Tencent hankki osuuden Life is Strange -kehittäjästudiosta Kommentit pois päältä artikkelissa Tencent hankki osuuden Life is Strange -kehittäjästudiosta

Life is Strange 2 - Episode 1

, ja -nimikkeistään tunnettu on saanut sijoituksen kiinalaiselta videopeliyhtiöltä Tencentiltä.

omistaa Dontnodista sijoituksensa myötä vähemmistöosuuden, joten heillä ei ole studion toimiin liittyvää päätäntävaltaa. Sijoitussopimuksen mukaan Tencent on avustamassa ranskalaisstudiota tuomalla heidän pelejään kiinan video- ja mobiilipelimarkkinoille.

Kiinalaisyhtiö oli hetki sitten sijoittanut myös Don't Starve -sarjasta tunnettuun Klei Entertainmentiin, josta Tencent hankki enemmistöosuuden.

Banishers: Ghosts of New Eden -toimintaroolipeli ilmestyi – katso julkaisuvideo Kommentit pois päältä artikkelissa Banishers: Ghosts of New Eden -toimintaroolipeli ilmestyi – katso julkaisuvideo

Banishers: Ghosts of New Eden

PAN Vision Finlandin jakelema ja Focus Entertainmentin julkaisema on nyt ilmestynyt. Peli tarjoaa mukaansatempaavan tarinan täynnä toivoa, rakkautta ja kuolemaa. Katso julkaisuvideo alta.

Ranskalainen Don't Nod -pelistudio tunnetaan monista tarinavetoisista peleistään, joissa kiehtovat ihmiskohtalot yhdistyvät jännittäviin tapahtumiin mielenkiintoisen toiminnan siivittämänä. Pelit kuten , ja Remember Me saavat arvoisensa seuraajan 1600-luvun lopulle sijoittuvassa New Edenin ympäristössä. Se on tapahtumapaikka, jossa rakkaus, kuolema, pelot ja toivo yhdistyvät sykähdyttäväksi kokonaisuudeksi toiminnallisen roolipelin keinoin.

Tarina syventyy kahteen haamunmetsästäjään eli banisheriin, jotka pariskuntana kohtaavat vaaroista välittämättä kuoleman silmästä silmään. Monet epäkuolleet hirviöt ovat uhka kaikelle muulle elävälle ja juuri tässä banisherit ovat avainasemassa. Heidän tehtävänsä on taata turva eläville ja saattaa hirvitykset manan majoille. Mutta sitten tapahtuu jotain hirveää, kun Antea itse jää kahden maailman väliseen tilaan vangiksi: hän ei ole elävä, mutta ei myöskään täysin kuollut. Hänestä on tullut asia, joita hän on itse saalistanut.

Hänen puolisonsa Red Mac Raith joutuu vaikeista vaikeimman valinnan eteen: pitääkö hän kiinni kuolonkarkottajan valastaan ja hylkää elämänsä rakkauden, vai valitseeko hän sydämensä tien ja hylkää näin entisen elämänsä?

Banishers: Ghosts of New Eden on yhtäältä peli ihmisyydestä kuin hirviöistäkin. Se on toisaalta myös toimintapeli täynnä haastavia taisteluita ja kiehtovia kohtaamisia. Kyseessä on tunteita herättävä matka ihmisyyden ytimeen ja tunteiden maailmaan. Voiko mitään saada uhraamatta jotain toista? Peli myös kysyy, mitä seurauksia näillä valinnoilla on.

Banishers: Ghosts of New Eden on nyt saatavilla - ja sekä S -konsoleille että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Tulevasta Banishers: Ghosts of New Eden -toimintaroolipelistä saatiin 7 minuutin pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Tulevasta Banishers: Ghosts of New Eden -toimintaroolipelistä saatiin 7 minuutin pelivideo

Banishers: Ghosts of New Eden

Tulevasta -toimintaroolipelistä on saatu pelattavuutta ja pelimekaniikkaa avaava esittelyvideo, jonka voit katsoa alta.

Toimintavetoinen roolipeli Banishers: Ghosts of New Eden kertoo tarinan rakastajista, joiden traagisena kohtalona on tulla kuoleman erottamiksi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita täyttä eroa, sillä haamunmetsästäjäparista Antea jääkin elämän ja kuoleman välimaastoon eräänlaiseksi epäkuolleeksi hengeksi. Juuri sellaiseksi, jollaisia hän on halveksinut ja metsästänyt. Puoliso Red Mac Raith joutuukin vaikean valinnan eteen: seuratako karkottajan valaansa vai uhrautuako pelastaakseen rakkaansa kuoleman tuolta puolen?

New Edenin alue on täynnä yliluonnollisia voimia ja outoja hirviöitä sekä muinaisia salaisuuksia. Hyödyntämällä Antean henkivoimia ja Redin aseita voi kaksikko uhmata sekä hirviöiden julmuutta että eläviä piinaavia kummajaisia. Seikkailu vie parin pyörteeseen täynnä mystiikkaa, jännitystä, toimintaa ja vaikeita valintoja.

Banishers: Ghosts of New Eden julkaistaan 7. marraskuuta sekä - ja sekä S -konsoleille että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 18.