The Family Stallonen toinen kausi starttaa toukokuussa – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Family Stallonen toinen kausi starttaa toukokuussa – katso uusi traileri

The Family Stallone

on julkaissut hittidokumenttisarja toisen kauden virallisen trailerin. Sarjan pääosissa ovat Oscar-ehdokas Sylvester Stallone, hänen vaimonsa Jennifer Flavin Stallone sekä tyttärensä Sophia, Sistine ja Scarlet. Toinen kausi on striimattavissa yksinoikeudella SkyShowtimessa 16. toukokuuta alkaen.

Tällä kaudella Stallonet, jotka ovat olleet yksi Los Angelesin kuuluisimmista perheistä neljän vuosikymmenen ajan, jättävät Hollywoodin taakseen ja muuttavat itään. Tyttäret Sophia ja Sistine seuraavat unelmiaan New Yorkissa, Scarlet puolestaan opiskelee ja rakastuu Miamissa. Sly ja Jen lentävät pesästään ja asettuvat Palm Beachiin. Etäisyys ei kuitenkaan pidä perhettä erillään. Kausi huipentuu unohtumattomaan Italian matkaan, jolla Stallonet tutustuvat sukuhistoriaansa, lämmittelevät suhteitaan ja luovat upeita muistoja.

The Family Stallone on MTV Entertainment Studios -tuotanto, jonka vastaavina tuottajina toimivat Benjamin Hurvitz ja Nadim Amiry. Julie Pizzi, Farnaz Farjam ja Jonathan Singer toimivat vastaavina tuottajina Bunim-Murray Productions -yhtiön kautta ja Chris Ray sekä Jason Williams co-executive producereina. Sarjan jakelusta vastaa Paramount Global Content Distribution.

Suursuositun Yellowstone -sarjan uudet jaksot ilmestyvät marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Suursuositun Yellowstone -sarjan uudet jaksot ilmestyvät marraskuussa

Yellowstone

Fanien iloksi suursuosittu draamasarja tekee paluun -palveluun marraskuussa uusien jaksojen myötä. MTV Entertainment Studiosin ja 101 Studiosin tuottaman sarjan kuvaukset on juuri aloitettu Montanassa.

Viides kausi päättyi jännittävään asetelmaan kun Jamie lähti haastamaan isäänsä Johnia ja sisartaan Bethiä. Nähtäväksi jäänee mihin suuntaan perheen sisäiset taistelut ajautuvat.

Sarja kertoo Duttonien perheen tarinan. He pyörittävät Yhdysvaltojen yhtä suurimmista karjatiloista, mutta elämä ei ole helppoa. Sarjassa draamaa piisaa, kun perhesuhteet joutuvat koetukselle, murhamysteereitä selvitetään ja käydään jatkuvaa taistelua muiden maidenomistajien, kasvavan kaupungin, reservaatin ja kansallispuiston kanssa.

Yellowstonen takana on vaikuttava tekijätiimi. Oscar-ehdokkaana tunnettu Taylor Sheridan on käsikirjoittanut sarjan yhdessä John Linsonin kanssa. Myös tuottajisto on nimekäs, sillä joukkoon kuuluu muun muassa sarjan yksi päänäyttelijöistä Kevin Costner.

Sarjan viides kausi tuee olemaan viimeinen, jonka jälkeen sarja jatkuu uuden 2024 -nimisen spin-off sarjan myötä. Samaan Yellowstone saagaan kuuluvat myös muut spin-off-sarjat 1883 ja 1923. Alustavien huhujen mukaan uuden sarjan pääosissa nähtäisiin Matthew McConaughey.

Katsojat pääsevät seuraamaan Duttonien elämää SkyShowtime-sovelluksessa, joka toimii älypuhelimilla, tableteilla, älytelevisioilla ja suoratoistolaitteilla. Palvelusta voi valita kahden eri paketin välillä: 4,99 euron kuukausihintainen vaihtoehto sisältää mainoksia, kun taas 8,99 euron kuukausihintainen vaihtoehto on ilman mainoksia.

Nämä sarjat ja -leffat nähdään SkyShowtimella kesäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Nämä sarjat ja -leffat nähdään SkyShowtimella kesäkuussa

Mayor of Kingstown

on julkaissut kesäkuun sarja- ja leffauutuuksia, joiden joukossa on mm. odotettu kolmas kausi, historiallinen draamasarja sekä -elokuvan uusinto.

Uudet sarjat:

Mayor of Kingstown – kausi 3 – 6.6.

Mayor of Kingstown seuraa McLuskyn valtaperhettä Michiganin Kingstownissa, missä kukoistaa ainoastaan vankilatoiminta. Sarja käsittelee järjestelmällisen rasismin, korruption ja epätasa-arvon teemoja, ja seuraa perheen pyrkimyksiä tuoda lakia ja oikeutta kaupunkiin, josta ei löydy kumpaakaan.

The Tattooist of Auschwitz – 7.6.

Heather Morrisin kansainväliseen menestysromaaniin ‘The Tattooist of Auschwitz' perustuva kuusiosainen sarja on saanut inspiraationsa Lali ja Gita Sokolovin tosielämän tarinasta. Pari tapasi toisensa ollessaan vankeina Auschwitzin keskitysleirillä holokaustin aikaan. Pian saapumisensa jälkeen Lalista tehtiin Tätowier (tatuoija), jonka tehtävä oli tatuoida tunnistenumeroita muiden vankien käsivarsiin. Eräänä päivänä hän tapaa Gitan (Anna Próchniak) tatuoidessaan hänelle vankinumeroa. He rakastuvat ensisilmäyksellä, ja siitä alkaa rohkea, unohtumaton ja inhimillinen tarina.

Jatkuvat sarjat:

Apples Never Fall – päätösjakso 4.6.

Liane Moriartyn New York Times -menestysromaaniin perustuvan Apples Never Fall -sarjan keskiössä on päälle päin täydellisen oloinen Delaneyn perhe. Entiset tennisvalmentajat Stan (Sam Neill) ja Joy (Annette Bening) ovat myyneet menestyksekkään tennisakatemiansa ja valmistautuvat elämänsä kultaisiin vuosiin. He odottavat tilaisuutta viettää aikaa neljän aikuisen lapsensa (Alison Brie, Jake Lacy, Conor Merrigan-Turner, Essie Randles) kanssa, mutta kaikki muuttuu, kun haavoittunut nuori nainen koputtaa Joyn ja Stanin ovelle ja tuo mukanaan heidän kaipaamaansa jännitystä. Kun Joy katoaa yllättäen, lapset joutuvat tarkastelemaan vanhempiensa täydelliseltä vaikuttanutta liittoa uusin silmin ja perheen synkimmät salaisuudet alkavat paljastua.

PAW Patrol – uusia jaksoja 14.6. alkaen

PAW Patrol on esikouluikäisten tietokoneanimoitu toimintaseikkailusarja, jonka pääosissa ovat kuusi sankarillista koiranpentua ja heidän johtajanaan toimiva teknologiaa taitavasti hyödyntävä 10-vuotias Riku. Ongelmanratkaisutaitoja, hienoja kulkuneuvoja ja fyysistä huumoria ainutlaatuisella tavalla yhdistelevä PAW Patrol suojelee yhteistyössä Jännälahden yhteisöä. Palokoira Samppa, poliisikoira Vainu, kopterillaan lentelevä Kaja ja muut pennut täydentävät kukin tiimiä omalla ainutkertaisella persoonallisuudellaan ja taidoillaan. Yhteistyö ja tunnollisuus ovat sarjan kantavia teemoja. Jokaisella pennuista on apunaan oma erikoisreppunsa kaikenlaisten tilanteiden varalta, oli kyseessä sitten kissanpentujen pelastaminen tai junan pelastaminen kivivyöryltä! Ja oli seikkailu miten suuri tahansa, PAW Patrolin jäsenillä on aina aikaa leikkiä, nauraa ja ottaa vastaan korvarapsuja Rikulta.

Concordia – päätösjakso 6.6.

Concordia on tulevaisuuden kunta: kaikki perustuu valvontaan ja tiedonkeruuseen – ei itsekkäistä tai pahantahtoisista syistä, vaan yhteiskunnan kansalaisten parhaaksi. Kunnan johto haluaa luoda vapaamman, oikeudenmukaisemman ja inhimillisemmän yhteiskunnan. Kahden vuosikymmenen jälkeen Concordia on jo kiistaton menestys, kunnes kaksi katastrofia iskee: kunnassa tapahtuu ensimmäinen murha ja joku hakkeroi läpäisemättömänä pidetyn tekoälyjärjestelmän vaarantaen sen perustan ja laajentumismahdollisuudet. Tästä käynnistyy kilpajuoksu aikaa vastaan hakkeroinnin jälkien korjaamiseksi, murhan selvittämiseksi ja laajentumissuunnitelmien toteuttamiseksi, mutta tutkijat törmäävät pian syvästi järkyttävään salaisuuteen, joka uhkaa tuhota kaiken… Concordian pääosissa nähdään Ruth Bradley (Ted Lasso), Nanna Blondell (Black Widow) ja Hugo Becker (Leonardo), ohjaajana toimii Barbara Eder (Barbarians) yhdessä showrunnerin Frank Doelgerin (Game of Thrones) kanssa.

Elokuvat:

Milli Vanilli – 1.6.

Tämä vangitseva dokumentti kertoo 1990-luvun huulisynkkaskandaalissa ryvettyneen pop-duo Milli Vanillin huikean nousun ja julkisen tuhon tuntemattomat taustat.

The Exorcist: Believer – 12.6.

Ohjaaja David Gordon Green (Halloween-trilogia) palaa karmivaan tarinaan, joka löi lipunmyyntiennätyksiä, voitti kaksi Oscaria ja vaikutti kauhuelokuvien kehitykseen. Leslie Odom Jr. tähdittää tätä suoraa jatko-osaa ensimmäiselle elokuvalle, yhdessä alkuperäisen Exorcist-tähden Ellen Burstynin kanssa, joka palaa rooliinsa Chris MacNeilina. Kun 12-vuotias tyttö joutuu mystisen demonisen olennon riivaamaksi, hänen isänsä etsii epätoivoisesti apua ja tapaa naisen, jonka tytär selviytyi samankaltaisesta riivaustapauksesta 1970-luvulla.

Trolls Band Together – 20.6.

Kahden elokuvan mittaisen tosiystävyyden ja jatkuvan flirttailun jälkeen Poppy ja Branch ovat nyt vihdoin virallisesti pariskunta (#broppy)! Kun he lähentyvät, Poppy saa tietää Branchin salaisesta menneisyydestä. Branch oli aikoinaan mukana Poppyn suosikkipoikabändissä BroZonessa, samoin kuin hänen neljä veljeään: Floyd, John Dory, Spruce ja Clay. BroZone hajosi Branchin lapsuudessa, samoin koko perhe, eikä Branch ole nähnyt veljiään sen jälkeen. Kun ilkeät poptähtipahikset Velvet ja Veneer kidnappaavat Branchin Floyd-veljen tämän musiikkilahjojensa takia, Branch ja Poppy lähtevät riipaisevan tunteikkaalle matkalle tuodakseen veljekset takaisin yhteen ja pelastaakseen Floydin kohtalolta, joka on vielä pahempi kuin pop-kulttuurin unohtamaksi joutuminen.

Mean Girls (2024) – 26.6.

Komedianero Tina Fey esittelee uuden näkemyksen nykyklassikko Mean Girlsistä. Uusi oppilas Cady Heron (Angourie Rice) nousee koulun sosiaaliseen eliittiin päästessään mukaan The Plastics -nimellä tunnettuun suosittujen tyttöjen porukkaan, jota johtaa juonitteleva Regina George (Reneé Rapp) rinnallaan kätyrinsä Gretchen (Bebe Wood) ja Karen (Avantika). Asiat muuttuvat, kun Cady erehtyy ihastumaan Reginan eksään Aaron Samuelsiin (Christopher Briney) ja löytää itsensä Reginan vihalistalta. Kun Cady päättää taistella Reginaa vastaan hylkiökavereittensa Janisin (Auli'i Cravalho) ja Damianin (Jaquel Spivey) avustuksella, hänen on opittava pitämään kiinni todellisesta minästään keskellä ympäristöistä julminta: lukiota.