnon uusioversion toteutettuna nykytehoja hyväksi käyttäen?

Olisiko se esimerkiksi ihka ensimmäinen , tuo legendojen kuningas? Vai Commodore 64:n legendaarinen Uuno Turhapuro Muuttaa Maalle -peli? Meitä kiinnostaa ideasi! Osallistua voit keskusteluun sosiaalisessa mediassa, joko Facebookissa tai Instagramissamme. Linkit keskusteluun näet alta:

Facebook

Instagram

Grand Theft Auto VI saattaa vaatia jättimäisen tallennustilan Kommentit pois päältä artikkelissa Grand Theft Auto VI saattaa vaatia jättimäisen tallennustilan

on tunnettu muun muassa maailmanlaajuisista hittipeleistä kuten Red Dead Redemption 2 ja V. Grand Theft Auto VI on tällä hetkellä yhtiön odotetuin pelijulkaisu vuosikausiin. Uusimpien huhujen mukaan peli saattaa kuitenkin olla valtava tallennustilaa syövä jättiläinen, jopa 750GB.

Huhut kertovat myös mahdollisuudesta palata Miamiin inspiroidulle Vice Cityyn ja eteläiseen Amerikkaan. Lisäksi pelissä saattaa olla kaksi pelattavaa hahmoa, Jason ja Lucia, jotka ovat innoittuneet historiallisesta rikosduosta Bonnie ja Clyde.

Jos huhut pitävät paikkansa, tämä voi aiheuttaa ongelmia niin PC- kuin konsolipelaajillekin tallennustilan kanssa. PS5:n kohdalla pelkästään :n asentaminen saattaisi ylittää käytettävissä olevan tallennustilan.

Toistaiseksi nämä tiedot ovat spekulaatiota, mutta odotamme innolla lisätietoja pelin vaatimuksista. GTA VI:n odotetaan saapuvan PC:lle, PlayStation 5:lle ja Xbox Series X|S:lle.