Terminator tekee tuhojaan uudella Mortal Kombat 11 videolla Kommentit pois päältä artikkelissa Terminator tekee tuhojaan uudella Mortal Kombat 11 videolla

Mortal Kombat 11 Terminator T-800

on saapumassa 11 -peliin lokakuun 8. päivä osana Kombat Pack lisäosaa. Tuhoaja on nyt saanut oman esittelyvideon jolla nähdään ikonisen hahmon liikkeitä ja aseita.

Tuttu T-800 nähdään pelissä myös ilman nahkaa, eli luurankomuodossaan. Valitettavasti hahmon ääninäyttelijänä ei kuitenkaan kuulla itse Isoa-Arskaa.

Kombat Pack sisältää Arskan lisäksi Shang Tsung, Nightwolf, Sindel, Joker sekä Spawn -hahmot. Paketin mukana tulee myös vaihtoehtoisia asuja hahmoille.

11 on parhaillaan saatavilla Nintendo Switch, PlayStation 4 ja One -konsoleille sekä :lle. Peli on saapumassa myös marraskuussa ilmestyvälle Stadia -laitteelle.

Kommentoi

Baldur’s Gate 3 ilmestyy elokuussa 2023 Kommentit pois päältä artikkelissa Baldur’s Gate 3 ilmestyy elokuussa 2023

Baldur's Gate 3

Kehittäjä on paljastanut Game Awards -tapahtuman yhteydessä, että Baldur’s Gate 3 -peli saanee virallisen julkaisunsa elokuussa 2023.

Peli on ollut saatavilla tilassa jo vuodesta 2020 lähtien ja siinä on pelattavissa pelin ensimmäinen Act.

Samalla on julkaistu pelin rajoitettu Collector’s Edition -keräilyversio, joka sisältää mm. tarroja, dioraman, taidekirjan, kankaisen kartan sekä paljon muuta.

Baldur’s Gate 3 on parhaillaan saatavilla Early Access -tilassa PC:lle ja GOG -palveluiden kautta sekä Google Stadia -pelipalvelusta.

Kommentoi

Idris Elba saapuu Cyberpunk 2077 -peliin – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Idris Elba saapuu Cyberpunk 2077 -peliin – katso uusi traileri

Cyberpunk 2077

Red on julkaissut Game Awards -tapahtuman yhteydessä uuden trailerin tulevasta 2077 -pelin Phantom Liberty -lisäosasta.

Trailerilla nähdään uusi lisäys pelin näyttelijäkaartiin ja se on Idris Elba, joka tunnetaan mm. Luther sarjasta ja Fast and Furious sekä The elokuvista.

Elba nähdään Solomon Reedin roolissa, joka on ainoa henkilö johon pelaajat voivat luottaa mahdottomalta tuntuvan vakoojatehtävän yhteydessä.

Phantom Liberty -lisäosa ilmestyy ensi vuoden puolella 2077 -peliin. Peli on saatavilla :lle sekä PlayStation ja Xbox -konsoleille

Kommentoi