Terminator Resistancen pelikonevaatimukset julki Kommentit pois päältä artikkelissa Terminator Resistancen pelikonevaatimukset julki

Suosikkifiktioon sijoittuva kolmannen persoonan räiskintä ilmestyy marraskuun 15. päivä, joten nyt on hyvä tietää tietokonevaatimukset, että pelikonetta ehtii hyvin päivittää julkaisupäiväksi.

1080p 60fps medium-asetuksilla suositellaan:

  • Nvidia GTX 1050 tai AMD RX 560

1440p 60fps high- tai -asetuksilla:

  • Nvidia GTX 1070 tai AMD RX 590

Peli pyörii Engine 4:llä ja vaatii 32GB vapaata kiintolevytilaa. Peli tukee ainoastaan DirectX 11.

Pelin minimivaatimukset näyttävät seuraavilta. Mutta sehän on ihan pelikohtaista ovatko minimivaatimusten hipomiset oikeasti pelikelpoiset:

  • 7/8/10 64-bit
  • Core i3 4160 @ 3.6GHz tai AMD 8350 @ 4.0GHz
  • Muistia 8GB
  • Grafiikkakorttina Nvidia GTX 1050 tai AMD RX 560
  • Äänikortiksi DirectX yhteensopiva

Konsolipelaajathan sitten vain asentaa ja käynnistää menemään.

Peli julkaistaan :lle, Xbox Onelle ja PS4:lle.

Kommentoi

Terminator -aiheinen selviytymispeli tulossa – katso ensimmäinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Terminator -aiheinen selviytymispeli tulossa – katso ensimmäinen traileri

Terminator

Julkaisija ja sen milanolainen kehitystiimi ovat julkaisemassa Terminator -aiheista selviytymispeliä. Voit katsoa ensimmäisen trailerin alta.

Toistaiseksi nimetön peli tulee olemaan ensimmäisen persoonan avoimen maailman peli. Peli tapahtumat sijoittuvat Dayn jälkeiseen aikaan ja ennen vuonna 2019 ilmestyneen Terminator: Resistance -pelin tapahtumia.

Pelistä ei vielä sen koommin tiedetä enempää, muuta kuin että se ilmestyy :lle ja joillekkin konsoleille.

Kommentoi

Terminator: Resistance -pelin PS5-version julkaisu myöhästyy Kommentit pois päältä artikkelissa Terminator: Resistance -pelin PS5-version julkaisu myöhästyy

Terminator: Resistance

Terminator: Resistance -pelin tulevan -konsoliversion julkaisua on siirretty huhtikuun 30. päivään. Enhanced -version piti alunperin ilmestyä jo maaliskuussa.

Enhanced -versio ottaa tehot ja ominaisuudet irti uudesta 5 -konsolista. Peli tukee -resoluutiota 60 fps:n ruudunpäivitysnopeudella ja myös uutta DualSense -ohjainta sekä sen ominaisuuksia.

Enhanced tuo peliin myös uuden Infiltrator -pelitilan, jossa pelaajat astuvat T-800 Terminaattorin rooliin ja taistelevat vastarinnan joukkoja vastaan.

Terminator: Resistance Enhanced ilmestyy 5 -konsolille huhtikuun 30. päivä. Pelin Playstation 4 ja Xbox One -versiot tulevat saamaan samaan aikaan myös tasoituspäivityksen. Peli on saatavilla myös PC:lle. Enhanced -versio ei vielä toistaiseksi ole tulossa Xbox Series X ja S -konsoleille.

Kommentoi