The Crew 2 -ajopeli laajentuu ilmaispelattavalle Yhdysvaltain länsirannikolle Kommentit pois päältä artikkelissa The Crew 2 -ajopeli laajentuu ilmaispelattavalle Yhdysvaltain länsirannikolle

The Crew 2

US Speed Tour West -pelilaajennus jatkaa edellisosan itärannikon ajokokemuksesta ja vie pelaajan kisailemaan maan länsirannikolle. Kuvitteellisen Motorflix-televisiosarjan kolmannen kauden toinen jakso haastaa pelaajan uusilla kulkuneuvoilla länsirannikon ikonisilla tapahtumapaikoilla. Luvassa on jokaviikkoisia tapahtumia, kuten ajokisoja kaupungista toiseen ja tiukan aikarajan puitteissa ajettavia erikoiskokeita.

Lisäosa esittelee myös Yasiddesignin suunnitteleman erikoisen ajoneuvon, joka on kuin yhdistelmä Alpha Grand Prix -autoa ja traktoria. Lisäksi uusi Motorflix-kausi sisältää uuden Motorpass-palkintokaistan sekä ilmaismuodossa että platinaversiona. Kumpikin kaista sisältää ainutlaatuisia palkintoja saavutusten perusteella. Näihin lukeutuvat muun muassa Yasiddesign x American Petrol-, Mazda MX-5 Miata NA Spearhog- ja Lancia Delta S4 Hoodlum Racing Crew -autot.

Motorpass-palkintojen ohella tuo mukanaan kuukausittaiset ilmaiseksi annettavat kulkuneuvot. Näitä ovat 8. syyskuuta julkaistava Chevrolet Corvette C3 Touring Car -kisa-auto ja 22. syyskuuta jakoon tuleva XtremAir XA42 -lentokone. Pelijakson aikana saataville tulee myös erilaisia koriste-esineitä ja viritysosia, kuten uusia kattoja, renkaita, ikkunakoristeita ja pelihahmon asuja. Myös erilaisia auton koristevaloja ja erikoissavuja on luvassa päivityksen myötä.

on julkaistu sekä 5, PlayStation 4, X ja S sekä One -pelikonsoleille että PC:lle. Lisäksi peli on saatavilla Stadia- ja Ubisoft+-pelipalveluissa.

Kommentoi

Taistelupelejä tarjolla pikkurahalla Humble Bundlessa Kommentit pois päältä artikkelissa Taistelupelejä tarjolla pikkurahalla Humble Bundlessa

Soul Calibur VI

Humble Bundle tarjoilee tällä kertaa edullista Fighting Juggernauts -pelipakettia, joka sisältää mm. VI, Legendary Edition, Power Rangers: Battle for the sekä Killer Instinct -pelit.

  • Mikäli maksat ainoastaan euron saat One Finger Death Punch 2 -pelin.
  • Jos maksat vähintään 10,17 euroa saat aiemman lisäksi myös ja Slap City -pelit.
  • Mikäli pulitat vähintään 10,36 euroa saat kaikkien edeltämainittujen lisäksi myös VI, Legendary Edition, Power Rangers: Battle for the sekä Killer Instinct -pelit ja alennuskuponkeja SoulCalibur VI -pelin kausiin.

Paketti on ostettavissa aina marraskuun 3. päivään asti. Pelit ovat koodeja :lle. Osa tuotoista lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Kommentoi

Starfield -pelissä tulee olemaan tuplasti enemmän vuoropuhelua kuin Skyrimissä Kommentit pois päältä artikkelissa Starfield -pelissä tulee olemaan tuplasti enemmän vuoropuhelua kuin Skyrimissä

Starfield

Bethesdan kovasti odotetusta Starfield -avaruusroolipelistä on saatu uusi traileri, joka avaa pelin asutettuja tähtijärjestelmiä, sekä niiden eri ryhmittymiä.

Asutettua aluetta pelistä löytyy oman galaksimme ympäriltä noin 50 valovuoden päähän ja sitä hallitsee pääosin kaksi suurta toisiaan vastaan sotivaa ryhmittymää United Colonies sekä Freestar Collective.

Pelistä löytyy myös avaruuden merirosvot Crimson Fleet, väkivaltaiset Spacerit sekä uskonnollisesti fanaattiset House of Va’Ruun. Pelaajat puolestaan kuuluvat tutkimusryhmä Constellationiin.

Aiemmin pelistä on vuotanut mm. videopätkiä sekä kuvituskuvia. Kerroimme myös aiemmin pelin vuoropuheluista, joita tulee olemaan tuplasti esimerkiksi Skyrim -peliin verrattuna.

Starfield ilmestyy yksinoikeudella Xbox Series X ja S -konsoleille sekä :lle marraskuun 11. päivä 2022.

Kommentoi