Terminator: Survivors vie pelaajat selviytymään tuomiopäivän jälkeiseen maailmaan Kommentit pois päältä artikkelissa Terminator: Survivors vie pelaajat selviytymään tuomiopäivän jälkeiseen maailmaan

Terminator: Survivors

James Cameronin luomat -elokuvat ovat tehneet pysyvän vaikutuksen populaarikulttuuriin. Nyt ikoninen elokuvasarja saa uutta eloa pelattavassa muodossa, kun Terminator: Survivors -toimintaseikkailupeli julkaistaan lokakuussa.

Peli sijoittuu tuomiopäivän jälkeiseen maailmaan, jossa ihmiskunta on Skynet-tekoälyn armoilla. Pelaajan tehtävänä on selviytyä tässä armottomassa ympäristössä ja taistella koneita vastaan.

Terminator: Survivors ei ole pelkkä räiskintäpeli, vaan se yhdistää selviytymispelien elementtejä hiippailuun ja tutkimiseen. Pelaajan on etsittävä resursseja, rakennettava tukikohta ja taisteltava terminaattorien ja muiden vihollisten joukkoja vastaan. Peli tarjoaa avoimen pelimaailman, joka mahdollistaa monipuolisen ja jännittävän pelikokemuksen.

Yksinpelin lisäksi Terminator: Survivorsissa on myös yhteistyöpelitila, jossa pelaajat voivat kokea seikkailun enintään kolmen muun pelaajan kanssa. Yhteistyötilassa pelaajat voivat hyödyntää toistensa vahvuuksia ja suunnitella yhteisiä taktiikoita vihollisten voittamiseksi.

Terminator: Survivors julkaistaan PC:lle 24. lokakuuta 2024 early access -pelivaiheeseen ja myöhemmin se on tulossa myös PlayStation 5 ja Xbox Series X sekä S -konsoleille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Terminator: Survivorsin ensimmäiset yksityiskohdat paljastavat selviytymispelin, joka sijoittuu juuri ”Tuomiopäivän” jälkeisiin tapahtumiin Kommentit pois päältä artikkelissa Terminator: Survivorsin ensimmäiset yksityiskohdat paljastavat selviytymispelin, joka sijoittuu juuri ”Tuomiopäivän” jälkeisiin tapahtumiin

: Survivors on avoimen maailman selviytymispeli, joka sijoittuu tunnetun tieteiselokuvasarjan Terminatorin maailmaan, jonka loivat James Cameron ja Gale Anne Hurd vuonna 1984.

Tässä alkuperäisessä tarinassa, joka tapahtuu ensimmäisten kahden elokuvan jälkeen, otat hallintaasi selviytyjäryhmän Tuomiopäivän jälkeen, joko yksin tai yhteistyötilassa, kohdaten lukuisia tappavia vaaroja tässä postapokalyptisessa maailmassa. Mutta et ole yksin. Skynetin koneet vainoavat sinua armotta ja kilpailevat ihmiskunnan muut osapuolet taistelevat samoista resursseista, joita tarvitset epätoivoisesti.

Haasta koneet ja rakenna vastarinta Terminator: Survivors julkaistaan varhaisen pääsyn kautta PC:lle (Steam) 24. lokakuuta 2024 ja saapuu myöhemmin PlayStation 5:lle ja Xbox Series X|S:lle.

Pelin juuri julkaistun trailerin voit ottaa haltuun alta:

Odotettu avoimen maailman Terminator-selviytymispeli esitellään pian Kommentit pois päältä artikkelissa Odotettu avoimen maailman Terminator-selviytymispeli esitellään pian

Valmistaudu taisteluun koneita vastaan! Peliyhtiö nimittäin tarjoaa lähemmän katsauksen tulevaan avoimen maailman -selviytymispeliin 29. helmikuuta järjestettävässä Nacon Connect -tapahtumassa.

Vuonna 2022 ensimmäisen kerran ilmoitettu nimeämätön Terminator-projekti on Milanin Nacon Studio -kehittämä. Se heittää pelaajansa Skynetin ydiniskun jälkeiseen tuhoisaan postapocalyptiseen maailmaan, mutta ennen kuin John Connor saapuu johtamaan vastarintaa, se on siihen asti sinun kontollasi.

Nacon lupaa alkuperäisen tarinan, joka on saanut inspiraationsa ikonisesta Terminator-elokuvasarjasta. Mielenkiinnolla odottaen!