The Boys-sarjaan perustuva Gen V sai ensimmäisen trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa The Boys-sarjaan perustuva Gen V sai ensimmäisen trailerin

Gen V

on julkaissut ensimmäisen teaser-trailerin odotetusta Original -sarjasta . Sarja alkaa kolmen jakson voimin perjantaina 29. syyskuuta. Tämän jälkeen uusia jaksoja ilmestyy yksi kappale viikossa. Kausi huipentuun eeppiseen finaalijaksoon perjantaina 3. marraskuuta.

Virallinen teaser-traileri tarjoaa faneille mahdollisuuden kurkistaa Pohjois-Amerikan ainoan supersankareille tarkoitetun Godolkin yliopiston maailmaan. Gen V kertoo ensimmäisen supersankarisukupolven opinahjosta, jossa he koulitaan tiedolla V-yhdisteestä ja opetetaan, että heidän voimansa ovat peräisin ruiskusta, ei suoraan Jumalalta.

Nuorten sankarien fyysiset ja moraaliset rajat laitetaan koetukselle, kun he kilpailevat parhaista paikoista oppilaitoksen hierarkiassa. Opiskelijat oppivat pian, että kunnianhimo tuo mukanaan myös uhrauksia – eikä moraalisen oikean ja väärän välinen ero olekaan niin selvä kuin voisi kuvitella. Kun oppilaitoksen synkät salaisuudet paljastuvat, on opiskelijoiden itse päätettävä millaisia sankareita he haluavat olla.

Sarjan pääosissa nähdään näyttelijät Jaz Sinclair, Chance Perdomo, Lizze Broadway, Shelley Conn, Maddie Phillips, London Thor, Derek Luh ja Asa Germann. Patrick Schwarzenegger, Sean Patrick Thomas ja Marco Pigossi. Gen V:ssä vierailevat myös näyttelijät Clancy Brown, Jason Ritter sekä Jessie T. Usher, Colby Minifie sekä P.J. Byrne, joka palaa roolinsa -sarjasta.

Michele Fazekas ja Tara Butters toimivat sarjan showrunnereina sekä vastaavina tuottajina. Sarjan vastaavia tuottajia ovat Eric Kripke, Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver, Neal H. Moritz, Ori Marmur, Pavun Shetty, Ken Levin, Jason Netter, Garth Ennis, Darick Robertson, Craig Rosenberg, Nelson Cragg, Zak Schwartz, Erica Rosbe ja Michaela Starr.

Heidän rinnallaan sarjan tuottajina toimivat Brant Engelstein, Sarah Carbeiner, Lisa Kussner, Gabriel Garcia, Aisha Porter-Christine, Judalina Neira ja Loreli Alanís. Gen V:n ovat tuottaneet Sony Pictures Television Studios ja Amazon Studios yhdessä Kripke Enterprisesin, Point Gray Picturesin ja Original Filmin kanssa.

Gen V -sarja saa ensi-iltansa kolmen jakson voimin perjantaina 29. syyskuuta yksinoikeudella Prime Video -palvelussa.

Fallout-sarjan piiloitettu puhelinnumero sai fanit pähkäilemään – ”easter egg” vai vihjailua tulevasta? Kommentit pois päältä artikkelissa Fallout-sarjan piiloitettu puhelinnumero sai fanit pähkäilemään – ”easter egg” vai vihjailua tulevasta?

Fallout Prime Video

Prime Videon -sarja sai fanit innostumaan piilotetun puhelinnumeron ansiosta.

Tarkkasilmäiset katsojat bongasivat Vault-Tecin puhelinnumeron mainoksesta jaksossa 6. Numeroon (213-258-2858) soittaminen tarjoaa karmean yllätyksen: huutoja ja puhelun katkeamisen. Numeroon tekstiviestin lähettäminen tuottaa kuitenkin erilaisen vastauksen, jotka voit tarkistaa alla olevista Twiiteistä:

Mikäli upotus ei näy, ota homma haltuun tämän linkin takaa.

Jotkut uskovat 33 viikon aikataulun viittaavan Vault 33:een, Fallout-universumin tiettyyn holviin. Toiset spekuloivat sen vihjaavan Fallout-franchisen uutisista – joko peleistä tai TV-sarjasta – marraskuussa (33 viikkoa huhtikuun jälkeen).

Onko kyseessä vain hauska ”easter egg” vai vihje tulevasta, jää nähtäväksi.

Fallout saapui suoratoistona saataville huhtikuun 11. päivä yksinomaan Prime Videolla yli 240 maassa ja alueella maailmanlaajuisesti.

Fallout -sarja sai uuden trailerin – ensi-ilta aikaistui Kommentit pois päältä artikkelissa Fallout -sarja sai uuden trailerin – ensi-ilta aikaistui

Fallout Prime Video

Prime Video on avannut aarrearkunsa ja julkaissut virallisen trailerin tulevalle post-apokalyptiselle sarjalle . Lisäksi trailerissa paljastetaan, että sarjan kaikki kahdeksan jaksoa saavat ensi-iltansa 11. huhtikuuta, päivän aiemmin kuin aiemmin ilmoitettu. Sarja perustuu äärimmäisen suosittuun retrofuturistiseen videopelisarjaan.

Elokuvamainen traileri säilyttää pelin maailman ja tunnusomaisen synkän huumorin. Siinä nähdään paikallinen asukas Lucy (Ella Purnell) kamppailemassa sopeutuakseen säteilyn saastuttamaan autiomaahan, joka on tullut kieroutuneeksi ja vaaralliseksi. Traileri tarjoaa myös ensimmäisen vilauksen Moldaverista (Sarita Choudhury) ja Ma Junesta (Dale Dickey).

Sarja on Kilter Filmsin käsialaa, ja sen vastaavina tuottajina toimivat Jonathan Nolan ja Lisa Joy. Nolan on myös ohjannut sarjan kolme ensimmäistä jaksoa. Geneve Robertson-Dworet ja Graham Wagner toimivat niin ikään sarjan vastaavina tuottajina, käsikirjoittajina sekä showrunnereina. Sarjan pääosissa nähdään Ella Purnell (Yellowjackets), Walton Goggins (The Hateful Eight) ja Aaron Moten (Emancipation). Kilter Filmsin Athena Wickham toimii tuotannon johdossa yhdessä Todd Howardin (Bethesda Game Studios) ja James Altmanin (Bethesda Softworksin) kanssa.

MGM Studios ja ovat tuottaneet sarjan yhteistyössä Bethesda Game Studiosin ja Bethesda Softworksin kanssa. Sarjassa nähdään myös näyttelijät Moisés Arias (The King of Staten Island), Kyle MacLachlan (Twin Peaks), Sarita Choudhury (Homeland), Michael Emerson (Person of Interest), Leslie Uggams (Deadpool), Frances Turner (), Dave Register (Heightened), Zach Cherry (Severance), Johnny Pemberton (Ant-Man), Rodrigo Luzzi (Dead Ringers), Annabel O'Hagan (Law & Order: SVU) ja Xelia Mendes-Jones ().

Fallout saapuu suoratoistona saataville huhtikuun 11. päivä yksinomaan Prime Videolla yli 240 maassa ja alueella maailmanlaajuisesti.