The Division 2 päivittyi jälleen – uusi Gunner -erikoistuminen saatavilla Kommentit pois päältä artikkelissa The Division 2 päivittyi jälleen – uusi Gunner -erikoistuminen saatavilla

Ubisoftin julkaisema taktinen räiskintä 2 on saanut uuden päivityksen ja sitä myötä uuden Gunner -erikoistumisen sekä liudan kosmeettisia lisäyksiä. Päivitys Massive Entertainmentin kehittämän pelin neljäs järjestyksessään.

Gunner on yksi neljästä loppupelin erikoistumisista ja sen nimikkoaseena on massiivinen minigun, jolla ammuttaessa pelaajan suojat parantuvat. Erikoisominaisuutena on Banshee -taito, joka harhauttaa suojassa olevia vastustajia. Gunnerin erikoiskranaatti on Riot Foam, joka tainnuttaa sen säteelle joutuvat viholliset.

Saadaksesi Gunner -erikoistumisen pitää sinun suorittaa Special Field Research -haasteita. Mikäli sinulla on Year 1 -passi, saat erikoistumisen automaattisesti.

Päivitys tuo peliin myös seuraavat kosmeettiset lisät:

  • Fisticuffs ja Front Flex -emotet
  • Charcoal ja Detritus -värit
  • Rosethorn ja Pineapple -aseiden ulkoasut
  • Gunner mask ja Gunner specialization uniform

Kommentoi

Huhu: Skull & Bones -merirosvopeli ilmestynee marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Skull & Bones -merirosvopeli ilmestynee marraskuussa

Assassin's Creed IV: Black Flag

Näyttäisi siltä, että Ubisoftin kovasti odotettu Skull & Bones -merirosvopeli ilmestyisi vihdoin marraskuun 8. päivä 2022. Samaisten huhujen mukaan pelistä saataisiin virallinen paljastus ensi viikolla.

Huhujen taustalla on Twitter -tili nimeltään Aggiornamenti Lumia, joka on erikoistunut paljastamaan Xbox ja Windows -kauppojen listauksia ennen kuin ne tulevat virallisesti saataville.

Aiemmin on saanut ikäluokitukset mm. Brasiliassa, Etelä-Koreassa sekä viimeisimpänä Yhdysvalloissa.

Alunperin Assassin’s Creed: Black Flag -peliin perustuvan Skull & Bones -pelin kehitys alkoi jo vuonna 2013 lisäosana edeltämainittuun peliin. Sittemmin se laajeni täysin omaksi pelikseen ja koki monia muutoksia.

Peli lanseerattiin virallisesti ensimmäisen kerran vuoden 2017 E3-messuilla ja sen piti ilmestyä jo seuraavana vuonna. Pelin julkaisu kuitenkin viivästyi vuosi toisensa jälkeen ja sen kehityskin aloitettiin huhujen mukaan jälleen kerran alusta.

Skull & Bones -peli ilmestynee huhujen mukaan :lle ja konsoleille marraskuun 8. päivä 2022.

Kommentoi

Rainbow Six Siege -jättiturnaus järjestetään elokuussa Berliinissä Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege -jättiturnaus järjestetään elokuussa Berliinissä

Rainbow Six Siege

Tom Clancy’s Siege -pelin seuraava Major-jättiturnaus pelataan 15.-17. elokuuta Berliinissä Theater am Potsdamer Platzissa. Turnauksessa kohtaavat jälleen 16 huippujoukkuetta Euroopasta, Aasiasta ja Tyynenmeren alueelta, Pohjois-Amerikasta sekä latinalaisesta Amerikasta. Kauden 2022 toisessa Six Major -tapahtumassa joukkueet ansaitsevat paitsi rahapalkintoja, myös kallisarvoisia pisteitä, joilla ansaitaan paikka Six Invitational 2023 -mestaruuskisoihin.

Six Berlin Major -turnauksen ovet ovat auki paikallisyleisölle 19.-21. elokuuta. Kisaturnausten ohella on muita tapahtumia, kuten joukkueiden fanitapaamisia sekä Siege -pelin demoesittelyitä.

Lisätietoja Six Berlin Major -tapahtuman kisamuodoista, aikatauluista, ohjelmasta ja turvallisuusohjeista löytyy täältä. Pääsyliput turnaukseen ovat nyt myynnissä täällä.

 on saatavilla 5, PlayStation 4,  Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle. Peli on saatavilla myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa.

Kommentoi