Tehtävät saapuivat vihdoin Rust -selviytymispeliin Kommentit pois päältä artikkelissa Tehtävät saapuivat vihdoin Rust -selviytymispeliin

Rust

Avoimen maailman selviytymispeli on saanut vihdoin tehtävät. Voit katsoa aiheeseen liittyvän trailerin alta.

Pelaajat voivat jatkossa suorittaa tehtäviä NPC-hahmoille ja ansaita esimerkiksi metalliromua sekä muita palkintoja suorituksista. Parhaillaan tehtävät ovat melko yksinkertaisia, mutta kehittäjä Facepunch lupaa tuoda niihin lisää syvyyttä jatkossa.

Tehtäviä voi tehdä parhaillaan ainoastaan yksin, mutta co-op tehtäviä on tuloillaan. Tulossa on myös PvP -tehtäviä, joissa pelaajien täytyy väijyttämistä, toimittamista tai palkkionmetsästystä.

Samalla peliin on saatu uusi kulkuneuvo asuntoauto. Sen kyytiin mahtuu neljä pelaajaa ja tilaa riittä tavaroille. Mukana on myös grilli, jolla voi kokkailla sapuskaa.

on tällä hetkellä saatavilla :lle sekä 4 ja One -konsoleille.

Kommentoi

Deathloop sai ensimmäisen ison päivityksen – mukana DLSS -tuki ja DualSense äänet Kommentit pois päältä artikkelissa Deathloop sai ensimmäisen ison päivityksen – mukana DLSS -tuki ja DualSense äänet

Deathloop

Arkane Studiosin aikasilmukkaseikkailu Deathloop on saanut ensimmäisen ison päivityksen, jonka myötä peliin saadaan mm. DLSS -tuki ja äänet PC:lle. Päivitys tuo mukanaan myös monia bugikorjauksia.

Peli on aiemmin tukenut AMD:n FSR-ominaisuutta, mutta nyt peliin on saatu myös Nvidian vastine eli DLSS. Ominaisuus parantaa pelin grafiikoita tekoälyn avulla.

Päivitys tuo mukanaan myös parannuksia NPC:iden käyttäytymiseen ja reaktioihin. PC:llä on saatavilla myös HDR-ominaisuuden kalibrointityökalu. Voit lukea tarkemmat tiedot päivitykset täältä.

PC:llä pelaajat voivat nauttia PlayStation 5 -konsolin :n ääniominaisuudesta.

Pelissä pelaajat heräävät Black Reef saarelta ja heidän tehtävänään on suorittaa tietty määrä palkkamurhia ennen kuin päivä loppuu. Päivän loppuessa aikasilmukka alkaa uudestaan ja päivä alkaa jälleen alusta. Pelaajat saavat peräänsä myös kilpailevan salamurhaajan Julianan. Moninpelitilassa toiset pelaavat voivat toimia Julianan roolissa.

Deathloop ilmestyy syyskuun 14. päivä 2021 yksinoikeudella PlayStation 5 -konsolille ja PC:lle. Peli saapuu myöhemmin myös X -konsolille.

Kommentoi

Path of Exilen uusi Scourge -liiga vie pelaajat demoniseen Wraeclastiin Kommentit pois päältä artikkelissa Path of Exilen uusi Scourge -liiga vie pelaajat demoniseen Wraeclastiin

Path of Exile: Sourge

on saamassa uuden Scourge -liigan, joka vie pelaajat vaihtoehtoiselle demonien valtaamalle Wraeclastille. Luvassa on haastavia vastuksia, mutta samalla myös arvokkaita palkintoja.

Samalla uusi tuo muutoksia loppupeliin, passiiviseen taitopuuhun sekä uusia taitoja. Luvassa on myös muita pienempiä tasoitusmuutoksia sekä parannuksia kiltoihin.

Path of Exile: Scourge ilmestyy lokakuun 22. päivä. Peli on saatavilla :lle sekä 4 ja One -konsoleille.

Kommentoi