Tässä tulevat vuoden 2022 odotetuimmat pelit Kommentit pois päältä artikkelissa Tässä tulevat vuoden 2022 odotetuimmat pelit

Starfield

Vuosi 2022 on edessä ja se tuo mukanaan jälleen ison tukun mielenkiintoisia pelejä. Osasta niistä muodostuu hittejä kun taas osasta muodostuu lopulta huteja. Ohessa viisi erilaista peliä, joita Errorin toimituksessa odotellaan erityisesti tämän vuoden osalta:

Tämä kyseinen peli on ollut työn alla jo pitkään. Kyseessä on hieman mittavampi avaruusseikkailu. Pelin voi laittaa roolipeli-kategoriaan. Julkaisun ajankohta on loppuvuodesta eli 11. marraskuuta. Peli julkaistaan monille alustoille kuten: :lle ja Xbox Series X:lle ja S:lle. Pelintekijät ovat kuitenkin tunnettuja siitä, että peliä ei julkaista kokonaisena kerrallaan. Joten kannattaa odottaa jonkin aikaa kun peli on jo julkaistu ennenkuin sitä alkaa pelaamaan.

Elden Ring

Pelin julkaisijana toimii From Software. Pelisarja on kuuluisa armottoman kovasta vaikeustasosta. Peli tarjoaa erilaisia ratkaisuja kuinka päästä pelissä eteenpäin. Pelin on luonnostellut pelifirmalle itse Game Of Throne-kirjailija George.R.R.Martin. Uusi versio pelistä ei kuuleman mukaan ole niin vaikea kuin edeltäjänsä. Peli julkaistaan jo alkuvuodesta eli 25.helmikuuta kuluvaa vuotta.

Deadspace

Kyseessä on avaruuskauhupeli. Se lainaa elementtejä Aliens-elokuvista. Ja pelattavuutta nelosesta. Tämä versio pelistä on uudelleenversiointi vuoden 2008 pelistä. Peli on päivitetty nykypäivään.

Tämän pelin edeltäjä eli Horizon: Zero Dawn oli todella kova juttu ilmestyessään vuonna 2017. Pelin grafiikka,monipuolinen pelattavuus ja erikoinen maailmanlopun jälkeinen pelimaailma olivat sellainen kattaus että puhuttiin jopa vuoden pelistä. Peli ilmestyy Play Station 5:lle tämän vuoden 18.päivä helmikuuta.

Prince Of Persia: The Sands Of Time Remake

Peli on Ubisoftin julkaisema ja tekemä. Unenomainen itämainen tunnelma tekee pelaajansa lähtemättömän vaikutuksen. Pelimekaniikka on huipussaan. Pelisarjasta on tehty vuonna 2010 myös Hollywood-elokuva. Tässä on peli joka on koko vuoden kaikkein odotetuin.

Tässä esimerkkejä vuoden odotetuimmista peleistä vuonna 2022. Jos haluat kuitenkin pelata myös toisenlaisia pelejä ja nauttia uhkapeleistä löydät parhaat Nettikasinot ilman rekisteröitymistä oheisesta linkistä.

Kirjoittanut: Erno Elomaa

Kommentoi