The Division 2 -räiskintäpelin suuri viimeinen päivitys viivästyy alkuvuoteen 2022 Kommentit pois päältä artikkelissa The Division 2 -räiskintäpelin suuri viimeinen päivitys viivästyy alkuvuoteen 2022

The Division 2

Ubisoftin The 2 -räiskintäpeli on päivittymässä isosti, mutta sitä joudutaan valitettavasti odottamaan ensi vuoden puolelle. Peliin on tulossa mm. täysin uusi pelimuoto.

Päivityksen piti ilmestyä alunperin tämän vuoden lopulla, mutta sen julkaisua on nyt viivästetty helmikuulle 2022. Päivitys tuo mukanaan myös merkittäviä muutoksia loppupeliin.

Pelin 12 Title Update -päivitys piti olla viimeinen, mutta Ubisoft muutti mielensä vannoutuneiden fanien jatkuneen tuen vuoksi. Vielä ei ole varmaa mitä sisältöä on tulossa, mutta tulevista päivityksistä tullaan kuulemaan piakkoin.

The 2 on saatavilla sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille, että :lle. Peli toimii myös ja Xbox Series X sekä S -konsoleilla.

Kommentoi

Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun Kommentit pois päältä artikkelissa Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun

Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi myös pelimerkkejä retropelien suoratoistopalvelu Antstreamiin. Jaossa on 1090 Gemin paketti, joka on noin 15 euron arvoinen.

Gemejä voi käyttää pelien pelaamiseen ja erilaisten haasteiden aktivoimiseen. Voit esimerkiksi aktivoida haastavempia tehtäviä tai haastaa toisia pelaajia vuoropohjaisiin taisteluihin pelien välityksellä.

on palvelu jonka kautta voit pelata retropelejä ilmaiseksi lukuisten alustojen kautta. Saatavilla on klassikkoja kuten Asteroids, Space Invaders, Bubble Bobble sekä monia muita.

toimii PC, Linux, OSX, Amazon Fire, sekä VCS -alustoilla. Voit ladata ilmaispaketin täältä.

Kommentoi

Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin

Halo Infinite

Microsoft on yllätti aiemmin tässä kuussa julkaisemalla odotetun Halo Infinite -pelin ilmaispelattavalla moninpelillä. Nyt pelin yksinpelikampanjasta on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Kampanjasta ei toistaiseksi tiedetä vielä paljoakaan, mutta videolla nähdään kuinka pelin päähahmo Master Chief taistelee Banishedejä vastaan.

Halo ilmestyy joulukuun 8. päivä X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle. Pelin ilmainen moninpeli on pelattavissa parhaillaan.

Kommentoi