Terminator: Dark Fate -näyttelijät esillä leffan ensimmäisissä kuvissa Kommentit pois päältä artikkelissa Terminator: Dark Fate -näyttelijät esillä leffan ensimmäisissä kuvissa

on julkaissut ensimmäiset kuvat tulevasta -elokuvasta. Järjestyksessään kuudes -elokuva on suora jatko-osa vuona 1991 ilmestyneelle Terminator 2: Judgement Day. Elokuvan ohjaa Tim Miller (Deadpool, Sonic the Hedgehog) ja tuottajaksi palaa kahden ensimmäisen leffan tuottanut James Cameron.

Leffan päärooleissa nähdään paluun tekevät Arnold Schwarzenegger ja Linda Hamilton. Muissa rooleissa nähdään Natalia Reyes, Mackenzie Davis, Gabriel Luna sekä Diego Boneta.

Terminator: Dark Fate saapuu elokuvateattereihin marraskuun 1. päivä.

Naked Gun-rebootti saa lisää tähtivoimaa – WWE-tähti liittyy näyttelijäkaartiin Kommentit pois päältä artikkelissa Naked Gun-rebootti saa lisää tähtivoimaa – WWE-tähti liittyy näyttelijäkaartiin

Paramount Pictures on vahvistanut, että WWE-tähti Cody Rhodes liittyy tulevan Naked Gun-elokuvan uudelleenfilmatisoinnin näyttelijäkaartiin. Elokuvan ensi-ilta on heinäkuussa 2025.

Rhodesin rinnalle elokuvaan on kiinnitetty myös näyttelijä Liza Koshy (Transformers: Bumblebeen nousee, Work It), rap-artisti ja (The Shield, Avatar). He liittyvät aiemmin julkistettuun näyttelijäkaartiin, johon kuuluvat Liam Neeson (), , , Kevin Durand ja .

Uusien näyttelijöiden rooleista ei ole vielä yksityiskohtaista tietoa. Aiempien huhujen mukaan Rhodesilla olisi elokuvassa merkittävä cameorooli, mutta Deadline-sivuston lähteet viittaavat pienempään esiintymiseen.

Neeson astuu edesmenneen Leslie Nielsenin saappaisiin Frank Drebininä. Elokuvan uudelleenfilmatisointi julkistettiin vuoden 2024 alussa, ja vauhtia ei ole hidastettu. Pamela Anderson liittyi näyttelijäkaartiin vain kuukautta myöhemmin.

Elokuvan ohjaa ja tuottaa Akiva Schaffer, joka tunnetaan The Lonely Island -komediaryhmästä. Käsikirjoituksesta vastaavat Dan Gregor ja Doug Mand (Chip ‘n Dale: Rescue Rangers, 2022). Family Guysta tunnettu ja Ted-elokuvan tuottaja toimivat tuottajina -yhtiönsä kautta. on myös mukana tuottajana.

Uusi Naked Gun saapuu elokuvateattereihin 18. heinäkuuta 2025. Lisätietoja elokuvasta odotetaan vielä.

Odotettu avoimen maailman Terminator-selviytymispeli esitellään pian Kommentit pois päältä artikkelissa Odotettu avoimen maailman Terminator-selviytymispeli esitellään pian

Valmistaudu taisteluun koneita vastaan! Peliyhtiö nimittäin tarjoaa lähemmän katsauksen tulevaan avoimen maailman -selviytymispeliin 29. helmikuuta järjestettävässä Nacon Connect -tapahtumassa.

Vuonna 2022 ensimmäisen kerran ilmoitettu nimeämätön Terminator-projekti on Milanin Nacon Studio -kehittämä. Se heittää pelaajansa Skynetin ydiniskun jälkeiseen tuhoisaan postapocalyptiseen maailmaan, mutta ennen kuin John Connor saapuu johtamaan vastarintaa, se on siihen asti sinun kontollasi.

Nacon lupaa alkuperäisen tarinan, joka on saanut inspiraationsa ikonisesta Terminator-elokuvasarjasta. Mielenkiinnolla odottaen!