The Crew 2 -ajopeli laajentuu uusin tehtävin ja tarjoaa ilmaispelattavaa Kommentit pois päältä artikkelissa The Crew 2 -ajopeli laajentuu uusin tehtävin ja tarjoaa ilmaispelattavaa

The Crew 2

The Contractor -episodi aloittaa neljännen pelikauden tuomalla uudenlaisia toimintoja avoimeen pelimaailmaan. Ensimmäisenä suunnataan Las Vegasin, New Yorkin, Miamin, Detroitin ja Los Angelesin kaltaisiin suurkaupunkeihin, joissa suoritetaan erilaisia palvelutehtäviä kolmelle eri yhtiölle. Marco’s Cabs, Diamond Limousine ja Rocket Co. työllistävät pelaajaa erilaisin urbaanein palvelutehtävin, mikä tarkoittaa vauhtia, tyyliä ja suurkaupunkien loistoa kiehtovana yhdistelmänä. Tämän myötä tulee lunastettavaksi katuajoluokkaan kuuluva Ford Crown Victoria Marco’s Cab -pirssi vaatimattomaan yhden CC:n hintaan.

Samalla The Contractor -episodi tuo mukanaan monikerroksisen Motorpass-palkkiojärjestelmän uuden version, joka sisältää palkintoja sekä ilmais- että premium-luokassa. Siihen sisältyviä autoja ovat muun muassa Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Ed., Chrysler 300 SRT8 Limousine, Cadillac Coupe Deville Marco’s Cab ja Chevrolet 3100 The Rocket Co.

Motorpassin lisäksi lisäosa tuo mukanaan kuukausittaiset ajoneuvolisäykset, joita ovat katuajokisojen Ford Crown Victoria), Ford Crown Victoria Limousine ja Chevrolet 3100. Lisäksi episodi tuo mukanaan uusia kosmeettisia lisäyksiä, kuten koriste-esineitä, kattovaihtoehtoja, pelihahmon vaatteita, renkaita, värisavuja ja paljon muuta.

Ilmaiseksi The Contractor -episodi on pelattavissa 18.-21. marraskuuta välisen ajan.

on julkaistu sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -pelikonsoleille, että PC:lle. Lisäksi peli on saatavilla Google ja Ubisoft+ -pelipalveluissa.

Kommentoi

Rainbow Six Siege -toimintapelin uusi pelikausi alkaa ilmaisviikonlopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege -toimintapelin uusi pelikausi alkaa ilmaisviikonlopulla

Rainbow Six Siege

Rainbow Six Siege -toimintapeli on nyt saatavana ilmaiseksi 6. joulukuuta asti sekä PC:llä ja konsoleilla. Lisätietoja ilmaisviikonlopusta löytyy täältä.

High Calibre -pelikausi laajentaa operaattorivalikoimaa irlantilaisella Thorn-puolustajalla. Samalla pelilaajennus esittelee uudistetun Outback-taistelukartan. Kuudennen pelivuoden neljäs kausi tuo myös mukanaan muutoksia pelin käyttöliittymään sekä muita pienempiä uudistuksia.

Thorn on puolustava sotilas, jonka erikoisvälineenä ovat heitettävät Razorbloom Shell -ajastinräjähteet. Mikäli räjähdealueelta ei pääse ajoissa karkuun sytyttimen käynnistyttyä, Razorbloom Shell tekee lähialueella oleville operaattoreille massiivista vahinkoa. Viisaasti sijoitettuna nämä räjähteet ovat äärimmäisen tehokkaita puolustuslaitteita, varsinkin muiden operaattorien omien hidasteiden ja esteiden kanssa yhdessä käytettynä.

Keskinopealla vauhdilla liikkuva ja keskiraskaalla panssarilla suojattu Thorn voi valita aseikseen joko M870-taisteluhaulikon tai täysin uudenlaisen UZK50Gi-konepistoolin. Pienestä koostaan huolimatta tämä isokaliiberinen ase on tehokas ja kykenee jopa lattioiden ja seinien tuhoamiseen. Käsiasevaihtoehtoina Thornilla on joko 1911 TACOPS- tai C75-AUTO -pistooli.

Uuden operaattorin lisäksi uusi pelikausi tarjoaa pelaajille uusitun Outbreak-kentän. Sekä alueen päärakennus että sen ulkoiset alueet ovat kokeneet melkoisia kohennuksia, mikä tekee kentän taisteluista entistä dynaamisempia ja liikkumisesta sujuvampaa. Tiellä olevaa romua on vähennetty ja hyökkääjien reittimahdollisuuksia on lisätty, mikä tekee kentän taisteluista entistäkin tiiviimpiä ja jännittävämpiä. Myös yleinen sisustus on muuttunut aiemmasta.

on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle. Se on saatavilla myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa.

Kommentoi

Koneoppimispeli while True: learn() ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Koneoppimispeli while True: learn() ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta

while True: learn()

Store jakaa tällä viikolla myös toista peliä. Kyseessä on pulmanratkontaa ja simulaatiota yhdistelevä while True: learn().

Pelissä päästään tutustumaan koneoppimisen, neuroverkkojen, massadatan sekä tekoälyn maailmaan. Mutta kaiken tämän takana on se, että haluat tuntea kissasi paremmin.

Pelissä olet koodaaja, jonka kissa on koodivelho, mutta ei ymmärrä ihmisten kieltä. Sinun tehtäväsi on käyttää koneoppimista ja visuaalista ohjelmointia auttaaksesi ymmärtämään kissaasi paremmin.

Peli soveltuu niille jotka haluavat oppia ymmärtämään koneoppimista ja siihen liittyviä komponentteja.

Voit ladata while True: learn() -pelin ilmaiseksi :lle Storesta aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi