The Cycle: Frontier -moninpeliräiskinnän suljettu beta-kokeilu alkaa tänään Kommentit pois päältä artikkelissa The Cycle: Frontier -moninpeliräiskinnän suljettu beta-kokeilu alkaa tänään

Saksalaisen Yager -pelistudion uusi ilmaispelattava moninpeliräiskintä The Cycle: Frontier saa suljetun -kokeilujakson tänään. Halukkaat voivat osallistua Steam ja Epic Games Store -palveluissa.

Pelin mekaniikkoja on muuteltu reilusti ja se on tuonut koko peliin enemmän syvyyttä. Nyt pelaajien tekemät strategiset valinnat vaikuttavat enemmän lopputulokseen.

The Cycle: Frontier -pelissä yhdistyvät vaaran tuntu ja jännitys. Olet hylätyllä muukalaisplaneetalla ja sinun täytyy kerätä arvokkaita materiaaleja ja selviytyä planeettaa riivavalta myrskyltä, sekä erilaisilta hirviöiltä ja muilta pelaajilta.

The Cycle: Frontier on saapumassa :lle ja Games Storen kautta ensi vuoden puolella.

Kommentoi

Dragons: Legends of the Nine Realms ilmestyy syyskuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Dragons: Legends of the Nine Realms ilmestyy syyskuun lopulla

Dragons: Legends of the Nine Realms

DreamWorksin ja Outright Gamesin koko perheelle soveltuva lohikäärmepeli Dragons: Legends of the Nine Realms ilmestyy PC:lle ja konsoleille syyskuun 23. päivä. Voit katsoa pelin uuden trailerin alta.

Videolla nähdään pelin kaikki neljä lohikäärmettä sekä niitä vastaan asettuvia vihollisia. Videolla nähdään myös itse pelimaailmaa.

Toimintaa ja seikkailua yhdistelevässä pelissä pelaajat pääsevät tutkimaan Realms of the Hidden Worldin maailmaa ja sen eri kohteita kuten Dark Valley sekä King’s Realm.

Pelissä Thunder, Plowhorn, Feathers, Wu ja Wei käyttävät erilaisia voimiaan kuten jäätä ja höyryä voittaakseen viholliset kuten Fault Ripperin.

Peli perustuu DreamWorksin alkuperäiseen Dragons: The Nine Realms animaatiosarjaan.

Dragons: Legends of The Nine Realms ilmestyy syyskuun 23. päivä 5, PlayStation 4, Series X ja S, Xbox One, sekä konsoleille sekä PC:lle, että Stadia -pelipalvelussa.

Kommentoi

FIFA 23 ilmestyy syyskuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 23 ilmestyy syyskuun lopulla

FIFA 23

on julkaisemassa 23 -jalkapallopeliä syyskuun 30. päivä. Nyt tulevasta pelistä on saatu uusi esittelyvideo, joka pureutuu ottelukokemuksen muutoksiin. Voit katsoa trailerin alta.

Realismia on paranneltu mm. stadionin sisä- ja ulkokuvissa, kentän kulumisessa, parannelluissa uusinnoissa sekä tarkemmin mallinnetussa yleisössä.

Pelissä on myös uusi syväterävyyskamerakulma, joka tuo pelikokemuksen lähemmäksi jalkapallolähetystä. Mukana on myös ensimmäistä kertaa naispuolisia toimihenkilöitä. Trainerin ulkoasua on myös päivitetty nykyaikaisemmaksi.

Teknologialtaan pelissä on paranneltu HyperMotion 2 -teknologia sekä pelissä on myös hyödynnetty koneoppimista. Hypermotion -teknologia nähtiin ensimmäisen kerran edellisessä 22 -pelissä ja siinä oikeiden pelaajien liikkeitä on taltioitu aidomman näköisten animaatioiden saavuttamiseen.

Koneoppimista puolestaan käytetään sopivien animaatioiden yhdistelemiseen.

Lisäksi pelissä tulee olemaan uusia taitoliikkeitä kuten vasemman jalan liikkeitä, Mbappen harhautusvetoja sekä muita nimikkoliikkeitä suosituilta pelaajilta.

ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4, ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle syyskuun 30. päivä.

Kommentoi