The Division -pelisarja kääntyy elokuvaksi Netflixille Kommentit pois päältä artikkelissa The Division -pelisarja kääntyy elokuvaksi Netflixille 273

ja on lyöneet hynttyyt yhteen ja ilmoittaneet julkaisevansa -aiheisen elokuvan. Leffan pääroolissa nähdään Jake Gyllenhaal (Velvet Buzzsaw, Life) ja Jessica Chastain (Dark Phoenix, Molly’s Game). Elokuvan ohjaajana toimii David Leitch (Deadpool 2, John Wick).

Leffan juoni noudattelee pelien tarinaa ja siinä pandemia leviää Black Fridayn aikaan paperirahan välityksellä ja aiheuttaa tuhojaan New Yorkin kaupungissa. Henkiin jäävät yrittävät selvitä seuraavasta kaaoksesta ja pelastaa mitä ihmisyydestä on jäljellä.

The Division -elokuvan julkaisuajankohta on vielä toistaseksi pimennossa.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Kotimaisen Trials Rising -pelin neljäs kausi vie pelaajat pohjoisnavalle Kommentit pois päältä artikkelissa Kotimaisen Trials Rising -pelin neljäs kausi vie pelaajat pohjoisnavalle 26

Trials Rising

Suomalainen Trials Rising -taitopeli on julkaissut neljännen pelikautensa, joka käynnistyy tulevana torstaina 12. joulukuuta. Tällä kaudella pelaajat matkustavat pohjoisnavalle kokemaan nipun uusia ratoja, neljä uutta asua, kymmenen uutta kypärätarraa ja paljon muuta! Mukana on myös lumiolosuhteisiin sopiva uusi Scarab-moottoripyörä.

Trials Rising on pelisarjan tähän asti suurin ja kokonaisvaltaisin pelikokemus. Siinä yhdistyvät Trials-pelisarjan klassinen taitopelaaminen, uudistunut ulkoasu ja monipuoliset moninpeliominaisuudet toisiinsa. Kokonaisuus on kruunattu sopivasti äärimmäisyyksiin menevällä hauskalla toiminnalla ja täysin uusin ominaisuuksin.

Trials Rising on saatavana sekä PlayStation 4-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että PC:lle.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Kolme The Witcher -sarjan hahmoa esitellään uusilla videoilla Kommentit pois päältä artikkelissa Kolme The Witcher -sarjan hahmoa esitellään uusilla videoilla 24

The Witcher

Tämän kuun lopulla ensi-iltansa saava The Witcher -sarja on saanut kolme uutta videota, joilla avataan sarjan kolme päähahmoa Yennefer of Vengerbergia, Princess Ciriä ja tietenkin Geralt of Riviaa.

Hahmojen rooleissa nähdään Anya Chalotra (Wanderlust), Freya Allan sekä Henry Cavill (Man Of Steel, Justice League). Sarjan tuottajana toimii Lauren Schmidt Hissrich (Daredevil, The Defenders).

The Witcher perustuu puolalaisen Andrzej Sapkowskin kirjoittamaan fantasiaan, jonka pohjalle perustuu myös samaa nimeä kantava suosittu niin ikään puolalaisen CD Projekt Redin kehittämä pelisarja.

The Witcher sarja saapuu Netflixiin joulukuun 20. päivä.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

The Crew 2 -ajopeli pelattavissa ilmaiseksi ensi viikonloppuna Kommentit pois päältä artikkelissa The Crew 2 -ajopeli pelattavissa ilmaiseksi ensi viikonloppuna 41

The Crew 2

Avoimen pelimaailman The Crew 2 -ajopeli on pelattavissa ilmaiseksi tällä viikolla torstaista sunnuntaihin. Pelaajilla on pääsy koko peliin mukaan lukien uusin Blazing Shots -päivitys, joka tuo viikoittaiset PvE-kilpailut ja ainutlaatuiset LIVE Summit -tapahtumat. Niissä pelaajien on päästävä tulostaulun kärkeen voittaakseen palkintoja sijoituksensa perusteella. Pelaajat voivat kokea Blazing Shots -tapahtuman, satoja muita haasteita ja koko Yhdysvaltojen kartan maalla, merellä ja ilmassa unelma-ajoneuvojensa avulla yksin tai neljän pelaajan yhteistyöpelissä.

Pelaajat, jotka haluavat jatkaa matkaa The Crew 2:n kanssa ilmaisviikon lopun jälkeen, voivat säilyttää pelisessionsa ja hankkia pelin itselleen jopa 75 prosentin alennuksella.

Ivory Tower -pelistudion kehittämä The Crew 2 tarjoaa pelaajilleen uskomattoman mahdollisuuden kokea Yhdysvaltojen teiden, vesien ja ilmojen vapaus lukemattomien eri kulkuneuvojen kyydissä. Olipa kyseessä nopeat formulat, kateutta herättävät moottoripyörät, huippunopeat veneet tai ilmojen valtiutta symbolisoivat lentokoneet, kyseessä on pelaajan vapaus. Avoimen pelimaailman vapaus tarjoaa taidoille haasteita ja mielelle rentoutumista niin yksin kuin moninpelissäkin. Olipa kyseessä tiukat kisat tai rauhallinen ympäristöjen tutkiminen, Amerikan Yhdysvallat rannikolta rannikolle ovat jokaisen koettavissa omaan tahtiinsa. Erilaiset ajomuodot katukisoista maastoralleihin ja freestyle-kisoista erilaisiin temppuihin antavat lähes loppumattoman mahdollisuuden itsensä toteuttamiseen ajoneuvosta toiseen.

The Crew 2 on saatavilla sekä PlayStation 4- ja Xbox One -konsoleille että PC:lle.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi