Team Fortress Classic täytti 20 vuotta – pelillä edelleen aktiivinen fanijoukko Kommentit pois päältä artikkelissa Team Fortress Classic täytti 20 vuotta – pelillä edelleen aktiivinen fanijoukko 36

Valven klassikko moninpeliräiskintä täyttää 20 vuotta. Alunperin vuonna 1999 ilmestynyt peli perustuu saman nimiseen -modiin, joka ilmestyi muutamaa vuotta aiemmin.

Team Fortress Classic toi luokkiin perustuvat räiskintäpelit suosituiksi sekä se oli myös ensimmäinen peli jossa nähtiin pääosumia. Pelaajat käyttivät hyödykseen pelin bugeja, kuten liikkuivat nopeammin räjähdysten avulla. Team Fortress Classic kiihdytti myös -modien kehitystä.

Team Fortress Classic on edelleen hengissä ja sen voi poistaa Steamistä 4€ hintaan.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Dota Underlords on Valven oma vastine Auto Chess -genreen – pelaamaan pääsee vaikka heti Kommentit pois päältä artikkelissa Dota Underlords on Valven oma vastine Auto Chess -genreen – pelaamaan pääsee vaikka heti 32

Hurjaan suosioon noussut Dota 2 -modi Dota Auto Chess on ajanut Valven tekemään oman ja virallisen vastineen kyseisestä pelityypistä. Peli kantaa nimeä Dota Underlords ja sen kokeiluversiota pääsee pelaamaan vaikka heti, mikäli sattuu omistamaan Dota 2 Battle Passin. Pelin virallinen Open Beta -versio julkaistaan kunhan palvelinasiat on saatu kuntoon.

Nimestä huolimattaan tämän tyypin peleissä shakista ei ole lainattu juurikaan muuta kuin pelialusta. Pelissä yhteensä kahdeksan pelaajaa asetetaan kahdeksalle eri shakkialustalle. Korttipelien tapaan pelaajat ovat valinneet etukäteen pelattavista hahmoista itselleen haluamansa kombinaation. Jokainen hahmo kuuluu tiettyyn luokkaan ja rotuun joilla on ominaispiirteitä. Joka vuorolla vastakkaiset puolet taistelevat automaattisesti.

Myös alkuperäisen Dota Auto Chess -modin kehittäjä Drodo Studio on tottanut omaa itsenäisen version pelistä yhteistyössä Epic Games Storen ja Dragonest Co.Ltd.:n kanssa. Auto Chess -nimellä kulkeva peli on ladattavissa Android ja iOS -laitteille.

Dota Underlords ilmestyy Steamin kautta ladattavaksi Windowsille, Macille sekä Linuxille. Peli julkaistaan myöhemmin myös Android ja iOS -laitteille ja cross-play mahdollisuutta on myös lupailtu.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Twitchin Artifact-kanava oli viikonloppuna viidakko Kommentit pois päältä artikkelissa Twitchin Artifact-kanava oli viikonloppuna viidakko 20

Vaikka Valven DOTA 2 universumiin sijoittuva keräilykorttipeli Artifact onkin jäissä pääosin peliekonomian ja hinnoittelurakenteen takia, sen Twitch-kanava oli viime viikonloppuna varsin eloisa. Ei kuitenkaan itse Artifaktin muodossa.

Kanavaa käytettiin vitsinä muunmuassa elokuvien, meemien, natsidokumenttien ja jopa Christchurchin ammuskelun näyttämiseen. Monet näistä striimeistä sisällyttivät otsikkoonsa jotain Artifactiin liittyvää välttääkseen heti seulonnan.

Nyt meno on jo rauhoittunut, ja kirjoittamishetkellä vain muutama kanava touhuaa jotain aivan muuta, muttei mitään järin mielenkiintoista.

Kesällä PSVita on tosi kiva!

Kommentoi

Bethesda tuo sittenkin uudet pelinsä Steam -palveluun Kommentit pois päältä artikkelissa Bethesda tuo sittenkin uudet pelinsä Steam -palveluun 42

Bethesda on muuttanut mieltään ja tuo sittenkin uudet pelinsä Steam -palveluun oman Bethesda Storen lisäksi. Yhtiö ilmoitti aiemmin julkaisevansa Rage 2 ja Doom Eternal -pelit vain omassa kaupassaan.

Nyt kuitenkin näiden pelien lisäksi myös Fallout 76 on saapumassa Steam -palveluun myöhemmin tänä vuonna. Edellä mainittujen lisäksi palveluun saapuvat myös Wolfenstein: Youngblood ja Wolfenstein: Cyberpilot -pelit.

Steamin ja Epic Games Storen välinen kamppailu on kärjistynyt tänä vuonna, mutta toistaiseksi Bethesda on tuomassa pelit vain Valven Steam -kauppaan.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi