Tekoälyllä varustetut tiimikaverit saapuvat Ghost Recon Breakpoint -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Tekoälyllä varustetut tiimikaverit saapuvat Ghost Recon Breakpoint -peliin

Ghost Recon Breakpoint

Ubisoftin Tom Clancy’s -toimintapelin AI Teammate Experience -päivitys tuo mukanaan tekoälyohjatut tiimikaverit, joiden kanssa taktinen ja salamyhkäinen sotilastoiminta viedään uudelle tasolle.

Se sisältää tekoälyohjattujen hahmojen kehityskaaren, joka mahdollistaa hahmojen kehittämisen ja räätälöinnin erilaisin kyvyin, asein ja varustein. Edistymisaskeleet avaavat käyttöön uusia mahdollisuuksia ja näin palkitsevat pelaamisesta kiehtovalla tavalla.

Yksinäisen sotilastoiminnan sijasta pelaaja voi halutessaan valita mukaansa yhdestä kolmeen tiimikaveria, joiden kanssa tehtävien ratkominen ja vihollisten nujertaminen sujuu armeijan erikoisryhmän tyyliin.

Tekoälyohjasteisella tiimillä on yhteinen joukkuetaso ja edistymistä kuvaava kokemuspistemittari. Kokemusta karttuu sekä näiden tiimikavereiden kanssa pelatessa että erityisiä tiimikavereille tarkoitettuja haasteita suorittaen.

Edistymisen myötä käyttöön saa lisätaitoja, kuten erikseen aktivoitavia erikoiskykyjä sekä passiivisesti toimivia ominaisuuksia. Aktivoitavia kykyjä ovat esimerkiksi vihollisskannaus ja taisteludroonin käyttö. Passiivisia ominaisuuksia ovat muun muassa kohentunut taisteluteho ja parempi kestävyys vahinkoa vastaan. Lisäksi hahmot voivat kantaa edistymisen myötä lisävarusteita.

Päivitys julkaistaan pelin kaikille alustoille 25. toukokuuta 2021. Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint -toimintapeli on saatavana sekä ja -konsoleille että :lle. Peli toimii yhteensopivuustilan kautta myös ja sekä S -konsoleilla. Lisäksi peli on saatavilla - ja UPLAY+-tilauspalveluille.

Kommentoi

Valheim sai ensimmäisen ison päivityksen – katso Hearth & Home julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Valheim sai ensimmäisen ison päivityksen – katso Hearth & Home julkaisutraileri

Coffee Stain Publishing ja Iron Gate Studio julkaisivat tällä viikolla ensimmäisen virallisen lisäosan viikinkiaiheiseen Valheim -selviytymispeliinsä.

Lisäosa tuo suursuosittuun peliin liudan uusia materiaaleja, reseptejä, rakennuspaloja, aseita sekä uusia mysteerejä löydettäväksi. Myös pelin ruoka- ja taistelujärjestelmiä on uudistettu.

Valheim ja Hearth & Home -lisäosa on parhaillaan saatavilla :lle, OSX:lle ja Linuxille Steam Early Accessin kautta.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin Eco Lifestyle -lisäosa kokeiltavissa ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin Eco Lifestyle -lisäosa kokeiltavissa ilmaiseksi

The Sims 4

The Sims 4 -elämäsimulaation suosittu Eco Lifestyle -lisäosa on kokeiltavissa parhaillaan ilmaiseksi :llä Origin -palvelun kautta.

Lisäosaa voi kokeilla jo olemassa olevan tallennuksen kanssa, josta peli tekee automaattisesti kopion. Voit myös aloittaa täysin uudella tallennuksella. Kokeilujakso kestää maanantaihin syyskuun 20. päivä asti.

Eco Lifestyle -lisäosassa pelaajat voivat kierrättää, roskisdyykata tai vaikkapa syödä ötököitä. Voit myös vaikuttaa äänestämällä oman naapurustosi äänestyslautakunnassa vihreämmän energian puolesta.

The Sims 4 on saatavilla PC:lle, OSX:lle sekä ja -konsolille.

Kommentoi