Tekken 8 -taistelupelin demo pelattavissa nyt PlayStation 5 -konsolilla – Xboxille ja PC:lle ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Tekken 8 -taistelupelin demo pelattavissa nyt PlayStation 5 -konsolilla – Xboxille ja PC:lle ensi viikolla

Tekken 8

Kauan odotettu -demo on nyt saatavilla -pelaajille ja saapuu ensi viikolla ja S -konsoleille sekä :lle 21. joulukuuta. Demo tarjoaa esimakua eeppisistä taisteluista, jotka odottavat täysversiossa, joka ilmestyy 26. tammikuuta 2024.

Vangitseva uusi traileri syventää entisestään Tekken 8:n kiehtovaan tarinaan nimeltään. Tämä kiehtova tarina seuraa Heihachin tappion jälkeisiä tapahtumia, kun maailma vajoaa kaaokseen Kazuya Mishiman ja hänen G Corporationinsa tyrannimaisen hallinnan alla. Jin Kazama, hänen poikansa ja paholaisgeenin kantaja, on ainoa sankari, joka kykenee estämään isänsä tuhoisat pyrkimykset.

Tekken 8 -demo tarjoaa upottavan kokemuksen sekä uusille tulokkaille että kokeneille sotureille tarjoten monipuolisen valikoiman pelitiloja tutkittavaksi. Sukella tarinan ”The Dark Awakens” ensimmäiseen lukuun, aloita Arcade Questin ensimmäinen luku (demossa muokattuna sisältönä) tai osallistu jännittäviin Super Ghost Battle -yhteenottoihin. Intensiivistä vastakkainasettelua varten testaa taitosi Versus Mode -tilassa, jossa Jin, Kazuya, Paul ja Nina ovat pelattavissa hahmoina. Kohtaa toisesi kolmella ikonisella kentällä – Urban Square (Ilta), Yakushima ja Sanctum – ja anna syvimmän taisteluviettisi päästä valloilleen.

Tekken 8 -demo on nyt saatavilla PlayStation 5:lle ja Xbox Series X|S:lle sekä PC:lle 21. joulukuuta. Varsinainen peli ilmestyy 26. tammikuuta 2024. Ennakkotilaukset ovat parhaillaan avoinna Standard-, Deluxe- ja Ultimate Edition -versioille.

Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Blackwake

Steamissä on parhaillaan jaossa ilmaiseksi merirosvoaiheinen FPS-peli .

Pelissä tiimityö ja yhdessä tekeminen on avainasemassa. Taistele ystäviesi kanssa jännittävissä merisodissa yli 50 hengen pelaajakunnassa.

Ohjaa pientä tai suurta laivaa jopa 13 hengen miehistöllä. Pidä huolta laivasta tekemällä korjauksia, lataamalla tykkejä ja täydentämällä ammuksia. Valitse aseesi laajasta valikoimasta ja taistele muita merirosvoja vastaan. Kapteenina johdat laivaasi ja annat käskyjä miehistöllesi taktisen meritaistelun tiimellyksessä.

Voit ladata Blackwake -pelin ilmaiseksi :lle täältä.

Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

ABZU

Humble Bundlessa on parhaillaan tarjolla pelipaketti, joka sisältää erilaisia pikkupelejä kuten sukellusseikkailu Abzu sekä kolmiulotteinen tasohyppely Pseudoregalia.

Paketti maksaa yhteensä 9,23 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Pseudoregalia
  • GYLT
  • ABZU
  • Hylics 2
  • Dicey Dungeons
  • Mail Time
  • Maid of Sker

Paketti on hankittavissa aina maaliskuun 15. päivä asti. Kaikki pelit ja alennuskoodit ovat -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös OSX ja Linux -alustoilla.