The Division 2 saa avoimen kokeilun tulevana viikonloppuna Kommentit pois päältä artikkelissa The Division 2 saa avoimen kokeilun tulevana viikonloppuna

The Division 2

Ubisoftin tuleva taktinen räiskintäpeli The 2 on saamassa avoimen beta-kokeilun tulevana viikonloppuna. Pelin voi ladata ennakkoon torstaina helmikuun 28. päivä ja itse beta kestää perjantaista maanantaihin 1.-4. maaliskuuta. Beta sisältää kolme päätehtävää, viisi sivutehtävää sekä osan pelin monipelialueesta Zonesta. Pelaajien hahmojen kehitys loppuu tasolle 8.

The 2 Open Beta -sisältö

Avoimeen betaan osallistujat saavat myös palkinnon, jonka sisältöä voi käyttää lopullisessa pelissä. Paketti sisältää DC Patriot -aseskinin, kaksi voitonmerkkiä jotka voi kiinnittää pelaajan reppuun sekä mikäli pelaaja läpäisee Invaded -tehtävän saa pelaaja Capitol Hill -hihamerkin.

The 2 Open Beta -palkinnot

The 2 ilmestyy 15. maaliskuuta :lle sekä Playstation 4 ja One -konsoleille.

The 2 Open Beta -tarkemmat aikataulut

 

Kommentoi

Rainbow Six Siege -jättiturnaus järjestetään elokuussa Berliinissä Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege -jättiturnaus järjestetään elokuussa Berliinissä

Rainbow Six Siege

’s Rainbow Six Siege -pelin seuraava Major-jättiturnaus pelataan 15.-17. elokuuta Berliinissä Theater am Potsdamer Platzissa. Turnauksessa kohtaavat jälleen 16 huippujoukkuetta Euroopasta, Aasiasta ja Tyynenmeren alueelta, Pohjois-Amerikasta sekä latinalaisesta Amerikasta. Kauden 2022 toisessa Six Major -tapahtumassa joukkueet ansaitsevat paitsi rahapalkintoja, myös kallisarvoisia pisteitä, joilla ansaitaan paikka Six Invitational 2023 -mestaruuskisoihin.

Six Berlin Major -turnauksen ovet ovat auki paikallisyleisölle 19.-21. elokuuta. Kisaturnausten ohella on muita tapahtumia, kuten joukkueiden fanitapaamisia sekä Rainbow Six Siege -pelin demoesittelyitä.

Lisätietoja Six Berlin Major -tapahtuman kisamuodoista, aikatauluista, ohjelmasta ja turvallisuusohjeista löytyy täältä. Pääsyliput turnaukseen ovat nyt myynnissä täällä.

Rainbow Six Siege on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle. Peli on saatavilla myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa.

Kommentoi

Diskokuume saapuu Roller Champions -urheilupeliin – Switch tuki mukana Kommentit pois päältä artikkelissa Diskokuume saapuu Roller Champions -urheilupeliin – Switch tuki mukana

Roller Champions

Ubisoft on tänään julkaissut Roller Champions -urheilupelin uuden Disco Fever -kauden sekä yhteensopivuuden Nintendo Switch -konsoleille.

Uusi Disco Fever -pelikausi tuo Roller Champions -urheilupeliin uusia diskohenkisiä karttoja, pelitiloja, liikkeitä, musiikkia ja asuja. Lisäksi peli on nyt saatavana Nintendo Switch -pelikonsoleille sekä Epic Games Store -kauppapaikan asiakkaille.

Musiikissa on kyse rytmistä, ja niin on myös Roller Championsissa. Disco Fever -pelikausi vie pelaajan Brooklynista Venice Beachille ja Staten Islandille kolmella uudella kartalla, joista jokaisella on oma tunnelmansa. Disco Fever tuo mukanaan myös uuden Roller Passin, jossa on 60 tasoa erilaisia räätälöintejä ja muita lisukkeita kaikille diskofaneille. Lisäksi joka viikonloppu on tarjolla aikarajattu erikoistapahtuma.

Vauhdikasta virtuaalista kilpaurheilua pelilaitteiden näytöille tarjoileva Roller Champions on uudenlainen urheilupelikokemus, joka yhdistää toisiinsa futuristista pallopeliä, rullaluistelua ja joukkuevetoista taktikointia. Erikoiset ja persoonalliset pelikentät tarjoavat vauhtia ja hurjia tilanteita tavalla, jota ei ole ennen pelikoneilla nähty. Mikä parasta, peli on täysin ilmaiseksi pelattavissa. Vaikka pelin perusteet on helppo oppia ja säännöt hetkessä sisäistettäviä, todelliseksi mestariksi tuleminen vaatii harjoittelua ja kärsivällisyyttä. Joukkueet muodostuvat kolmen hengen tiimeistä, jotka pyrkivät pudottamaan pallon vastustajan maalirinkiin. Roller Champions tukee myös alustojen välistä ristiinpelaamista, minkä ansiosta kavereiden kanssa on helppo järjestää yhteisiä peli-iltoja pelialustasta riippumatta.

Roller Champions on saatavana sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One, ja Nintendo Switch -konsoleille että PC:lle.

Kommentoi