The Callisto Protocol -kauhupelin pelialue esillä uudella trailerilla Kommentit pois päältä artikkelissa The Callisto Protocol -kauhupelin pelialue esillä uudella trailerilla

The Callisto Protocol

-pelifirman uudesta -kauhuselviytymispelistä on saatu uusi traileri, joka avaa pelin tapahtumapaikkaa Black Iron -vankilaa. Voit katsoa trailer alta.

Peli sijoittuu 300 vuotta tulevaisuuteen ja siinä pelaajat omaksuvat Jacob Leen roolin. Lee on joutunut Jupiterin kuu Callistolla sijaitsevaan korkeimman turvaluokan vankilaan, jossa alkaa tapahtua kummia.

Pelaajien täytyy selviytyä vankilasta ja taistella nopeasti kehittyviä vastustajia vastaan. Matkalla kerätään aseita, varusteita ja uusia kykyjä.

The Callisto Protocol ilmestyy 2. joulukuuta PlayStation 5:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Xbox Seriesille ja PC:lle Steamin kautta.

Sega julkisti suunnitelmiaan – aikoo herättää henkiin viisi klassikkopelisarjaansa Kommentit pois päältä artikkelissa Sega julkisti suunnitelmiaan – aikoo herättää henkiin viisi klassikkopelisarjaansa

Sega Mega Drive Mini 2

yllätti pelimaailman ilmoittamalla -tapahtumassa, että aikoo herättää henkiin viisi klassikkopelisarjaansa: , , , ja Streets of Ragen.

Pelin virallinen traileri paljastaa, että Segalla on suunnitelmissa vieläkin enemmän herättämisiä. Tiedotteen mukaan yhtiöllä on meneillään useita eri genrejä edustavia kehityshankkeita, jotka julkaistaan lähivuosina.

Segan apulaistoimitusjohtaja ja Sega of American toimitusjohtaja Shuji Utsumi kommentoi ilmoitusta seuraavasti:

”Kaivamme perintöämme ja suunnittelemme uudelleen useita franchises-sarjan pelejä tuodaksemme nämä pelit yhä useammille ihmisille ympäri maailmaa. Tämä ilmoitus on vasta alkua. Ennen kaikkea tavoitteemme on luoda hyviä pelejä, joissa on ikimuistoisia hahmoja ja maailmoja. Toivomme, että kaiken ikäiset fanit odottavat tulevaisuuttamme innolla, kun julkaisemme nämä projektit lähivuosina.”

Sega lupaa kertoa lähitulevaisuudessa lisää jo julkistetuista peleistä, mukaan lukien viralliset pelinimet, julkaisupäivät ja alustat. Lisäksi raportit viittaavat siihen, että Virtua Fighter, suosittu taistelupelisarja, saattaa olla mukana uudelleensyntymissarjassa.

Segan sitoutuminen nostalgisten suosikkien palauttamiseen on valmis tekemään pelimaailmasta jännittävän muutoksen. Fanit voivat odottaa innolla uusien pelien paljastumista ja rakastetun franchises-sarjan herätystä, kun Sega lähtee perintöään uudelleen luomaan.

Dead Space PS1-demake on nyt ladattavissa PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Dead Space PS1-demake on nyt ladattavissa PC:lle

Dead Space Demake

Aiemmin tänä vuonna paljastettu 1 demake vuoden 2008 scifi-klassikosta on vihdoin julkaistu ja on ladattavissa Itch.io -palvelusta.

Teoksen taustalla on pelikehittäjä Fraser Brumley, joka on työstänyt pelistä version, miltä se näyttäisi alkuperäisellä PlayStation -konsolilla vuonna 1998. Tekele on toteutettu Unreal -pelimoottorin avulla.

Alkuperäisestä pelistä tutut minimalistinen käyttöliittymä, jossa esimerkiksi jäljellä oleva energia näkyy ainoastaan pelihahmon puvun selkäosassa. Mukana on myös tietenkin vihollisten irtoilevat raajat sekä vihollisia hidastava staasi-ominaisuus.

Voit ladata Dead Space Demake -pelin ilmaiseksi täältä.