The Cycle: Frontier -moninpeliräiskinnän suljettu beta-kokeilu alkaa tänään Kommentit pois päältä artikkelissa The Cycle: Frontier -moninpeliräiskinnän suljettu beta-kokeilu alkaa tänään

Saksalaisen Yager -pelistudion uusi ilmaispelattava moninpeliräiskintä saa suljetun beta-kokeilujakson tänään. Halukkaat voivat osallistua Steam ja Epic Games Store -palveluissa.

Pelin mekaniikkoja on muuteltu reilusti ja se on tuonut koko peliin enemmän syvyyttä. Nyt pelaajien tekemät strategiset valinnat vaikuttavat enemmän lopputulokseen.

The Cycle: Frontier -pelissä yhdistyvät vaaran tuntu ja jännitys. Olet hylätyllä muukalaisplaneetalla ja sinun täytyy kerätä arvokkaita materiaaleja ja selviytyä planeettaa riivavalta myrskyltä, sekä erilaisilta hirviöiltä ja muilta pelaajilta.

on saapumassa :lle ja Games Storen kautta ensi vuoden puolella.

Kommentoi

Taistelupelejä tarjolla pikkurahalla Humble Bundlessa Kommentit pois päältä artikkelissa Taistelupelejä tarjolla pikkurahalla Humble Bundlessa

Soul Calibur VI

tarjoilee tällä kertaa edullista Fighting Juggernauts -pelipakettia, joka sisältää mm. VI, Legendary Edition, Power Rangers: Battle for the sekä Killer Instinct -pelit.

  • Mikäli maksat ainoastaan euron saat One Finger Death Punch 2 -pelin.
  • Jos maksat vähintään 10,17 euroa saat aiemman lisäksi myös XL ja Slap City -pelit.
  • Mikäli pulitat vähintään 10,36 euroa saat kaikkien edeltämainittujen lisäksi myös VI, Legendary Edition, Power Rangers: Battle for the sekä Killer Instinct -pelit ja alennuskuponkeja VI -pelin kausiin.

Paketti on ostettavissa aina marraskuun 3. päivään asti. Pelit ovat Steam koodeja :lle. Osa tuotoista lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Kommentoi

Cyberpunk 2077 ja The Witcher 3 -pelien uuden sukupolven konsolien päivitykset myöhästyvät Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 ja The Witcher 3 -pelien uuden sukupolven konsolien päivitykset myöhästyvät

Cyberpunk 2077

CD Projekt Red on ilmoittanut viivästyttävänsä Cyberpunk 2077 ja The Witcher 3: Wild Hunt -hittipeliensä uuden sukupolven päivityksiä.

Syyskuussa kehittäjä lupasi julkaista päivitykset vielä ennen tämän vuoden loppua, mutta nyt julkaisu näyttänee siirtyneen Cyberpunkin osalta vuoden 2022 ensimmäiselle neljännekselle ja Witcherin osalta toiselle neljännekselle.

Cyberpunk 2077 -peli on parhaillaan saatavilla Playstation 5, Playstation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, PC:lle ja Google Stadia -pelipalvelussa. Pelin virallinen uuden sukupolven konsolien versio ilmestynee myöhemmin tänä vuonna.

Kommentoi