The Crew Motorfest -ajopelissä juhlitaan marraskuussa eurooppalaisia automerkkejä Kommentit pois päältä artikkelissa The Crew Motorfest -ajopelissä juhlitaan marraskuussa eurooppalaisia automerkkejä

The Crew Motorfest

Suomessa marraskuu voi olla harmaa, sateinen ja kolea, mutta Havaijin kauniiseen saaristoon sijoittuvassa -ajopelissä voidaan nauttia aurinkoisista maisemista ja avokattoisista urheiluautoista. Mikäpä olisikaan parempi tapa paeta arjen ankeutta kuin hypätä upean urheiluauton rattiin ja nauttia samalla upeista virtuaalimaisemista.

Pelin marraskuisessa päivityksessä juhlistetaan eurooppalaista autosuunnittelua ja insinööritaitoa. Päivityksen mukana peliin tulevat saksalaiset vauhdikkaat pirssit, kuten Mercedes Benzin, Audin ja Porschen kaltaiset ikoniset merkit. Tämän kuun autolisäyksiä ovat muun muassa Audi R8 Spyder (2021) -katuauto ja Porsche 918 Spyder -hyperauto. Lisäksi custom bundle -päivitys sisältää 1964-vuosimaliln Porsche 911 -katuauton sekä kosmeettisia lisäyksiä, kuten keltasavun, keltaiset Bushimura-renkaat ja mustansävyiset himmennykset laseihin.

Pelin live summit -kisoissa ajetaan Best of Flashback -teemalla 1.-7. marraskuuta. Sen pääpalkintona on retromainen Mazda RX-7 Turb Outline Edition. Samalla kisateemalla keräiltäviä autoja ovat 1949 vuoden Cadillac Coupe Deville Marco's Cab- ja Ferrari 812 Superfast -mallit.

Myös muita uusia autopaketteja on saatavilla, joten valikoimaa löytyy myös japanilaisista ja amerikkalaisista kisa-autoista.

The Crew Motorfest on saatavilla , , ja -konsoleille sekä :lle. PC-versio on saatavana myös + -pelipalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 12.

PSVR2 -laseille on tulossa joulukuussa sellaiselta vaikuttava uutuus, että kakka menee takuulla housuun Kommentit pois päältä artikkelissa PSVR2 -laseille on tulossa joulukuussa sellaiselta vaikuttava uutuus, että kakka menee takuulla housuun

Yksi virtuaalitodellisuuden suosituimmista kauhupelistä saa jatko-osan. Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 suuntaa virallisesti PSVR 2:lle ensi kuussa, luvaten suuria parannuksia alkuperäiseen verrattuna.

Peli saapuu virallisesti PSVR 2:lle 14. joulukuuta. PS-blogikirjoituksen mukaan peliin tulee kuusi eri minipelimoodia: Backstage, Fazcade, Staff Only, Food Prep, Ticket Booth ja erityinen kategoria, joka sisältää uusia VR-versioita Five Nights at Freddy’s: Sister Locationin pelattavuudesta.

Trailerin tulevasta kauhukokemuksesta voit ottaa haltuun alta:

Tammikuussa ilmestyvän Tekken 8:n PC-versio tekniset tiedot varmistuivat Kommentit pois päältä artikkelissa Tammikuussa ilmestyvän Tekken 8:n PC-versio tekniset tiedot varmistuivat

Tekken 8


on vahvistanut :n -vaatimukset taistelupelin Steam-sivulla.

Kaikkein kiireellisin tieto tässä on todennäköisesti pelin 100 gigatavun tallennustilan vaatimus, mutta on myös huomionarvoista, että vähimmäisvaatimuksissa tarvitaan 8 gigatavua RAM-muistia, kun taas suositellut vaatimukset edellyttävät 16 gigatavua RAM-muistia.

Bandai Namco on lisähuomautuksessaan maininnut Tekken 8:n kuvan sekunnissa -lukeman. Näiden teknisten tietojen perusteella ”vakaa yli 60” on ilmeisesti ”taattu” ja valittu oletuksena grafiikka-asetuksissa, kun peli käynnistetään ensimmäistä kertaa. Kuitenkin Bandai Namco varoittaa, että ruudunpäivitysnopeus saattaa laskea, kun muita sovelluksia käynnissä taustalla. Tekken-pääohjaaja Katsuhiro Harada on myös vakuuttanut, ettei Tekken 8:aan ole suunniteltu lisättävän kiisteltyä Denuvo-anti-piratismiohjelmistoa.

Bandai Namco Studios Inc:n kehittämässä pelissä on uusia ominaisuuksia kuten uusi Arcade Quest -tila, joka tarjoaa yksinpelissä harjoituskentän taitojen parantamiseen.

Tekken 8 ilmestyy tammikuun 26. päivänä 2024 , ja S -konsoleille sekä PC:lle Steamin kautta. Ennakkotilaukset ovat parhaillaan avoinna Standard-, Deluxe- ja Ultimate Edition -versioille.