Teräsmies saapunee Mass Effectin maailmaan – Henry Cavill härnäilee faneja mysteeriprojektilla Kommentit pois päältä artikkelissa Teräsmies saapunee Mass Effectin maailmaan – Henry Cavill härnäilee faneja mysteeriprojektilla

Mass Effect Legendary Edition

Teräsmiehen ja Noiturin rooleista tunnettu julkaisi vastikään Instagramissa kuvan, jolla hän kiusoittelee mahdollisesti tulevaa projektia Mass Effectin maailmassa.

-julkaisun kuvaukseen Cavill on kirjoittanut: ”Onko tässä salainen projekti vai satunnainen paperikasa johon on kirjailtuna yhtäläisen satunnaisia sanoja, kaipa teidän pitää vaan odotella.”

Gamepressuren väkeä ei selkeästi huvittanut odotella, sillä he kääntyivät tekniikan puoleen ja onnistuivat poistamaan sumennusefektin Cavillin pitelemästä tekstikasasta. Eurogamerin mukaan Focus Magic -ohjelmistolla yleensä korjaillaan tärähtäneiden valokuvien sumennusvahinkoja. Tällä apuvälineellä Gamepressuren väki pystyi erottamaan tekstistä sanoja kuten Cerberus, Reaper, Geth ja Tali'Zorah, jotka ovat erittäin tuttuja termejä -pelejä tunteville.

Valitettavasti viimeaikaisten uutisten perusteella on vaikea yrittää päätellä mistä mahtaisi olla kyse. Tiedämme uuden Mass Effect -pelin olevan työn alla, mutta yhtä hyvin kyseessä voisi olla samaan pelisarjaan sijoittuva televisiosarja. Voimme vain jäädä odottamaan lisätietoja.

Mikä peli ansaitsisi mielestäsi uusioversion? – Osallistu keskusteluun Errorin sosiaalisessa mediassa Kommentit pois päältä artikkelissa Mikä peli ansaitsisi mielestäsi uusioversion? – Osallistu keskusteluun Errorin sosiaalisessa mediassa

Nyt kun elämme maailmassa, joka kuhisee pelien uusintaversioita toisensa perään, tahdomme tietää kansan mielipidettä asiaan liittyen. Mikä olisi sinun mielestäsi sellainen peli, ihan miltä tahansa aikakaudelta, joka ansaitsisi viimeisen päälle kunnon uusioversion toteutettuna nykytehoja hyväksi käyttäen?

Olisiko se esimerkiksi ihka ensimmäinen , tuo legendojen kuningas? Vai Commodore 64:n legendaarinen Uuno Turhapuro Muuttaa Maalle -peli? Meitä kiinnostaa ideasi! Osallistua voit keskusteluun sosiaalisessa mediassa, joko Facebookissa tai Instagramissamme. Linkit keskusteluun näet alta:

Facebook

Instagram

Mass Effect: Legendary Edition ilmestyy tänään – katso vertailuvideo Kommentit pois päältä artikkelissa Mass Effect: Legendary Edition ilmestyy tänään – katso vertailuvideo

Mass Effect Legendary Edition

BioWaren : Legendary Edition -kokoelma ilmestyy vihdoin tänään ja samalla se on saanut uuden vertailuvideon, jossa nähdään miten pelit ovat parantuneet visuaalisesti.

Visuaalisten parannuksien lisäksi myös pelin taistelujärjestelmä on päivitetty. Erityisesti pelisarjan ensimmäinen osa on saanut uusimmista osista tuttuja ominaisuuksia. Voit lukea lisää parannuksista täältä.

Kokoelma sisältää pelisarjan kolme ensimmäistä. Pelit ovat uudistettu 4K-resoluutiolla, uusilla tekstuureilla, mallinnuksilla ja efekteillä. Pelien mukana tulee myös kaikki julkaistut lisäosat joita on yli 40.

Peleissä on myös yhtenäinen hahmonluonti, joten voit käyttää samaa hahmoa kaikissa kolmessa pelissä. Pelisarjan ensimmäinen osa on myös saanut useita pelimekaniikkaa parantavaa päivitystä.

Mass Effect: Legendary Edition ilmestyy tänään toukokuun 14. päivä 2021 ja -konsoleille sekä :lle. Pelit ovat myös takaisinpäin yhteensopivia sekä ja S -konsoleilla.