The Batmanin jatko-osa lykkääntyy vuodella Kommentit pois päältä artikkelissa The Batmanin jatko-osa lykkääntyy vuodella

The Batman

The Batmanin jatko-osan julkaisua on siirretty lokakuuhun 2026. Elokuvan faneilta vaaditaan täten hieman enemmän kärsivällisyyttä jatko-osan odottelussa. ilmoitti, että – Part II on siirretty kokonaisella vuodella, ja se saapuu teattereihin nyt 2. lokakuuta 2026.

The Batman – Part II, jonka pääosassa hääräilee jatkossakin Robert Pattinson, oli alun perin määrä julkaista lokakuussa 2025. Viivästyksen myötä ensimmäisestä elokuvasta on kulunut lähes viisi vuotta.

Gunnin DCU:ssa tullaan näkemään oma Batman-elokuva, The Brave and the Bold, jonka odotetaan saapuvan vuonna 2026 tai 2027. Sillä välin DC-fanit voivat odottaa innolla James Gunnin Superman-elokuvaa, joka on nyt nimeltään Superman: Legacy, ja joka on edelleen suunniteltu heinäkuulle 2025.

Frankensteinin morsian herää jälleen – odotettu The Bride! sai julkaisupäivän Kommentit pois päältä artikkelissa Frankensteinin morsian herää jälleen – odotettu The Bride! sai julkaisupäivän

Maggie Gyllenhaalin tulkinta klassisesta hirviötarinasta sai julkaisupäivän. Elokuva on nimeltään ja se saapuu teattereihin 3. lokakuuta 2025, juuri sopivasti Halloweenin aikaan.

Gyllenhaal toimii tällä kertaa kolminkertaisessa roolissa ohjaten, kirjoittaen ja tuottaen elokuvan. Tähtien täyttämään näyttelijäkaartiin kuuluvat Christian Bale, Jessie Buckley ja Peter Sarsgaard. Myös Hollywoodin veteraanit Annette Bening ja Penelope Cruz nähdään valkokankaalla.

Juoniyksityiskohdat ovat vähäisiä, mutta tiedämme tarinan seuraavan yksinäistä Frankensteinia, joka etsii kumppania 1930-luvun Chicagossa. Hän liittoutuu lääkärin kanssa herättääkseen nuoren naisen henkiin, mutta tuloksena oleva morsian on jotain odottamatonta.

Tämä ei ole Gyllenhaalin ensimmäinen kerta kameran takana. Hänen vuoden 2021 elokuvansa The Lost Daughter sai kriitikoiden kiitosta ja hänen kokemuksensa sekä kameran edessä että takana lupaa tuoreen tulkinnan Frankensteinin morsiamen tarinasta.

ilmoitti myös muita julkaisupäivän muutoksia tänään, mukaan lukien uuden päivämäärän nimettömälle Paul Thomas Anderson -elokuvalle ja viivästyksen elokuvalle Alto Knights. Kuitenkin suurin muutos oli – Part II:n siirtyminen lokakuulle 2026.

Lähde: IGN

Uusi Mortal Kombat -elokuva on nyt kuvattu Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Mortal Kombat -elokuva on nyt kuvattu

Mortal Kombat

on julkaisemassa uutta -elokuvaa, joka on jatkoa vuoden 2021 HBO Maxille julkaistulle rebootille. Mortal Kombat 2:n tuottaja Todd Garner vahvistaa, että jatko-osan kuvaukset ovat nyt purkissa.

Näyttää siltä, että jatko-osaan on selvästi sujunut nopeasti ja tuotteliaasti. Kuvausten pääosin aloittua marraskuussa 2023, elokuva on edennyt ripeästi, ottaen huomioon Hollywoodin laajat viivästykset suoranaisina seurauksina WGA:n ja SAG-AFTRA:n lakkojen aikana. Ohjaaja Simon McQuoid palasi ohjaamaan jatko-osaa yhdessä Moon Knight -käsikirjoittajan Jeremy Slaterin kanssa. Alkuperäinen elokuva osoittautui jonkinlaiseksi pettymykseksi, mutta The Boys -sarjan tähti Karl Urbanin liittyminen mukaan legendaarisen Johnny Cagen roolissa on antanut faneille enemmän toivoa siitä, että tällä kertaa asiat voisivat olla paremmin.

Hiroyuki Sanada palaa jatko-osassa Scorpionin rooliin, vaikka hän aluksi epäröi vahvistaa osallistumistaan. Kuitenkin viime kuussa julkaistu vilauksen antoi viitteitä siitä, että legendaarinen japanilainen tähti todellakin näyttelee jälleen roolinsa. Mukana ovat myös Shao Khan (Martyn Ford), prinsessa Kitana (Adeline Rudolph) ja fanien suureksi iloksi Quan Chi (Damon Herriman). Lisääntyneet rakastettujen hahmojen määrä vihjaa siitä, että elokuvan tiimi pyrkii tarjoamaan katsojille enemmän siitä, mitä nämä haluaisivat nähdä tällä kertaa.

Edellinen Mortal Kombat elokuva ilmestyi elokuvateattereihin ja HBO Maxiin 16. huhtikuuta 2021.