The Division 2 -peli saa uutta sisältöä viidennen vuoden kolmannella kaudella – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Division 2 -peli saa uutta sisältöä viidennen vuoden kolmannella kaudella – katso traileri

The Division 2

Ubisoft laajentaa suosittua -verkkopeliä varuste- ja tapahtumapäivityksillä sekä peliteknisillä uudistuksilla.

Kausitarinan jahtitehtävä eroaa hienoisesti aiempien pelikausien vastaavista. Tällä kertaa pelaajan pitää koluta läpi neljä eri tapahtumapaikkaa kadonneen agentin jäljittämiseksi. Tarinallisesti tehtävä jatkuu Reign of Fire -tapahtumasta, jossa Black Tusk hyökkäsi Valkoiseen taloon. Kun tämän jälkeen agentti Kelso matkusti New Yorkiin tarkistamaan Haven-tukikohdan tilannetta, hänen jälkensä vaikuttavat kadonneen tyystin. Uusien Manhunt-tehtävien myötä pelaaja pääsee selvittämään Kelson jälkiä sekä motiivia ja liittolaisuuksia. Onko kaikki sittenkään, kuten aiemmin annettiin ymmärtää?

Vanguard-kautena tunnettu viidennen pelivuoden ensimmäinen vaihe sisältää myös kaksi Apparel-tapahtumaa. Näistä Veiled Tactics tuo pelaajille ainutlaatuisen naamiopuvun sekä valikoiman muita tarvikkeita ja asusteita. Last Resort -tapahtuma on paluu toisen pelivuoden kolmanteen kauteen, jonka myötä saataville tulee erilaisten vihollisryhmittymien varusteita ja asuja.

Vanguard-kausipassin ilmaisvalikoima sisältää muun muassa uuden varustepaketin, eksoottisen varustetason hansikkaat ja pistoolin sekä valikoiman lisävarusteita ja aseita. Kausipassin maksullinen premium-valikoima tarjoaa näiden lisäksi yhdeksän uutta asepinnoitetta, kymmenen varusteväriä, kaksi hahmo-emotea, kaksi kosmeettista asuvaihtoehtoa ja uuden naamion. Pelin kauppapaikkaan lisätään myös kauden aikana uusia kosmeettisia tarvike- ja vaatevaihtoehtoja.

Varuste- ja tehtävälaajennusten lisäksi uudella kaudella peliin lisätään Project Resolve -päivitys, joka parantaa pelin toimivuutta ja korjaa ohjelmistovirheitä. Kaikkiaan erilaisia korjauksia on mukana yli 2 000. Ne vaikuttavat muun muassa verkkopelin sujuvuuteen ja vakauteen sekä vähentävät pelin odottamattomia sammumisia. Päivitys tasapainottaa myös pelin PvP-puolta ja tarjoaa paremmat vaihtoehdot pelissä olevien tarvikkeiden kanssa pakertamiseen. Mukana on myös yleisiä pelillisiä tasapainotuksia, jotka kohentavat pelimukavuutta monella eri alueella.

Tom Clancy's The Division 2 -toimintapeli on saatavana sekä , , ja S sekä -pelikonsoleille että :lle. Lisäksi peli on saatavilla Stadia-, Amazon Luna- ja Ubisoft+-palveluissa.

Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Blackwake

Steamissä on parhaillaan jaossa ilmaiseksi merirosvoaiheinen FPS-peli .

Pelissä tiimityö ja yhdessä tekeminen on avainasemassa. Taistele ystäviesi kanssa jännittävissä merisodissa yli 50 hengen pelaajakunnassa.

Ohjaa pientä tai suurta laivaa jopa 13 hengen miehistöllä. Pidä huolta laivasta tekemällä korjauksia, lataamalla tykkejä ja täydentämällä ammuksia. Valitse aseesi laajasta valikoimasta ja taistele muita merirosvoja vastaan. Kapteenina johdat laivaasi ja annat käskyjä miehistöllesi taktisen meritaistelun tiimellyksessä.

Voit ladata Blackwake -pelin ilmaiseksi :lle täältä.

Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

ABZU

Humble Bundlessa on parhaillaan tarjolla pelipaketti, joka sisältää erilaisia pikkupelejä kuten sukellusseikkailu Abzu sekä kolmiulotteinen tasohyppely Pseudoregalia.

Paketti maksaa yhteensä 9,23 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Pseudoregalia
  • GYLT
  • ABZU
  • Hylics 2
  • Dicey Dungeons
  • Mail Time
  • Maid of Sker

Paketti on hankittavissa aina maaliskuun 15. päivä asti. Kaikki pelit ja alennuskoodit ovat -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös OSX ja Linux -alustoilla.