The Callisto Protocol -kauhupelin pelialue esillä uudella trailerilla Kommentit pois päältä artikkelissa The Callisto Protocol -kauhupelin pelialue esillä uudella trailerilla

The Callisto Protocol

Striking Distance -pelifirman uudesta The Callisto Protocol -kauhuselviytymispelistä on saatu uusi traileri, joka avaa pelin tapahtumapaikkaa Black Iron -vankilaa. Voit katsoa trailer alta.

Peli sijoittuu 300 vuotta tulevaisuuteen ja siinä pelaajat omaksuvat Jacob Leen roolin. Lee on joutunut Jupiterin kuu Callistolla sijaitsevaan korkeimman turvaluokan vankilaan, jossa alkaa tapahtua kummia.

Pelaajien täytyy selviytyä vankilasta ja taistella nopeasti kehittyviä vastustajia vastaan. Matkalla kerätään aseita, varusteita ja uusia kykyjä.

The Callisto Protocol ilmestyy 2. joulukuuta PlayStation 5:lle, PlayStation 4:lle, Onelle, Xbox Seriesille ja :lle Steamin kautta.

Kommentoi

Dead Space PS1-demake näyttää upealta – tekijä lupaa pelin julkaisun olevan lähellä Kommentit pois päältä artikkelissa Dead Space PS1-demake näyttää upealta – tekijä lupaa pelin julkaisun olevan lähellä

Aiemmin tänä vuonna Motive Studio julkaisi mellevän remaken vuoden 2008 scifi-klassikosta Dead Space, joka antoi pelaajalle mahdollisuuden kokea kyseinen klassikko uuden sukupolven konsoleilla päivitetyillä, tämän päivän graafisella suoritustasolla.

Retropelaajille on nyt kuitenkin luvassa myös oma osansa. Pelikehittäjä Fraser Brumley on kääntänyt faniteoksellaan kelkkansa vuosikymmenien verran taaksepäin. Nyt jätetään nimittäin turhat hifistelyt ja näyttävyydet ja palataan takaisin 1-aikakaudelle. Ahkerasti työn alla ollut -demaken tulokset näyttävät alla olevan videon perustella fantastiselta. Toivottavasti projekti pääsee julkaisuun asti.

Kommentoi

Xbox on julkistanut osan maaliskuun Game Pass-lisäyksistä Kommentit pois päältä artikkelissa Xbox on julkistanut osan maaliskuun Game Pass-lisäyksistä

Xbox Game Pass maaliskuu

Xbox on julkaissut maaliskuussa Game Passiin tulevien pelien ensimmäisen aallon. Lista sisältää taistelupelin raskaansarjalaisen, klassisen strategian roolipelin, jonka on saanut vaikutteita visuaaliseen suunnitteluunsa Studio Ghibliltä.

Alta voit tarkistaa kyseisen listauksen trailereiden kera:

Strive

Uusin osa pitkään jatkuneesta Arc System Worksin -taistelupelisarjasta, on saatavilla tästä päivästä lähtien Xbox-konsoleille, PC:lle ja pilviyhteensopiville laitteille. Tämä sisältää runsaasti heavy metal -tappelijoita ja upeita Unreal Engine -tehosteita, ja se on myös yksi sarjan lähestyttävämmistä peleistä ja näyttää upealta taisteluissa.

Dead Space 2 & 3

Maaliskuun 9. päivänä Dead Space -fanit voivat sukeltaa takaisin EA:n selviytymiskauhusarjaan, kun Dead Space 2 ja 3 ovat pelattavissa Xbox-pilvipelaamisen kautta EA Playn kautta 9. maaliskuuta. Dead Space -uusintaversion julkaisu tänä vuonna on jälleen herättänyt kiinnostuksen kauhusarjaan, joten jos haluat tutkia avaruusasemia ja muukalaisplaneettoja, jotka ovat nekromorfien saastuttamia, voit tehdä sen helposti vaikka liikkeellä ollessasi.

Valheim

Valheim, brutaali tutkimus- ja selviytymispeli, joka sijoittuu norjalaisesta mytologiasta inspiraationsa saaneeseen maailmaan, on saatavilla Game Preview -tilassa |S:ssä ja Xbox Onessa 14. maaliskuuta alkaen.

Civilization VI

Historiallinen strategiapeli Civilization VI on saatavilla 16. maaliskuuta alkaen, konsolille, PC:lle ja pilvelle.

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom

Lopuksi roolipelifanit voivat kokea Ni no Kuni II: Revenant Kingdom -pelin konsolilla ja PC:llä 21. maaliskuuta alkaen. Tämä versio rakastetusta fantasiapelistä on Prince’s Edition, joka sisältää kaikki lisäosat, jotka on julkaistu Ni no Kuni II:n alkuperäisen, vuonna 2018 tapahtuneen, julkaisun jälkeen.

Game Pass -tilaajat voivat tällä viikolla odottaa myös muutamia päivityksiä palvelun kautta saatavilla oleviin nimikkeisiin. No Man’s Sky -pelin Fractal-päivitys, :n Mutant Invasion ja Halo Infiniten kausi 3: Echoes ovat kaikki nyt saatavilla. Kuten tavallista, Game Passista lähtee muutamia pelejä jotta saadaan tilaa uusille tulokkaille, ja voit sanoa hyvästit Marvelin Guardians of the Galaxylle, Paradise Zerolle ja lisää 15. maaliskuuta.

Kommentoi