Tekoälyllä varustetut tiimikaverit saapuvat Ghost Recon Breakpoint -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Tekoälyllä varustetut tiimikaverit saapuvat Ghost Recon Breakpoint -peliin

Ghost Recon Breakpoint

Ubisoftin Breakpoint -toimintapelin AI Teammate Experience -päivitys tuo mukanaan tekoälyohjatut tiimikaverit, joiden kanssa taktinen ja salamyhkäinen sotilastoiminta viedään uudelle tasolle.

Se sisältää tekoälyohjattujen hahmojen kehityskaaren, joka mahdollistaa hahmojen kehittämisen ja räätälöinnin erilaisin kyvyin, asein ja varustein. Edistymisaskeleet avaavat käyttöön uusia mahdollisuuksia ja näin palkitsevat pelaamisesta kiehtovalla tavalla.

Yksinäisen sotilastoiminnan sijasta pelaaja voi halutessaan valita mukaansa yhdestä kolmeen tiimikaveria, joiden kanssa tehtävien ratkominen ja vihollisten nujertaminen sujuu armeijan erikoisryhmän tyyliin.

Tekoälyohjasteisella tiimillä on yhteinen joukkuetaso ja edistymistä kuvaava kokemuspistemittari. Kokemusta karttuu sekä näiden tiimikavereiden kanssa pelatessa että erityisiä tiimikavereille tarkoitettuja haasteita suorittaen.

Edistymisen myötä käyttöön saa lisätaitoja, kuten erikseen aktivoitavia erikoiskykyjä sekä passiivisesti toimivia ominaisuuksia. Aktivoitavia kykyjä ovat esimerkiksi vihollisskannaus ja taisteludroonin käyttö. Passiivisia ominaisuuksia ovat muun muassa kohentunut taisteluteho ja parempi kestävyys vahinkoa vastaan. Lisäksi hahmot voivat kantaa edistymisen myötä lisävarusteita.

Päivitys julkaistaan pelin kaikille alustoille 25. toukokuuta 2021. Breakpoint -toimintapeli on saatavana sekä ja Xbox One -konsoleille että PC:lle. Peli toimii yhteensopivuustilan kautta myös ja Xbox Series X sekä S -konsoleilla. Lisäksi peli on saatavilla Stadia- ja UPLAY+-tilauspalveluille.

Kommentoi

Värikäs bilepeli ja droonikisailu ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Värikäs bilepeli ja droonikisailu ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

The Drone Racing League Simulator

jakaa tällä viikolla ilmaiseksi värikästä bilepeliä sekä droonikilpapeliä The Drone Racing League Simulator.

on värikäs indie tasohyppelypeli, jossa pelaajat ottavat mittaa toisistaa hauskoissa pelitiloissa. Pelata voi joko paikallisesti tai verkon välityksellä. Mukana on myös kattava yksinpelitila. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä aina ensi viikon torstaihin asti.

on puolestaan kilpasimulaatio, jossa pelaajat kisaavat toisiaan vastaan nopeilla drooneilla. Mukana on oikean elämän kuljettajia, useampia pelimuotoja sekä kattava opetustila. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi

Google lopettaa Stadia -pilvipelipalvelunsa tammikuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Google lopettaa Stadia -pilvipelipalvelunsa tammikuussa

Google Stadia

Google on ilmoittanut lopettavansa pilvipelialustansa Google Stadian tammikuussa. Kaikille palvelun kautta pelejä, laitteita tai lisäosia ostaneille palautetaan rahat takaisin. Yritys kertoi tapahtumasta blogiviestissä.

Minään yllätyksenä tämä ei varasti kenellekkään tullut, sillä palvelu ei ole onnistunut keräämään olemassaolonsa aikana riittävästi käyttäjiä.

Tämän vuoden alussa Google ilmoitti ajavansa palveluaan alas huonoihin myyntilukuihin vedoten.

Stadian teknologiaa aiotaan käyttää jatkossa Googlen muissa palveluissa kuten YouTube, Google Play sekä -hankkeissa.

Kommentoi