Tekken 7 ja Project CARS saatavilla edullisesti uusimman Humble Bundlen mukana Kommentit pois päältä artikkelissa Tekken 7 ja Project CARS saatavilla edullisesti uusimman Humble Bundlen mukana

Uusin Humble Storen Bundle tarjoilee japanilaisen pelitalon pelejä pilkkahintaan. Mukana on mm. tappelupeli 7 ja ajoepli Project CARS.

Pelipaketti on ladattavissa huhtikuun 23. päivään asti.

Maksamalla n. 0,89€ saat ENSLAVED™: Odyssey to the West, sekä Impact Winter -pelit.

Noin 8,74€ pulittamalla saat aiempien lisäksi myös seuraavat pelit: Little Nightmares, 11-11 Memories Retold, sekä Project CARS.

Mikäli maksat n. 13,34€ niin saat edellisten lisäksi ja SWORD ART ONLINE: Fatal Bullet -pelit.

Jos haluat kaikki edellä mainitut pelit sekä 7, joudut maksamaan n. 22,24€.

Voit ostaa paketin täältä.

Kommentoi

Talisman -lautapelin digiversio ja liuta lisäosia tarjolla edullisesti Humblesta Kommentit pois päältä artikkelissa Talisman -lautapelin digiversio ja liuta lisäosia tarjolla edullisesti Humblesta

Talisman

Klassisen 80-luvun Games Workshopin Talisman -lautapelin digitaalinen versio ja sen lukuisia lisäosia on nyt tarjolla edullisesti Humble Bundlesta.

Mukana on alkuperäinen Talisman: Digital Edition -peli sekä yksinpeliin keskittyvä Talisman: Origins -peli. Mukana on myös kaikki mahdolliset lisäosat joita peleihin on ilmestynyt.

Voit hankkia paketin täältä hintaan 10,26 €. Kaikki koodit ovat Steam -alustalle ja :lle sekä :lle.

Kommentoi

LEGO Brawls -taistelupeli ilmestyy syyskuussa – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa LEGO Brawls -taistelupeli ilmestyy syyskuussa – katso uusi traileri

Bandai Namco on julkaisemassa LEGO Brawls -taistelupeliä syyskuun 2. päivä. Peli saapuu PlayStation, Xbox sekä Switch -konsoleille. Voit katsoa uuden trailerin alta.

Alunperin vuonna 2019 mobiililaitteille ilmestyneessä pelissä pelaajat muokkaavat itselleen oman hahmon ja taistelevat sillä tutuissa maisemissa. Taisteluvälineenä voi käyttää kaikkea aina patongista piirakkapyssyyn sekä mankasta rakettinyrkkeihin.

Pelissä on laajat moninpelitilat ja pelata voi joko paikallisesti tai verkossa kahdeksan pelaajan voimin. Mukana on myös neljän pelaajan co-op tila.

LEGO Brawls ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4, ja S, Xbox One sekä Switch -konsoleille syyskuun 2. päivä.

Kommentoi