Terminator Resistancen pelikonevaatimukset julki Kommentit pois päältä artikkelissa Terminator Resistancen pelikonevaatimukset julki

Suosikkifiktioon sijoittuva kolmannen persoonan räiskintä ilmestyy marraskuun 15. päivä, joten nyt on hyvä tietää tietokonevaatimukset, että pelikonetta ehtii hyvin päivittää julkaisupäiväksi.

1080p 60fps medium-asetuksilla suositellaan:

  • Nvidia GTX 1050 tai RX 560

1440p 60fps high- tai epic-asetuksilla:

  • Nvidia GTX 1070 tai RX 590

Peli pyörii 4:llä ja vaatii 32GB vapaata kiintolevytilaa. Peli tukee ainoastaan DirectX 11.

Pelin minimivaatimukset näyttävät seuraavilta. Mutta sehän on ihan pelikohtaista ovatko minimivaatimusten hipomiset oikeasti pelikelpoiset:

  • 7/8/10 64-bit
  • Core i3 4160 @ 3.6GHz tai 8350 @ 4.0GHz
  • Muistia 8GB
  • Grafiikkakorttina Nvidia GTX 1050 tai RX 560
  • Äänikortiksi DirectX yhteensopiva

Konsolipelaajathan sitten vain asentaa ja käynnistää menemään.

Peli julkaistaan :lle, Onelle ja PS4:lle.

Kommentoi

Terminator: Resistance -pelin PS5-version julkaisu myöhästyy Kommentit pois päältä artikkelissa Terminator: Resistance -pelin PS5-version julkaisu myöhästyy

Terminator: Resistance

Terminator: Resistance -pelin tulevan PS5-konsoliversion julkaisua on siirretty huhtikuun 30. päivään. Enhanced -version piti alunperin ilmestyä jo maaliskuussa.

Enhanced -versio ottaa tehot ja ominaisuudet irti uudesta Playstation 5 -konsolista. Peli tukee -resoluutiota 60 fps:n ruudunpäivitysnopeudella ja myös uutta DualSense -ohjainta sekä sen ominaisuuksia.

Enhanced tuo peliin myös uuden Infiltrator -pelitilan, jossa pelaajat astuvat T-800 Terminaattorin rooliin ja taistelevat vastarinnan joukkoja vastaan.

Enhanced ilmestyy Playstation 5 -konsolille huhtikuun 30. päivä. Pelin ja Xbox One -versiot tulevat saamaan samaan aikaan myös tasoituspäivityksen. Peli on saatavilla myös :lle. Enhanced -versio ei vielä toistaiseksi ole tulossa Xbox Series X ja S -konsoleille.

Kommentoi

Terminator: Resistance -peli ilmestyy marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Terminator: Resistance -peli ilmestyy marraskuussa

Terminator: Resistance

Uusi Terminator -elokuva saapuu teattereihin marraskuussa, mutta se ei ole ainoa annos tätä tuhon siivittämää saagaa. Nimittäin tulossa on myös Terminator -aiheinen peli Terminator: Resistance.

Pelin tapahtumat sijoittuvat Los Angelesiin 31 vuotta tuomionpäivän jälkeen ja siinä sotilas nimeltään Jacob Rivers taistelee koneita vastaan osana Resistance Pacific Divisionia. Pelin tarina perustuu alkuperäisiin ikonisiin ensimmäiseen ja toiseen Terminator -elokuvaan ja erityisesti niissä nähtävään ”Tulevaisuuden sotaan”.

Peliin lupaillaan myös roolipelielementtejä, kuten erilaisia taitoja. Pelimaailmasta löytää myös romua jota voi käyttää kaupankäyntiin tai rakentamiseen.

Taistelun tiimellyksessä.
Taistelun tiimellyksessä.

Ensimmäisestä persoonasta kuvattu toimintapeli ja sen taustalla on puolalainen pelistudio Teyon sekä brittiläinen julkaisija Reef Entertainment. Samainen kaksikko vastasi myös 2014 ilmestyneestä Rambo -aiheisesta pelistä Rambo: The Video Game.

Terminator: Resistance ilmestyy marraskuun 15. päivä Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle Steamin kautta.

Kommentoi