Teräsmies saapunee Mass Effectin maailmaan – Henry Cavill härnäilee faneja mysteeriprojektilla Kommentit pois päältä artikkelissa Teräsmies saapunee Mass Effectin maailmaan – Henry Cavill härnäilee faneja mysteeriprojektilla

Mass Effect Legendary Edition

Teräsmiehen ja Noiturin rooleista tunnettu Henry Cavill julkaisi vastikään Instagramissa kuvan, jolla hän kiusoittelee mahdollisesti tulevaa projektia Mass Effectin maailmassa.

-julkaisun kuvaukseen Cavill on kirjoittanut: ”Onko tässä salainen projekti vai satunnainen paperikasa johon on kirjailtuna yhtäläisen satunnaisia sanoja, kaipa teidän pitää vaan odotella.”

Gamepressuren väkeä ei selkeästi huvittanut odotella, sillä he kääntyivät tekniikan puoleen ja onnistuivat poistamaan sumennusefektin Cavillin pitelemästä tekstikasasta. Eurogamerin mukaan Focus Magic -ohjelmistolla yleensä korjaillaan tärähtäneiden valokuvien sumennusvahinkoja. Tällä apuvälineellä Gamepressuren väki pystyi erottamaan tekstistä sanoja kuten Cerberus, Reaper, Geth ja Tali’Zorah, jotka ovat erittäin tuttuja termejä Mass Effect -pelejä tunteville.

Valitettavasti viimeaikaisten uutisten perusteella on vaikea yrittää päätellä mistä mahtaisi olla kyse. Tiedämme uuden Mass Effect -pelin olevan työn alla, mutta yhtä hyvin kyseessä voisi olla samaan pelisarjaan sijoittuva televisiosarja. Voimme vain jäädä odottamaan lisätietoja.

Kommentoi

Mass Effect: Legendary Edition ilmestyy tänään – katso vertailuvideo Kommentit pois päältä artikkelissa Mass Effect: Legendary Edition ilmestyy tänään – katso vertailuvideo

Mass Effect Legendary Edition

BioWaren Mass Effect: Legendary Edition -kokoelma ilmestyy vihdoin tänään ja samalla se on saanut uuden vertailuvideon, jossa nähdään miten pelit ovat parantuneet visuaalisesti.

Visuaalisten parannuksien lisäksi myös pelin taistelujärjestelmä on päivitetty. Erityisesti pelisarjan ensimmäinen osa on saanut uusimmista osista tuttuja ominaisuuksia. Voit lukea lisää parannuksista täältä.

Kokoelma sisältää pelisarjan kolme ensimmäistä. Pelit ovat uudistettu 4K-resoluutiolla, uusilla tekstuureilla, mallinnuksilla ja efekteillä. Pelien mukana tulee myös kaikki julkaistut lisäosat joita on yli 40.

Peleissä on myös yhtenäinen hahmonluonti, joten voit käyttää samaa hahmoa kaikissa kolmessa pelissä. Pelisarjan ensimmäinen osa on myös saanut useita pelimekaniikkaa parantavaa päivitystä.

Mass Effect: Legendary Edition ilmestyy tänään toukokuun 14. päivä 2021 ja Xbox One -konsoleille sekä :lle. Pelit ovat myös takaisinpäin yhteensopivia sekä Xbox Series X ja S -konsoleilla.

Kommentoi

Näin Mass Effect Legendary Editionin pelit tulevat eroamaan alkuperäisistä Kommentit pois päältä artikkelissa Näin Mass Effect Legendary Editionin pelit tulevat eroamaan alkuperäisistä

Mass Effect Legendary Edition

on julkaissut lisätietoja tulevan Mass Effect: Legendary Edition -kokoelman peliuusinnoista. Luvassa on tasoitusta pelin balansseihin, sekä virityksiä ja parannuksia pelimekaniikkaan.

Isoimpana muutoksena peleihin on paranneltu taistelujärjestelmä. Erityisesti pelisarjan ensimmäinen osa tulee samaan uusimmista osista tuttuja ominaisuuksia, kuten paranneltua tähtäystä ja tarkkuutta. Ensimmäisen osan uusinnossa päähahmo Shepard pystyy nyt myös juoksemaan pois taisteluista.

Myös ensimmäisen pelin Mako -ajoneuvo on päivitetty ja sen hallinta on realistisempaa ja helpompaa. Ajoneuvo kulkee myös aiempaa kovempaa.

Mass Effect 2 -pelissä puolestaan ammusten löytäminen tulee olemaan helpompaa, erityisesti tarkkuuskivääriä käytettäessä. Mass Effect 3 -pelin uusinnossa pelin kulkuun ei enää vaikuta moninpeli tai muut pelin ulkopuoliset seikat.

Mass Effect Legendary Edition -nimellä kulkeva kokoelma sisältää pelisarjan kolme ensimmäistä. Pelit ovat uudistettu 4K-resoluutiolla, uusilla tekstuureilla, mallinnuksilla ja efekteillä. Pelien mukana tulee myös kaikki julkaistut lisäosat joita on yli 40.

Peleissä on myös yhtenäinen hahmonluonti, joten voit käyttää samaa hahmoa kaikissa kolmessa pelissä. Pelisarjan ensimmäinen osa on myös saanut useita pelimekaniikkaa parantavaa päivitystä.

Mass Effect: Legendary Edition ilmestyy toukokuun 14. päivä 2021 ja One -konsoleille sekä :lle. Pelit ovat myös takaisinpäin yhteensopivia Playstation 5 sekä ja S -konsoleilla.

Kommentoi