Team Fortress Classic täytti 20 vuotta – pelillä edelleen aktiivinen fanijoukko Kommentit pois päältä artikkelissa Team Fortress Classic täytti 20 vuotta – pelillä edelleen aktiivinen fanijoukko

Valven klassikko moninpeliräiskintä täyttää 20 vuotta. Alunperin vuonna 1999 ilmestynyt peli perustuu saman nimiseen -modiin, joka ilmestyi muutamaa vuotta aiemmin.

Team Fortress Classic toi luokkiin perustuvat räiskintäpelit suosituiksi sekä se oli myös ensimmäinen peli jossa nähtiin pääosumia. Pelaajat käyttivät hyödykseen pelin bugeja, kuten liikkuivat nopeammin räjähdysten avulla. Team Fortress Classic kiihdytti myös -modien kehitystä.

Team Fortress Classic on edelleen hengissä ja sen voi poistaa Steamistä 4€ hintaan.

Vihjailua ilmoilla – uusi Quake -peli on tuloillaan? Kommentit pois päältä artikkelissa Vihjailua ilmoilla – uusi Quake -peli on tuloillaan?

Quake

Xbox Developer Direct 2024 -tapahtumassa fanit havaitsivat yllättävän vihjeen MachineGamesin valkotaululla mahdollisesta tulevasta -pelistä.

Sanat ”AKE 6” yhdessä ikonisen Quake-logon kanssa kerkesivät vilahtaa nimittäin taululla. Vaikka virallista Quake 5:sta ei edes ole olemassa tänäkään päivänä.

Tämä on herättänyt fanien keskuudessa spekulaatioita mahdollisesta uudesta Quake-pelistä MachineGamesilta. Vaikka sarjan luoja id Software on todennäköisemmin mukana tällaisessa projektissa, MachineGamesin kokemus Quake-IP:stä tekee heistä vahvan ehdokkaan.

Elämme jänniä aikoja, joten pysytään kuulolla päivitysten varalta.

Lähde: IGN

Valve on helpottanut Quest-laitteiden yhdistämistä suoraan SteamVR:ään Kommentit pois päältä artikkelissa Valve on helpottanut Quest-laitteiden yhdistämistä suoraan SteamVR:ään

julkaisi tänään ensimmäisen sovelluksensa Meta VR -alustalle. Link mahdollistaa käyttäjille nopean ja helpon langattoman yhteyden Quest-laitteeseensa SteamVR:ään, jotta he voivat pelata PC VR -sisältöä tai tietokoneen näytölle suunniteltuja pelejä.

/ Air Link on vuosien ajan mahdollistanut minkä tahansa Quest-laitteen yhdistämisen tietokoneeseen PC VR -sisällön pelaamiseksi, mutta se vaatii käyttäjien asentavan ja käyttävän vanhentunutta Oculus PC -ohjelmistoa. Monissa tapauksissa tämä on vain ärsyttävä ylimääräinen vaihe, jonka lopulta päätyy SteamVR:ään, jolla on paljon aktiivisempi VR-sovellusten ja käyttäjien kirjasto.