The Crew 2 -ajopelin uudella kisakaudella syöksytään vauhdikkaisiin katukisoihin kaupungista toiseen Kommentit pois päältä artikkelissa The Crew 2 -ajopelin uudella kisakaudella syöksytään vauhdikkaisiin katukisoihin kaupungista toiseen

The Crew 2

palaa The Crew 2 -ajopelin kahdeksannen kauden ensimmäisessä osassa suositulle USST Cities -katukilpailukiertueelle. Voit katsoa uuden kauden trailerin alta.

Vauhdikkaan ajopelin kahdeksannen kauden ensimmäinen osa on USST Cities, joka vie pelaajansa tutun lyhenteen mukaisesti US Speed Tour -kisoihin. Tänään julkaisunsa saava pelivaihe vie virtuaalikuljettajansa kolmannen pelikauden tunnelmiin, jolloin tämä kutkuttava pelitapahtuma esiteltiin ensimmäisen kerran. Nyt US Speed Tour palaa takaisin kuljettajien iloksi ja vie heidät Yhdysvaltojen suurimpiin kaupunkeihin ottamaan muista mittaa.

Koska kilpailun ytimessä ovat kapeat ja mutkikkaat kisaradat keskellä kaupunkia, ajovirheisiin ei ole juurikaan varaa. Törmäykset ja ympäripyörähdykset voivat olla kohtalokkaita, sillä vauhti on päätähuimaavan ja kuljettajat taidokkaita.

Pelissä nähtävän Motorflix-tiimin tekijät ovat ahkeroineet ja pakertaneet kasaan ratoja Los Angelesin länsirannikolta New Yorkin itärannikolle saakka. Uusien ratojen lisäksi luvassa on viikoittaisia ajohaasteita eri kaupungeissa, joten ajettavaa riittää. Peräti kahdeksan pelitapahtumaa haastavat ajotaidot äärimmilleen jopa 90 asteen kulmillaan ja kaupunkiympäristön rajoitetulla näkyvyydellä. Nopeuskisojen ohella mukana on myös ainutlaatuisia kestävyysajoja, joilla toden teolla testataan ajajan kisakunto.

Tuttuun tapaan uusi pelikausi tuo mukanaan valikoiman uusia ajoneuvoja. Uusia vauhdikkaita ajokkeja ovat esimerkiksi Saleen S1 GT4 (2020), Spyker C8 LaViolette GT2-R (2008 ja KTM X-Bow GT2 (2020). Nämä kaikki ovat heti ostettavissa käyttöön pelin sisäisellä pelivaluutalla.

Lisäksi pelikausi tuo saataville aiemmista Motorpass-saavutuksista tutut ajoneuvot huhtikuun aikana. Näitä ovat muun muassa Bentley Mulliner Bacalar (2020), Jaguar F-Type SVR Coupe (2017), Jaguar E-Type Series 1 Coupé (1961) ja KTM 450 EXC – Nighthawk Edition (2015).

Uusia keräilykohteita kauden omien Motorpass-saavutusten myötä ovat upeat autot, kuten Pagani Zonda F Primary Edition (2005), Chevrolet Ccorvette C8.R (2002), Mini Cooper S Checkered Edition (2010) ja Audi RS 5 Coupé USST Official Edition (2018)! Lisäksi Motorpass sisältää erilaisia koriste- ja keräilyesineitä sekä kuljettajalle että ajoneuvoille.

Pelikausipäivitys huipentuu viikoittaisiin LIVE Summit -pelitapahtumiin, jotka jatkuvat läpi pelikauden. Mikäli huippuautot, kuten Bugatti Magma Edition (2019) ja Ferrari 2 TDF (2016) menivät aiemmin ohi, nyt on uusi mahdollisuus yrittää kerätä näitä autoja varastoonsa.

on saatavilla 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle. Lisäksi peli löytyy Ubisoft+ -pelipalveluista.

Kommentoi

Blood Bowl 3 -fantasiapalloilu päivittyi – ilmainen kausipassi tarjolla Kommentit pois päältä artikkelissa Blood Bowl 3 -fantasiapalloilu päivittyi – ilmainen kausipassi tarjolla

Finlandin jakelema ja NACONin julkaisema fantasiaurheilupeli päivittyi muun muassa peliyhteisöltä saadun palautteen perusteella.

Helmikuussa julkaistu Bowl 3 ja sitä kehittänyt Cyanide-pelistudio eivät ole jääneet lepäämään laakereillaan, vaan peliä on ahkerasti sekä korjattu että päivitetty heti julkaisun myötä. Pelintekijät ovatkin seuranneet tarkasti peliyhteisöltä saatua palautetta ja reagoineet pelin teknisiin ongelmiin sekä huoliin pelin mikromaksujärjestelmästä. Peliin työstetään tällä hetkellä iso määrä erilaisia päivitystoimenpiteitä, joilla pelistä tehdään aiempaa nautittavampi ja parempi kokemus.

Bowl 3 -fantasiapalloilu on suunniteltu alusta alkaen pitkäkestoiseksi ja alati kehittyväksi urheilupeliksi, johon tuodaan tasaisin väliajoin uusia ominaisuuksia ja erilaisia sisältöpäivityksiä jatkokehityksen myötä. Pelintekijät tiedostavat, että pelin rungon ja keskeisten ominaisuuksien täytyy olla kunnossa, jotta pelaajat voivat nauttia vauhdikkaasta ja tapahtumarikkaasta pelistä heti alusta alkaen.

Tänään julkaistu pelipäivitys korjaa yhden yleisimmistä mikromaksukysymyksistä. Nyt pelissä ostetut tai ansaitut common-, rare- tai epic-tason varusteet ovat käytössä rajoittamattomasti eri joukkueissa saman pelipaikan pelaajilla. Tämän myötä erillisiä kypäriä tai olkasuojauksia ei tarvitse ostaa erikseen saman pelipaikan muille pelaajille. Tähän jo rahaansa käyttäneille pelaajille ostosumma hyvitetään palauttamalla näille pelin sisäistä Warpstone-valuuttaa.

Lisäksi pelintekijät päivittävät pelin mekaniikoita ja toimintoja ahkerasti turnausta edeltävän esikauden aikana. Päivityksissä huomioidaan erityisesti pelaajayhteisöltä saatu palaute, joiden myötä peliin voidaan tehdä tärkeitä muutoksia ennen kisakauden alkamista. Erityistä huomiota kiinnitetään kisakauden toimintoihin, kuten rankkausjärjestelmään, otteluparien löytämiseen ja ylläpitotyökaluihin. Ensimmäinen kisakausi alkaa toukokuussa, joten hienosäätöihin ja korjauksiin ehditään reagoida hyvissä ajoin.

Pelistudio haluaa myös palkita pelin pelaajat kärsivällisyydestään tarjoamalla näille ilmaiseksi pelin ensimmäisen kisakauden kausikortin. Se sisältää uuden joukkuetyypin, tukun lisäominaisuuksia ja 50 palkintotasoa.

Samalla pelintekijät haluavat kiittää pelaajia saamastaan palautteesta, tuesta ja kärsivällisyydestä pelin kehittämisen ja korjausten kanssa.

Bowl 3 on saatavilla 5, PlayStation 4, Series X ja S, Xbox One -konsoleille että :lle.

Kommentoi

Shakkia ja sotalaivoja tarjolla Epic Gamesin viikon ilmaispeleissä Kommentit pois päältä artikkelissa Shakkia ja sotalaivoja tarjolla Epic Gamesin viikon ilmaispeleissä

Chess Ultra

jakaa tällä viikolla ilmaiseksi Chess Ultra -shakkipeliä sekä World of Warships -pelin Ishizuchi aloituspakkausta.

Chess Ultra on alunperin vuonna 2017 ilmestynyt korkealaatuisilla 4K-grafiikoilla varustettu digitaalinen shakkipeli. Pelistä löytyy verkkomoninpelin lisäksi shakin suurmestarien hyväksymä tekoäly sekä VR-tuki. Voit ladata pelin täältä.

Lisäksi tarjoilee ilmaiseksi Ishizuchi -aloituspakkausta World of Warships moninpeliin. Pakkaus sisältää japanilaisen Tier IV sotalaivan Ishizuchin sekä lisäksi satamapaikan, 11 Epic tason camoa, 11 Common tason bonusta sekä 5 Award -pakkausta. Voit lunastaa paketin täältä.

Kommentoi